17/1/23

Πολιτική σύγκρουση των Μακρυγιαννικών και Ισοκρατικών Εθνο-δεξιών Κρανιδιώτη – Μπογδάνου στο Twitter

Έχουν Δίκιο και ΤΌΣΟ ο Φαήλος ΟΣΟ και ο Μπόγδα, γιατί λένε από μισή Αλήθεια

 Ο Καυγάς ξεκίνησε με την απάντηση του ΜΠΟΓΔΑ σε κάποιον που τον κατηγορούσε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά τον θάνατο του Τέως.  Ο ΜΠΟΓΔΑ απάντησε: 
Ο Φαήλος που ειναι Φίλος του Σαμαρά που και αυτός πήγε στην κηδεία σήκωσε το γάντι και απάντησε:

 

«Δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές. Το ότι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη το γυρνάει στο καφριλίκι για να ταΐσει σανό κανέναν αφελή πατριώτη, είναι μονομερής προσέγγιση. Οι διαφορές είναι πολιτικές. Αυτοί είναι με τη ΝΔ, εμείς απέναντι» ανταπάντησε ο ΜΑΥΡΟΣ ΕΥΖΩΝ που θεωρεί οτι η ΤΡΥΠΙΣ του ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΙ ειναι ΙΕΡΗ.

ΑΝ ΠΡΟΣΘΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΕΥΖΩΝΕΣ, ΙΕΡΕΣ ΤΡΥΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΥΣ  Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ:

ΟΥΤΕ ΜΠΟΓΔΑ ΟΥΤΕ ΦΑΗΛΟΣ.

ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 21 

1 σχόλιο:

Αλάτι της Γης είπε...

Ρε παιδιά σοβαρά τώρα, ποιός θα ψηφίσει Φαηλοτζήμερους; Για το Μπογδάνο δε ξέρω, οκ, δε του έχω καμία εμπιστοσύνη προφανώς, αλλά σε επίπεδο ρητορικής καλά τα λέει, μπορεί να σε πείσει (αλλά το παρελθόν του τον κάθιστά αναξιόπιστο). Οι Φαηλοτζήμεροι, πέρα του ότι έχουν ένα δραματικά χειρότερο παρελθόν από τον Μπογδάνο, και είναι πολύ πιο ύποπτοι, στο λένε φόρα παρτίδα πως είναι δεκανίκια του Κούλη. Δε κρύβουν τίποτα, ξεκάθαροι, τουλάχιστον είναι έντιμοι σε αυτό. Σου λένε πως αποτελούν αναπληρωματικούς του Κούλη. Αν θες να ψηφίσεις ΝΔ παριστάνοντας πως τους τιμώρησες, ψηφίζεις Φαηλοτζήμερους. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί να τους ψηφίσει κάποιος. Αν θες ΝΔ, ψηφίζεις κατευθείαν ΝΔ. Αν θες ρουσφέτι, αυτοί είναι έξω από το χορό, τι ρουσφέτι να σου κάνουν; Δηλαδή πραγματικά, υπάρχει κόσμος που θα πάει μια Κυριακή να ρίξει φακελάκι για αυτούς; Δε μπορώ να το καταλάβω.