16/1/23

Μόνο 1300 άτομα πήγαν για το “λαϊκό προσκύνημα” του εμβολιασμένου Ντεγκρέτσια Το 80% ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Η Κλακαδόροι του Κατσαριδιάροι αποδοκίμαζαν τους Βενιζελικούς Μητσοτακένσκι.



 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, σε παρακολουθώ 15 έτη.
Μετά τον κορωνοϊό το περασμένο Πάσχα, κάτι σου συνέβη.
Σε έχει πιάσει ένας ασύλληπτος πασοκικός απολογητισμός.
Παράτα το πρόσφατο πολιτικό παρελθόν.
Δεν μας απασχολεί σε τι είχε δίκιο ο Ανδρέας με την όπου γης μαμά και την περιπλανώμενη σύζυγο.
Το άθλιο παρόν και το χειρότερο μέλλον μας είναι αυτό που πρέπει να μας απασχολεί.
Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο, το ότι έχετε συμπαραταχθεί μαζί με τον ροζ πολτό συνιστά μέγιστη ήττα για το κίνημα.
Στους βασιλόφρονες να γνωρίζεις πως οι Τραμπικοί και οι ανεμβολίαστοι έχουν μεγαλύτερο πολύ μεγαλύτερο ποσοστό απ' ότι στο γενικό πληθυσμό.
Μην δηλητηριάζουμε την ενότητά μας με επουσιώδη.
Μην ρίχνουμε νερό στο μύλο των προδοτών.

Ανώνυμος είπε...

Κοπρόσκυλα δούλοι των αιμομικτών σατανιστών Γλύφτμπουργκ. Εφιάλτες και ελεϊνοί προδότες της Πατρίδας. Περίμενε όμως, έχει και ο καιρός γυρίσματα...

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζαρα γνωρίζεις ότι οι ανανεώσεις ναυτικών φυλλαδίων, σωστικά κ.τ.λ. γίνονται εδώ και μερικά χρόνια μόνο ηλεκτρονικά; Δηλαδή ένας ναυτικός που θέλει να ανανεώσει φυλλάδιο και σωστικά, δεν πάει πλέον να καταθέσει χαρτιά στο υπουργείο στην Β Μεραρχίας στον Πειραιά αυτοπροσώπως όπως γινόταν παλιά αλλά κάνει την διαδικασία μέσω διαδικτύου. Που σημαίνει ότι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και σε αυτή την περίπτωση επιβλήθηκε με το ζόρι. Η Χούντα των Αθεατων στο απόγειο της!! Αν ένας άνθρωπος δεν θέλει ή δεν γνωρίζει να κάνει την διαδικασία ηλεκτρονικά, τι γίνεται; Ποιος ασχολήθηκε με αυτούς τους ανθρώπους; Η όλη διαδικασία έγινε σιωπηρά χωρίς να ενημερωθεί προηγούμενως κανένας. Αποφασίζουμε και διατασσουμε δηλαδή. Και είναι κάτι νεαρά παιδιά μαλακισμενα που πάνε στα καράβια και καμαρώνουν επειδή ξέρουν κομπιούτερς και κάνουν μόνοι τους την δουλειά. Πάντα έχουμε τους ανόητους που θαμπωνονται από την νέα τεχνολογία χωρίς να σκέφτονται τις μελλοντικές συνέπειες. Το έλεγαν οι Ρότσιλντ. Ότι ένας - 'ένας οι Έλληνες θα πεθαίνουν μόνοι τους, αβοήθητοι ακόμα και από τους συμπατριώτες τους.

Ανώνυμος είπε...

Κανείς δεν φωνάζει και δεν διαμαρτυρεται να επιστρέψει η διαδικασία για τις ανανεώσεις ναυτικών φυλλαδίων στον παλιό παραδοσιακό τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Άργησα να βγάλω πόρισμα, πάντως έβγαλα.

Ανώνυμος είπε...

1299

Ανώνυμος είπε...

ροζ πολτος ειναι οσοι πηγαν να προσκυνησουν τον μπον βιβερ κοκο και το χαζαρικο του σοι.....ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Κι ο έκπτωτος είχε ασφαλώς κάνει το σωστό:
https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-emboliastike-teos-basilias-konstantinos
Όπου "ελίτ", εκεί κι η "υψηλή νοημοσύνη"!

Ανώνυμος είπε...

Για όσο υπάρχουν ρουφιανοπατριωτες στην καθημερινότητα που στρέφονται εναντίον των τιμιων και αξιοπρεπών Ελλήνων, για όσο υπάρχουν ρουφιανογιαννηδες που αγαπούν το χρήμα και θέλουν να το αποκτούν με κάθε μέσο ακόμα και κλέβοντας συμπατριώτες τους(π. χ. μεταξαδες που κλέβουν στα κοινόχρηστα ανήμπορες γυναίκες σε πολυκατοικίες), για όσο υπάρχει μια τέτοια δικαιοσύνη στην χώρα που λειτουργεί με έναν "περίεργο" μασονικό τρόπο, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτόν τον δύσμοιρο οικόπεδο.

  25/4/23 Η 25η Απριλίου στην Ιστορία Η 25η Απριλίου είναι η 115η ημέρα του έτους . Απομένουν 250 μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου.   1077 . ...