19/7/24

Η gayfrendly φυλή των Χλάπα- Χλούπα, η Επίδαυρος και ο ευρωατλαντικός Αντιπρόεδρος

Ο κ. Γεωργιάδης δεν ενοχλήθηκε που ο φίλος του κ. Τασούλα και του κ. Μητσοτάκη στο οποίου τα «βρώμικα» χέρια απέθεσαν την Ελλάδα, και κηρύχθηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη «αρπαούλας», και διεφθαρμένος ως το Κόκκαλο
Ο κ. Γεωργιάδης δεν έκανε καμιά δήλωση για τον κ. Μεμέντεζ.
  Ο κ. Γεωργιάδης,  ενοχλήθηκε επειδή οι αριστεροί gayfrendly Χλάπα- Χλούπα, πήγαν με παλαιστινιακές σημαίες στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου φωνασκούντες «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» και υποστηρίζοντας την Χαμάς την οποία βομβαρδίζει ο δικός του Νετανιάχου. 
 Ο κ. Γεωργιάδης θα ήθελε οι αριστεροί gayfrendly Χλάπα- Χλούπα να πάνε μια φορά «σε ένα πολιτιστικό γεγονός για να σηκώσουν σημαίες της Ουκρανίας και να διαμαρτυρηθούν για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ή για τον πρόσφατο βομβαρδισμό του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Κίεβο από Ρωσικό πύραυλο κρούζ…».

Φυσικά ουδείς εμπόδισε τον κ. Γεωργιάδη να πάει στην Επίδαυρο με τους δεξιούς gayfrendly Χλάπα- Χλούπα και να κουνάνε σημαίες της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ και να φωνάζουν "ζήτω ο Ζελένσκι". 

Τον κ. Γεωργιάδη τον απασχολούν τα θύματα της προπαγάνδας του ΝΑΤΟ. Δεν τον απασχολούν τα παιδιά των παλαιστινίων που σκοτώνουν οι βόμβες του Ισραήλ. Και δεν απασχολούν τα παιδιά των Ρώσων που σκοτώνουν οι Ουκρανοί. 
Ο κ. Γεωργιάδης ειναι πολιτικός των Χλάπα-Χλούπα.
     Η φυλή των Χλάπα- Χλούπα είναι τρωγλοδύτες ευρωλιγούρηδες του Ψωρογραικυλιστάν που ζουν από τα αποφάγια που τους πετάνε οι Λαντινόπουλοι που κάνοθν τις μεγάλες δουλειές. Οι Χλάπα- Χλούπα είναι άπλυτοι, βρώμικοι, κλέφτες, αμφίφυλοι. Χασικλήδες, πρεζάκηδες και χαπακτζήδες. Καταπίνουν με τις φούχτες τα ΑΛΑΦΟΥΖΟΛ. Είναι εμβολιασμένοι και υπάκουοι τηλεθεατές.
 Οι ΝΔ, Χλάπα- Χλούπα μαλώνουν με τα ξαδέλφια τους από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για το ποιος είναι καλύτερος υπάλληλος του Μεγάλου Αφεντικού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα ο (φ) ουστης σκοπεύει να καταργήσει τα πλασματικά έτη για την σύνταξη!! Να μην έχει δηλαδή δικαίωμα ο πολίτης να εξαγοράσει στρατιωτική θητεία κ.τ.λ.! Το είπε ο παλιομητροπουλος, ο "εργατολογος" -παπαγαλος της εκάστοτε εξουσίας!