22/12/22

Οι Προκομμένες

 

ΚΟΥΛΑ (Μητσοτακένσκι): Είμαστε η παράταξη της ατομικής προκοπής


Η 25ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΟΨΕ 

Η ΚΝΟΥΔΟΥ ΝΤΥΝΕΙ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΕΙ 

 Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ 

Η ΜΑΝΔΑΜ  ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΛΑΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗ.
#Qatargate 
 #ΝΔ_ΣΥΜΜΟΡΙΑ
 #ΝΔ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ
 #Μητσοτακη_καθαρμα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που έγραψες στο τέλος είναι Η ΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, κύριε Χατζαρα. Για την ακρίβεια, της μισής Αλήθειας. Όπως σού έχω ξαναπεί οι ρουφιανο"πατριωτες" και οι πράκτορες και σουλατσαδοροι της στοάς, έχουν σαν "ιδεολογία" τους την πρόοδο τους και επίτευξη των στόχων τους ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ όχι μόνο του δημοσίου συμφέροντος αλλά και των τιμιων και αξιοπρεπών Ελλήνων πολιτών, εις βάρος εμάς των υπολοίπων. Είναι ολόκληρη "κοσμοθεωρια". Όπως έχεις πει, το 2+2=5. Δεν διστάζουν όλοι αυτοί, αυτα υβρίδια ανθρώπων, αρκεί να πετύχουν τον σκοπό τους. Μόνο μια τιμια δικαιοσύνη θα μπορούσε να τους αντιμετωπίσει αλλά τέτοια δεν υπάρχει στην χώρα. Και μας άφησε μόνους κι ο..... περήφανος γιουφτος από τα εξαμιλια Κορινθίας. . Ήταν μια παρηγοριά κι αυτός. Εκτός από εσάς βεβαίως που τους ξεβρακωνετε.

Ανώνυμος είπε...

Και συ τέκνο Βούλτεψη ; !!! Ρε τι κάνει το χρήμα !

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ποιους εννοει; Τους ασυνοδευτους τριανταδεκαεξαχρονους;

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κοσμοθεωρια των αδίστακτων ρουφιανοπατριωτων και των συνοδοιπόρων τους, κ. Χατζαρα. Να βγάζουν το μεροκάματο τους με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και εις βάρος των συμπατριωτών τους, τιμιων και αξιοπρεπών Ελλήνων. Σας έχω πει ότι υπάρχουν ρουφιανοπατριωτες - σουλατσαδοροι της στοάς και της Ροταρυ που κάνουν κλίκες σε πολυκατοικίες του Λεκανοπεδιου και κλέβουν στα κοινόχρηστα ανθρώπους που είναι μόνοι τους και ανήμποροι. Και μετά βρίσκουν "δικαστές" που δικαιώνουν τις κλεψιες τους. Ξέρετε τι γίνεται κάτω στην καθημερινότητα από δαύτους; Η ελλαδικη "τυφλή" είναι το πρόβλημα, κ. Χατζαρα.Σας το έχουμε ξαναπεί. Αλλά και αυτό ακόμα δεν θα το παραδεχτούν εύκολα όσοι έχουν βρει, κατά ευτυχή συγκυρία, το δίκιο τους. Υπάρχουν και τίμιοι δικαστές αλλά δυστυχώς υπάρχουν και πολλοί που "χειραγωγουνται". Είναι σε τι δικαστή θα πέσει κάποιος που είναι μόνος του και προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει "διχασμός", με την έννοια δηλαδή ότι άλλος θα σού πει ότι είναι ευχαριστημένος από την ελληνική δικαιοσύνη. Κι έτσι η στοά, βασιλεύει.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...