ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

1/11/22

Γιατί το σύστημα θέλει την αποχή από τις εκλογές.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος, κύριε Χατζαρα, υποφέρει. Οι μη προνομιούχοι έχουν καταντήσει ακόμα χειρότερα από ο, τι ήταν κάποτε. Έχουν περάσει το κατώφλι της ακραίας φτώχειας. Πολύ δύσκολα ενδιαφέρονται πλέον για εκλογές και νέα κόμματα ή κινήματα. Πάνε με αυτόν που θα τους δώσει έστω ένα ξεροκομματο για να βγάλουν τον μήνα ή έστω ένα μικρό χρονικό διάστημα. Δεν βλέπετε τι γίνεται με τα επιδόματα και πόσοι κάνουν αιτήσεις για να τα πάρουν; Ίσως δεν έχετε σωστή εικόνα για την κατάσταση της ελληνικής κοινωνίας. Όταν ο άλλος ετοιμάζεται μετά από μια ζωή που μπορούσε να τα φέρει βόλτα με αξιοπρέπεια, να βγει οσονούπω στον δρόμο (!!!!!) και να μείνει άστεγος, τι να περιμένεις από έναν τέτοιο άνθρωπο; Να ψηφίσει Κίνημα 21; Μια γυναίκα 50 ετών μένει με τον ηλικιωμένο πατέρα της ηλικίας 90 ετών παρακαλώ, σε ένα αυτοκίνητο(!!!!) στην Αμαλιάδα! Έχασαν τα πάντα και σπίτι και δουλειά και στον υπεργηρο άνδρα έκοψαν το ΕΚΑΣ. Άρα αναγκαστικά πάλι στους προνομιούχους θα απευθυνθείτε για ψήφους οι οποίοι όμως δεν έχουν μπέσα.

Ανώνυμος είπε...

Τα περισσότερα επιδόματα πάνε στους Τουρκαλβανους και τα λοιπά λαθρο ορκς, από το υστέρημα του Έλληνα!

Ανώνυμος είπε...

https://zcode-gr.blogspot.com/2022/10/blog-post_72.html

Ανώνυμος είπε...

Αστο φιλε τα περισσοτερα επιδοματα τα επαιρναν και τα παιρνουν οι γιουφτοι. Ακολουθουν οι αλλοι

Ανώνυμος είπε...

Πιθανόν να γνωρίζει η μπάμπω με τα γεμιστά. Μέγας υπέρμαχος της αποχής η μάμπω κι από πίσω το ο τρελοκαμπέρης της αγ.Παρασκευής που βρήκε καταφύγιο. Αλλά το περίεργο είναι ότι η μπάμπω δεν θέλει να ακούει για τον Βολόντια και ο ψυχάκιας έχει Ρώσικη παντιέρα στο μπλόκ του.

Ένας ακόμα πλήρως ασφαλής πέθανε ξαφνικά. και δεν θα πάει στην Κάλπη

  Θλίψη σκόρπισε στον αυτοδιοικητικό κόσμο της Κέρκυρας αλλά και στους Κερκυραίους η είδηση ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο αντιπεριφερειάρχη...