26/1/23

Οι Ισπανοί κατέσχεσαν την Τρίτη 4500 κιλά Κοκαΐνης σε ελληνικό φορτηγό πλοίο αλλά τα βοθροκάναλα που πουλάνε ψευτογιατρό και Ρούλα στους χαζούς τηλεθεατές δεν είπαν λέξη. Ποιος δεξιός Εφοπλιστής είναι στο Κόλπο;


 

Το φορτηγό πλοίο «Blume», του οποίου αναφέρεται ως διαχειρίστρια εταιρεία η « Dignatio Corp» με έδρα τον Πειραιά .καταλείφθηκε από Ισπανούς Τελωνειακούς  την Τρίτη, 193 ναυτικά μίλια  από το λιμάνι της Σάντα Κρουθ της  Τενερίφης. Το πλοίο έπλεε υπό τη σημαία του Τόγκο όταν αναχαιτίστηκε.

 Οι ισπανικές αρχές ανακάλυψαν ότι το πλοίο μετέφερε 4.500 κιλά  καθαρής κοκαΐνηςπου σύμφωνα με τους Ισπανούς  στην «χονδρική» τιμάται 180 εκατομμύρια ευρώ αλλά στην λιανική θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 500.

Το "Blume", βγηκε από το ναυπηγείο το 2005. 

Σήμερα  τα ξημερώματα το «Μπλούμε» έφθασε  στην Τενερίφη. 

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη της ισπανικής αστυνομίας, του στρατού και των πολιτικών αρχών. Χρειάστηκαν περισσότερες από πέντε ώρες στην αποβάθρα του «Los Llanos» για να βγει στην ξηρά η Κοκαΐνη .

Η Guardia Civil συνέλαβε δεκαπέντε μέλη του πληρώματος . 

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι του Σάντος στη Βραζιλία στις 20 Δεκεμβρίου και υποτίθεται ότι κατευθυνόταν προς τη Ρίγα της Λετονίας.Το Blume έπλεε με δηλωμένο φορτίο διακοσίων τόνων καφέ «πολύ κάτω από την πραγματική χωρητικότητα του πλοίου», δήλωσε η Ισπανική Guardia Civil.

O δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου,  ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της πλοιοκτήτριας εταιρείας του «Blume», χωρίς όμως να διευκρινίσει ποια είναι αυτή η εταιρεία. 
Δήλωσε μάλιστα πως όσα έχουν μεχρι στιγμής δημοσιοποιηθεί δεν είναι αληθή, καθώς όπως ισχυρίζεται, τόσο η ιδιοκτήτρια, όσο και η διαχειρίστρια εταιρεία δεν έχουν έδρα στην Ελλάδα: Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου,
 «Ανέλαβα τη νομική εκπροσώπηση της πλοιοκτήτριας εταιρείας του πλοίου, το οποίο ακινητοποιήθηκε στα ανοιχτά της Τενερίφης και ευρέθη να μεταφέρει ποσότητα κοκαΐνης. Τόσο η πλοιοκτήτρια, όσο και η διαχειρίστρια εταιρεία του πλοίου, οι οποίες τυγχάνουν αλλοδαπές εταιρείες, δεν έχουν απολύτως καμιά σχέση και γνώση για τη φόρτωση και μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών στο πλοίο, πληροφορία που τους κατέστη γνωστή, προς έκπληξή τους, μέσω του τύπου.Δηλώνουν, δε, ότι έχουν ενεργήσει απολύτως νόμιμα και θα αποδείξουν πλήρως ενώπιον των αρχών, εφόσον κληθούν προς τούτο, τόσο την πλήρη άγνοιά τους για τις ναρκωτικές ουσίες, όσο και την νομιμότητα όλων των ενεργειών τους. Η ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία), που αναφέρθηκε σε μερίδα του τύπου και ανήκει στον 22χρονο, δεν δύναται εκ του νόμου αλλά και του καταστατικού της να σχετίζεται με την ιδιοκτησία και τη διαχείριση του πλοίου. Κατά συνέπεια, ούτε ο εκπρόσωπος της ΙΚΕ έχει την οποιαδήποτε ανάμειξη ή γνώση σχετικά με τις ναρκωτικές ουσίες. Επιθυμώ τέλος να επιστήσω την προσοχή σε όλους όσοι διετύπωσαν ή πρόκειται να διατυπώσουν σχόλια για την παρούσα υπόθεση, να είναι προσεκτικοί και φειδωλοί στις κρίσεις τους και να αναμένουν τη συλλογή των στοιχείων και του υλικού, που είμαι βέβαιος ότι θα αποδείξουν την αθωότητα των εντολέων μου».

4 σχόλια:

soulis είπε...

Σπυτο βρηκαμε σημειο συμφωνιας παλι.Εχω τρελλαθει κι εγω με αυτο.Καθομαι επιτηδες και βαζω την εκπομπη αυτου του αθλιου του Ευαγγελατου και της γυναικας του και περιμενω να δω μια αναφορα γι αυτο το θεμα.Ματαια.Καθεται δυο ωρες ποτ κρατα η εκπομπη και ασχολειται ΜΟΝΟ με καποιο ψευτογιατρο και στελνει τα στραβαδια δημοσιογραφακια να κατασκηνωνουν εξω απο το σπιτι του και απασχολει την ελληνικη κοινωνια με ενα θεμα τυπου χεστηκε μια φοραδα σε καποιο αλωνι και ουτε λεξη για πλοιο με 4,5 τονους κοκαινη.Το οτι ο εργοδοτης του ειναι βεβαια ο Μαρινακης δεν ειναι καθολου ασχετο με αυτο.Αλλα και ολα τα αλλα μμε σιωπουν.Τελικα εμεις ειμαστε το κρατος στο οποιο κυβερνουν οι ναρκεμποροι περισσοτερο και απο την Αλβανια.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός ;
Χαράλαμπος Τραμπάκουλας, από δω, ιθαγενής. Βοσκώ τα πρόβατα, εδώ απαραπέρα...!
...και μετά έπεσε εις τον γκρεμό, και ήταν καλός άνθρωπος και καλά κρασσά... !

https://www.youtube.com/watch?v=7tWZhkQ3G_w&t=160s

Ανώνυμος είπε...

Ο Κεχαγιόγλου βγήκε από τη φυλακή με "ανήκεστο". (Όπου ακούς "ανήκεστος βλάβη υγείας", σημαίνει ότι μασώνος δικαστής έκανε χάρη σε μασώνο κατηγορούμενο, να μην τον χώσει μέσα. Βλέπε Παττακό.)
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθήσει μόνιμα στο σπίτι του, όχι να δικηγορεί. Αφού όμως κοροϊδεύει τον κόσμο, πρέπει να ξαναπάει στην ψειρού.

Κάποιος εισαγγελέας, πουθενά; κάποιος πρόεδρος του ΔΣΑ, πουθενά; (Ελπίζω να τελείωσε και το κορωνο-πάρτυ γενεθλίων του κυρ-πρόεδρα με τα γκομενάκια, ώστε ν' ασχοληθεί και με καμιά διαγραφή απο τα μητρώα του συλλόγου, ξέρω 'γώ.)

Εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να προμηθευτούμε μεγάλη ποσότητα από αρωματικά χαρτομάντηλα, γιά ν' αντέξουμε τη βρώμα και τη σαπίλα.

Αλάτι της Γης είπε...

Έχω την αίσθηση πως πρέπει να είναι και ιδιοκτήτης ομάδας ο εφοπλιστής....

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...