23/11/22

Γιατί στην Γυφτοματσεντόνιγια πέθανε μόνο ένας από ΚΟΒΙΝΤ την ενδομάδα 14/20 Νοεμβρίου και στο Μητσοτακιστάν πέθαναν 147; Το ερώτημα είναι και πολιτικό, και ιατρικό, και δικαστικό και χρήζει απαντήσεως και από την κυβέρνηση και από την εισαγγελία και από τους Ειδικούς

  

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση του ΕΟΔΥ για την επιδημιολογική επιτήρηση της λοίμωξης από τον SARS-CoV-2, την τελευταία εβδομάδα 14-20/11/2022), που δημοσιεύτηκε την Τρίτη τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα ανήλθαν, σε 53.800 .Το ίδιο επταήμερο άλλοι 147 ασθενείς κατέληξαν, ενω 89 ασθενής έδιναν  «μάχη» για να κρατηθούν στην ζωή  σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

 Την προηγούμενη εβδομάδα (7-13/11/2022) οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 115 νεκροί, 81 διασωληνωμένοι, και  55.917 κρούσματα.

Στην Σεβερνοματσεντόνιγα, που έχει πληθυσμό περίπου 2000000, τις ίδιες ακριβώς ημέρες  καταγράφηκε μόνον ενας νεκρός από ΚΟΒΙΝΤ. Στο Σκόπια ενας Νεκρός και στο Μητσοτακιστάν 147. Την προηγούμενη εβδομάδα σα Σκόπια καταεγραψαν 3 νεκρούς και στο Μητσοτακιστάν 115
Στο ίδιο διάστημα στα Σκόπια βρήκαν 179 κρούσματα ενω στο Μητστοτακιστάν  53800.
Ο ιός ειναι ο ίδιος και εκεί και εδώ.
Επομένως κάτυι σημαβάιενι που δεν έχει σχέση με τον ιό. Με βάση την αναλογία πληθυσμού εφόσον τα Σκόπια ειχαν 4 νεκρούς στο διάστημα 7/20 Νοεμβρίου στο Μητσοτακιστάν θα έπρεπε να έχουμε το πολύ 25, Και έχουμε 262.
Την ίδια στιφμή στην Σκιπερία, (Αλβανία), και το Μαυροβούνιο είχαν μηδέν θανάτους και στο Κόσσοβο μδεν κρουσματα, μηδέν θανάτους και μηδέν εμβολιασμούς.

«Νέο είδος ανθρώπων οι ανεμβολίαστοι»!


Ο Ολλανδός ιολόγος και εμπειρογνώμονας εμβολίων,Geert Vanden Bossche, DMV, PhD, δήλωσε: 

«Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία ότι η κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός εμβολιασμένου είναι θεμελιωδώς διαφορετική από την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός ανεμβολίαστου ατόμου.

Επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα των  ανεμβολίαστων, ειδικά στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, βελτιώνεται και εκπαιδεύεται καλύτερα, αφού εκεί κυκλοφορεί ο ιός και τα πηγαίνουμε πολύ καλά οι περισσότεροι από μας.

Απ’ την άλλη, τους εμβολιασμένους, τους εκθέτεις σ’ έναν ιό για τον οποίο γνωρίζεις πολύ καλά ότι το εμβόλιο και η επαγόμενη ανοσιακή απάντηση δεν θα καταφέρουν να εμποδίσουν την εξάπλωση.

Οι ανεμβολίαστοι εξελίσσονται σε διαφορετικό υποείδος ανθρώπων, όσον αφορά την υγεία τους, την ικανότητά τους να καταπολεμούν τα νοσήματα. Αυτό συμβαίνει ήδη!!!!»


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: