8/6/22

Κρεμλίνο: Κατανοητές οι σκληρές δηλώσεις Μεντβέντεφ .Η ουσία της προσωπικής άποψης Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήταν: «Ξέρουμε ποιοι είσαστε και δεν θα ησυχάσω μέχρι να σας σκοτώσουμε». Και αυτοί που έπρεπε να την ακούσουν την άκουσαν

 

Ο εκπρόσωπος του Βαλόντια Ντμίτρι Πεσκώφ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τις «σκληρές» δηλώσεις του αντιπροέδρου του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ , «προς τους εχθρούς της χώρας». 
Ο Πεσκόφ τόνισε ότι είναι «είναι μια έκφραση μιας προσωπικής στάσης απέναντι στις εχθρικές εκδηλώσεις» σε σχέση με τη Ρωσία . 
«Είναι τόσο έντονες εχθρικές εκδηλώσεις που απαιτούν αντίδραση, και συνεπώς μια τόσο απότομη, συναισθηματική αντίδραση είναι αρκετά κατανοητή», δήλωσε ο Πεσκόφ. 
 Προηγουμένως ο Μεντβέντεφ εξήγησε ότι οι αναρτήσεις του είναι μερικές φορές αιχμηρές λόγω του μίσους για εκείνους που θέλουν το θάνατο της Ρωσίας. 
Η αντίδραση του Βαλόντια, καθησυχάζει όλους αυτούς που κατατρόμαξαν από την επαναστατική δήλωση Μεντβέντεφ. 

 Ο Πούτιν τους καθησύχασε ότι «προς το παρόν» η απειλή εκτέλεσης αυτών που θέλουν την καταστροφή της Ρωσίας είναι προσωπική αντίδραση του Μεντβέντεφ και δεν είναι η ρωσική πολιτική. 

Η ουσία της προσωπικής άποψης Ντμίτρι Μεντβέντεφ ήταν: «Ξέρουμε ποιοι είσαστε και δεν θα ησυχάσω μέχρι να σας σκοτώσουμε».
Και τους περιέγραψε πολύ καλά. Έκφυλους και Τομάρια. Και οι εκφυλοι και τα Τομάρια άρχισαν με μια φωνή να λένε "Παραλήρημα Μενβέντεφ. 

 Αυτοί που έπρεπε να  ακούσουν άκουσαν. 
 «Είναι μπάσταρδοι και έκφυλοι. Θέλουν τον θάνατό μας, της Ρωσίας. Και όσο είμαι ζωντανός, θα κάνω τα πάντα για να τους λικβιντάρω», είπε ο Μεντβέντεφ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χίλια εύγε στην Αγία Ρωσία και τους ηγέτες της !!!
Όταν στις 21-2-22 αναγνωρίστηκε η ανεξαρτησία του Ντομπάς ένοιωσα ότι έσπασε ένα απόστημα και άρχισε η "θεραπεία"...επιτέλους !!!

Μεντβέντ προσνούλσα (Η αρκούδα ξύπνησε)

Κωνσταντίνος
Κομνηνός

Υ.Γ. Στεναχωριέμαι που δεν είναι εδώ ο Γκίβι, ο Μοτορόλα και ο Ζαχαρτσένκο να γιορτάσουν την απελευθέρωση του Ντομπάς.

Σούλα Ξανθοπούλου-Κοντοπωπού είπε...

"Έκφυλοι και Τομάρια".

Κι αυτος ο ανθρωπος:
Γιατι δεν τολεγε μονολεκτικα: Οβραιοι.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...