10/6/22

Οι επαναλοιμώξεις των τριπολοεμβολιασμένων Υπουργών λένε την αλήθεια για το εμβόλιο της Pfizer, που δεν μπορούν να την κρύψουν

 


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε χθες ο τριπλά εμβολιασμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος
Θετικοί στον κορωνοιό βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Στην Ρουμανία, το 11,4% των χθεσινών κρουσμάτων είναι επαναλοιμώξεις εμβολιασμένων ατόμων σε διάστημα μιρκότερο των 90 ημερών από την προηγούμενη  λοίμωξη. Στην Σεβερνοματσεντόνιγια,  το 14,54% των κρουσμάτων  ήταν επαναλοιμώξεις εμβολιασμένων. 

Στην Ανεμβολίαστη Βουλγαρία το  44% των νέων κρουσμάτων είναι πλήρως εμβολιασμένα άτομα.

Οι πλασιέδες του Μπούρλα στον ΕΟΔΥ ,  δεν είναι σαν τους επιλοχίες του Παναγιωτόπουλου και κρατάνε το στόμα τους κλειστό και αρνούνται να μας αποκαλύψουν πόσα από τα 4500 κρούσματα που ανακοίνωσαν χθες ήσαν εμβολιασμένα με δυο δόσεις ,πόσα με τρείς και πόσα με τέσσερεις,  και πόσα ήταν επαναλοιμώξεις εμβολιασμένων.  

Όταν θα υποχρεωθούν να αποκαλύψουν τα «Εθνικά μυστικά»,  και ο πλέον χαζός τηλε-θεατής και ο τελευταίος ακατάλληλος εισαγγελέας θα ξέρουν την αλήθεια για το σκεύασμα του Μπούρλα.


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ώρα η καλή και καλή διασωλήνωση στα χαλδαϊκά καζάνια.Ούτε ρουθούνι από πωλητικό.