15/1/23

ΑΡΠΑΞΕ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΙΔΙΑΡΗΣ.


ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΚΟΙΝΩΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ NI6

ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΗΡΑΝ ΒΑΛΙΤΣΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛ...

Οι λούμπεν «Εθνικιστές» Κωλο Ελληνες του Κατσαριδιάρη,  βάζουν τα Ελληνόπουλα που έχουν εξαπατήσει ,να φωνάζουν υπέρ του Γλύξμπουργκ και το λένε οτι δεν υπάρχει "επίθετο γλύξμπουργκ".
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ μακριά από τους Μισθοφόρους του Εβραίου Πεθερού. Ο Εβραίος πατέρας  της Εβραίας που θέλει να γίνει βασίλισσα στο Γραικυλιστάν ρίχνει χρήμα.  
Οι Κατσαριδιαραίοι ειναι Πέμπτη Φάλαγγα 

Ο Εβραίος πεθερός έδωσε βαλίτσες στους μισθοφόρους για να φωνάζουν ότι οι Γκλύξμπουργκ είναι Έλληνες και ότι ο Κοκός Ντεγκρέτσιας είχε δίκιο σε ότι έκανε σε βάρος τους ελληνικού Έθνους.
Ο Εστεμμένος τενεκές είχε δίκιο που εκανε το πραξικόπημα του 1965. Είχε δίκιο που εξαγόρασε βουλευτές. Είχε δίκιο που ανέτρεψε τον Παπανδρέου. Η Υπόθεση "ΑΣΠΙΔΑ" δεν ηταν ΚΥΠ/MI6.  ΑΘΩΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.  Ο Εστεμμένος τενεκές είχε δίκιο που απέσυρε τη μεραρχία απο την Κύπρο τον Νοέμβριο του 1967.Ο  Κατσαριδιάρης επιστράτευσε τους οπαδούς του στην υπηρεσία του Εβραίου Συμπέθερου και στην γιγαντιαία προσπάθεια αποκατάστασης του Εφιάλτη  Μητσοτακένσκι.


Της Εθνικής Αμύνης τα παιδιά διώξανε το βασιλιά στις 13 Δεκεμβρίου 1967

και του δώσαν τα βρακιά του, για να πάει στη δουλειά του τον περίδρομο να τρώει  με το ξένο του το σόι.....

Ο Ελληνικός Λαός εν ενί Σώματι και μια Καρδία στις 28 Ιουλίου 1973 είπε 3.870.124   ΟΧΙ στους Γλύξμπουργκ και ΝΑΙ στην Δημοκρατία.Υπέρ του Θρόνου ψήφιζαν τότε οι Βενιζελικοί και οι Κομμουνιστές.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέας! Το μόνο πέταλο στην ιστορία της Ελλάδας! Τους είχε όλους για πρωινό: ούτε ο βραδύγλωσσος Καραμαλάκας, ούτε ο ακατοίκητος Κοκός έπιαναν χαρτωσιά μπροστά στο μυαλό του τρελού Υδροχόου! Του αφαίρεσε την ιθαγένεια του άχρηστου κι ας πάνε να κουρεύονται τα ναζιστάκια του φυλακόβιου πορτιέρη!
"Είμαι και θα είμαι κοντά σας, στις επάλξεις του αγώνα, μέχρι την ολοκλήρωση του οράματος της αλλαγής!"

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέας! Το μόνο πέταλο στην ιστορία της Ελλάδας! Τους είχε όλους για πρωινό: ούτε ο βραδύγλωσσος Καραμαλάκας, ούτε ο ακατοίκητος Κοκός έπιαναν χαρτωσιά μπροστά στο μυαλό του τρελού Υδροχόου! Του αφαίρεσε την ιθαγένεια του άχρηστου κι ας πάνε να κουρεύονται τα ναζιστάκια του φυλακόβιου πορτιέρη!
"Είμαι και θα είμαι κοντά σας, όρθιος και πιστός στις επάλξεις του αγώνα, μέχρι την ολοκλήρωση του οράματος της αλλαγής!"

Ανώνυμος είπε...

Μα πόσο σκύβαλα οι Έλληνες, ζητάνε τιμές για το “αρχοντολόι, του κλεφτοφονιά το σόι”. Άλλοι λένε να πάνε να κάνουν χάζι τους αιμομίκτες που κουβουλιούνται για τον Αλτσχάιμερ... και δεν ευλογεί η οικογενειά του τον Κύριο που τη γλίτωσε από δικαστήριο και φυλάκιση α λά Παπαδόπουλο!
Ακόμα και οι Κύπριοι, που ακόμα βγάζουν δελτία ειδήσεων στην αγγλική, κράτησαν σαν λαός μιαν εθνική αξιοπρέπεια στην κηδεία της ερπετοΕλισσάβετ, αποκηρύσσοντάς την.
Ετούτα τα κουρέλια, οι Ελληνόφωνοι με τις πολτοποιημένες φρένες κατάντησαν ο περίγελως της ιστορίας!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ξάδερφε του Ελ-Αραμπί με την σβάστικα στο μπράτσο, τώρα που έμαθες καλά στη μπουζού να σου γλυστράει το σαπούνι, και να το απολαμβάνεις, για πες, ο σύντροφος σλάβα ουκραΐνα Μητσοτακένσκι, το παιξε καλά το παιχνιδάκι; Θα κάνει ντα το κόμμα πορδΈλληνες και δεν θα σ αφήσει να γίνεις εθνικός κυβερνήτης; Πες ρε πρακτοράτζα της Πρεσβείας, πόσο ανέβηκαν τα ποσοστά σου από την πάσα που σου κανε ο πάτρωνάς σου; Πες μωρή λουλού Κλασιδο-μητσοτάκενα...

Αλάτι της Γης είπε...

Είμαστε μπατριώται εθνικισταί, αλλά γουστάρουμε να μας κατσικώνονται και βασιλιάδες από τη Δανία άμα λάχει να ούμε....

Ανώνυμος είπε...

ΨΩΜΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΕΡ ΒΑΣΙΛΙΑ

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....