30/12/22

ΠΡΟΔΟCIA-ΝΤΙΡΕΚΤ

 30 Δεκεμβρίου 2020.

Στα Σκόπια ο Σεβερνομακεντόνατς ΖΑΕΦ δήλωσε στην Βουλή του: «Θα είμαστε μέλος της ΕΕ, ως Μακεδόνες που μιλούν Μακεδονικά».


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Μπέτυ, ήρθα για τον μισθό. Α, ναι ξέρετε, λάβαμε εντολή εκ της διευθύνσεως, τα εξωτερικά στελέχη της υπηρεσίας να προσέρχονται νυκτερινές ώρες για την είσπραξη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, όλα τα κνώδαλα, εκεί μαζεύονται... αυτό το αλβανό πουρό με το χαλκά στη μύτη, που είναι σα νυχού συνοικιακού, ας πάει να μάθει ορθοφωνία που μιλά λες και έχει κατεβεί από τη Τσαπουρνιά, ας βάλει και κανένα extension στο μαλλί-με τρία βαμμένα λόϊδια παλεύει η αδικιωρισμένη- και μετά ας βγει να το παίξει ρεπορτατζού... Τελικά έχει μαζευτεί πολύ ρεταλομαρία στις πρεσβείες. Αχού porca miseria, βλέπουν φ;vς, μπαίνουν μέσα, στήνονται και ζητάνε μισθά! Κατακαημένη Ρούμελη και πώς βαστάς ακόμα! Ελπίζω να πάρει η μισοκαδιάρα περισσότερο "ποσοστό" από το λουφέ, να μαυρο-σαχτεί η κακομοίρα, τουλάχιστον, να βλέπεται... Ως τότε σύσταση και θερμότατη παράκληση: βάλε υπότιτλους ελληνικούς-όχι αλβανικούς στο βίντεο- τουλάχιστον να μην ακούγεται αυτό το κακούργημα που κατ' ευφημισμόν έχεις ως έναρθρο λόγο! Εδώ πού τα λέμε, καλό θα είναι να μην πολυεμφανίζεις ούτε τη φάτσα σου στα βίντεο, κάνε μόνο σπικάζ- μέχρι να τη φτιάξεις... κρίμα είναι, τρομάζουν τα μωρά και μας μένουν νηστικά...