16/4/24

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο


 


Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην οποία θα πρέπει συμμετάσχουν ισότιμα τόσο η Ρωσία όσο και η Ουκρανία.

Ο Κινέζος ηγέτης  σε συνάντηση στο Πεκίνο με τον Γερμανό φαλακροκαγκελάριο καγκελάριο Όλαφ Σολτς, του πρότεινε τέσσερεις (κινεζικές) Αρχές. που θα αποτρέψουν την ουκρανική κρίση από το να βγει εκτός ελέγχου και θα επιτύχουν την έγκαιρη αποκατάσταση της ειρήνης.

Ο Σι Τζινπίνγκ  πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας και να μείνουν στην άκρη οι εγωισμοί. Ζήτησε να «ηρεμήσει η κατάσταση» και «να πάψουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά» και κάλεσε όλες τις πλευτές να απόσχουν από την κλιμάκωση των εντάσεων, ενώ για τη τη δημιουργία συνθηκών για την αποκατάσταση της ειρήνης, είπε, ότι είναι απαραίτητο να μειωθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία και να αποφευχθεί η υπονόμευση της σταθερότητας των παγκόσμιων βιομηχανικών και εφοδιαστικών αλυσίδων. (Με τις κυρώσεις)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα είδες τι γράφει ο Κύρτσος στο προφίλ του, νομίζω στο instagram με αφορμή την αποδοχή από τον μητσοτακη της υποψηφιότητας Αυτιά ενώ το 2019 τον είχε απορρίψει; Ότι ο μητσοτάκης, είπε, μετακινήθηκε πιο δεξιά, πάει χέρι χέρι με τον Βορίδη και πάει να γίνει ο Ορμπάν του Νότου!! Πατρίς θρησκεία οικογένεια λέει ο Κύρτσος ότι πάει να γίνει ο μητσοτακης. Δηλαδή πάει να μας τρελάνει ο Κύρτσος. Καλά τον νόμο για τους πουστηδες τον πήρε χαμπάρι; Ο μητσοτακης Ορμπάν του Νότου; Δεν του γράφεις δύο κουβεντουλες του Κύρτσου βρε Χατζάρα;

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...