9/5/09

Η ηγεσία του ΚΚΕ ανοικτά με το μπλοκ των «αντιρατσιστών»!

Πηγή:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3356


Η ηγεσία του ΚΚΕ οδηγεί ανοικτά πλέον το ιστορικό κόμμα στο νεοταξικό βάραθρο.
Ανοικτά και ξεδιάντροπα ευθυγραμμίζεται με όλους του επαγγελματίες αντιρατσιστές τους επιδοτούμενους από τα ποικίλα πρακτορεία του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Ανοικτά και ξετσίπωτα βρίζει και αυτό τις λαϊκές εκδηλώσεις που γίνονται ενάντια στον εφιάλτη των «ανοικτών συνόρων»: Στην εισαγώγιμη και οργανωμένη από το κεφάλαιο ΕΙΣΒΟΛΗ αλλοδαπών δούλων.
Διαβάστε την καταγγελία της Κ.Ο.Α. του ΚΚΕ
«Καταγγέλλουμε στους Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους, στη νεολαία, τις διάφορες δήθεν ακομμάτιστες "Επιτροπές Ελλήνων Πολιτών", που διοργανώνουν το Σάββατο 9 Μαΐου στην Ομόνοια, συγκέντρωση διαμαρτυρίας "Κατά της παράνομης μετανάστευσης, όχι στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων".
Πίσω από αυτές τις απρόσωπες επιτροπές κρύβονται στελέχη και μέλη αντιδραστικών και ρατσιστικών οργανώσεων. Πίσω από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της Αθήνας, με τους χιλιάδες ξεριζωμένους άστεγους, πεινασμένους, με τα κυκλώματα ναρκωτικών και πορνείας βρίσκεται η σαπίλα που καπιταλιστικού συστήματος. Βρίσκονται οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ. Βρίσκεται η αντιλαϊκή ρατσιστική πολιτική της ΕΕ που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως προηγούμενα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με την οποία συμφωνεί και ο ΛΑ.Ο.Σ. Αυτή η πολιτική έχει οδηγήσει χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους, για τους οποίους υποτίθεται κόπτονται οι δήθεν ακομμάτιστες επιτροπές, να είναι άστεγοι, στη φτώχεια, στην πείνα και στην ανεργία.
Καλούμε τους εργαζόμενους Ελληνες και μετανάστες, τη νεολαία να γυρίσουν την πλάτη τους σε τέτοια ρατσιστικά καλέσματα. Να μη συμμετέχουν σε καμιά από αυτές τις επιτροπές. Να παλέψουν μέσα από τα ταξικά συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς της γειτονιάς, της νεολαίας, ώστε να μεγαλώσει περισσότερο η αγωνιστική αλληλεγγύη Ελλήνων και μεταναστών εργατών ενάντια στη σύγχρονη ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα που δημιουργεί την προσφυγιά και τη φτώχεια.

Να νομιμοποιηθούν όλοι οι αλλοδαποί εργάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα και την ΕΕ, να έχουν ίσα δικαιώματα με τους Ελληνες…»

Η ηγεσία του ΚΚΕ διεκδικεί τα πρωτεία του «αντιρατσιστικού αγώνα»!!!

Προσπαθεί να υπερφαλαγγίσει και αυτούς τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές»: Idymedia, ΣΥΡΙΖΑ και ΣΙΑ. Λέει ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καλούν σε «αντι-συγκεντρώσεις»: πρακτικές φασιστικές!!!

Συνοπτικές παρατηρήσεις:

Πρώτη: Με τελεσίγραφα και τρομοκρατικούς αφορισμούς επιχειρεί η ηγεσία του ΚΚΕ, όπως και τα διατεταγμένα πιόνια του «αντιρατσισμού», να αποκρύψουν το υπαρ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας: την κόλαση της οργανωμένης εισαγωγής και εισβολής αλλοδαπών και τις εφιαλτικές της επιπτώσεις.
Και όχι μόνο να αποκρύψουν την κόλαση, αλλά να επικαλύψουν και εξαφανίσουν και τις διαθέσεις, τις σκέψεις και απόψεις του ελληνικού λαού, ο οποίος κατά συντριπτική πλειοψηφία είναι εναντίον της αλλοδαπής εισβολής και βιώνει τον εφιάλτη αυτής της εισβολής.
Αυτοί οι υπέρμαχοι της «λαϊκής άποψης» και θέλησης όχι μόνο πετάνε στα σκουπίδια τη συντριπτική λαϊκή «άποψη» και θέληση, ΟΧΙ μόνο δεν διανοούνται να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό πάνω σε αυτά, αλλά φτάνουν στο φασιστικό τελεσίγραφο και στιγματισμό. Καταγγέλλουν, αφορίζουν και στιγματίζουν σαν «ρατσισμό» την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Αλήθεια ποιος τους διόριζε να μοιράζουν πιστοποιητικά «αντιρατσισμού»; Γιατί δεν ζητάνε να αποφανθεί ο ελληνικός λαός πάνω στους αλλοδαπούς, για να διαπιστώσουν ότι είναι αυτοί που «διατάζουν» (ΚΚΕ και Σία) μια ασήμαντη μειοψηφία; Γιατί το ΚΚΕ δεν θέτει το πρόβλημα στην εργατική τάξη; Φοβάται μήπως αποκαλυφτεί ότι είναι ολόκληρη η εργατική τάξη …ρατσιστική;;;
Γιατί το ΚΚΕ δεν τόλμησε ούτε καν να θέσει το ζήτημα στο Συνέδριο και ασχολιόταν με την αποκατάσταση του Στάλιν;

Δεύτερη παρατήρηση: Βάση ποιας αριστερής θεωρίας και πρακτικής χαρακτηρίζονται τοπικές κοινωνίες και γειτονιές, Επιτροπές Πρωτοβουλιών που ξεκινάνε από κάτω «αντιδραστικές» και «ρατσιστικές»; Μπορούν να μας προσκομίσουν ένα ιστορικό παράδειγμα;
Για τον μαρξισμό και την Αριστερά η Επιτροπές Αγώνα που ξεκινάνε από κάτω είναι Επαναστατικό κύτταρο. Είναι η πεμπτουσία της επαναστατικής πράξης γιατί ΕΝΟΠΟΙΕΙ τους λαϊκούς αγώνες και προωθεί την αυτό-οργάνωση: Η μόνη δυνατή οργάνωση βάσης που ενώνει και είναι ανεξάρτητη από κομματικά παιχνίδια και ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ τα έμβρυα της δυαδικής εξουσίας, της ΑΝΤΙΡΡΟΠΗΣ καθεστωτικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
Μόνο ο σταλινισμός ισοπέδωσε αυτό το επαναστατικό έμβρυο της δυαδικής εξουσίας και χαρακτήριζε κάθε τι που δεν ελέγχει ο ίδιος «αντιδραστικό» και «προβοκατόρικο».
Μήπως και την κατάληψη του Πολυτεχνείου του 1973, το ΚΚΕ δεν χαρακτήρισε «προβοκάτσια», επειδή δεν ήταν εκείνο που είχε τον έλεγχο;
Το ίδιο πάντα: Όταν μια λαϊκή εκδήλωση ξέφευγε από τον έλεγχό του ή γινόταν έξω από αυτό, αφοριζόταν σαν «αντιδραστική» και «προβοκατόρικη».
Αυτό κάνει και σήμερα: Τις κινητοποιήσεις και την αυτό-οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και συνοικιών τις χαρακτηρίζει «ύποπτες», «ρατσιστικές», «αντιδραστικές», ακριβώς γιατί ξεκινάνε ΕΞΩ από τα κομματικά του καλούπια. Γι’ αυτό ζητάει να οργανωθούν οι γειτονιές στα Συνδικάτα (ποια συνδικάτα αλήθεια, δεν μας λέει) και τις οργανώσεις νεολαίας των γειτονιών, δηλαδή την ΚΝΕ!!!

Παρατήρηση τρίτη: Το ΚΚΕ, εσκεμμένα αγνοεί το αριστερό αλφάβητο: Ότι πρωτοβουλίες που ξεκινάνε από κάτω, από τις τοπικές κοινωνίες και συνοικίες:
α) Γεννιούνται κάτω από το βάρος πιεστικών και οξύτατων προβλημάτων, τα οποία έχουν απωθηθεί και εξαφανιστεί από το οπτικό πεδίο των κομμάτων και των «επίσημων» οργανώσεων!!!
β). Είναι τέτοια η φύση και η εκρηκτικότητα αυτών των προβλημάτων που «σπάνε» τις οριοθετήσεις και διαιρέσεις που βάζουν τα κόμματα και ενώνουν τους κατοίκους υπερβαίνοντας τα κόμματα: Αυτός είναι ο χαρακτήρας κάθε επαναστατικής διεργασίας.
γ). Ένας τέτοιος χαρακτήρας ενιαίο-μετωπικής δράσης δεν ζητάει πιστοποιητικά πολιτικής ταυτότητας του λαού. Τέτοια «πιστοποιητικά» τα ζητάνε οι εγκάθετοι του καθεστώτος, οι διώκτες των λαϊκών πρωτοβουλιών…

Η ηγεσία του ΚΚΕ, αντί να δει το πρόβλημα, αντί να το προωθήσει, δίνοντας και την πολιτική διάσταση (αυτό θα έκανε ένα αριστερό επαναστατικό κόμμα), το αφορίζει και το συκοφαντεί: Ο τελεσιγραφικός σταλινισμός στο απόγειό του…

Τελευταία παρατήρηση: Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, οι γραφειοκράτες του ΚΚΕ και τα επιδοτούμενα αντιρατσιστικά Μαντεία χρήζουν ηγέτες τέτοιων εκδηλώσεων την ακροδεξιά ιδεολογία και τα «σκιάχτρα» της Νέας Τάξης. Γιατί όταν στιγματίζεις τέτοιες λαϊκές πρωτοβουλίες σαν «ακροδεξιές» κ.λπ ΕΠΙΔΟΤΕΙΣ πολιτικά τον Καρατζαφέρη, τη «Χρυσή Αυγή» και ΣΙΑ. Τους καθιστάς ιδεολογικούς και πολιτικούς εκφραστές της λαϊκής οργής και αγανάκτησης.
ΙΣΩΣ, αυτό να θέλουν ή μάλλον αυτή την υπηρεσία να τους έχουν αναθέσει να εκτελούν, ώστε να εκφυλίσουν και να στιγματίσουν τρομοκρατικά από την αρχή την κοινωνική οργή που κοχλάζει στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας…

Ροβεσπιέρος

Άλλες αναλύσεις πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3234

TΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ… ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ. Αχ βρε …ΚΚΕ…
«Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες», λέει στις αστυνομικές αρχές και στην πολιτεία η οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, με αφορμή τις επιχειρήσεις «σκούπα» στο κέντρο της πρωτεύουσας.«Με εντολές της κυβέρνησης της Ν.Δ. και τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου φέρονται με τον πιο βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο», σημειώνει.
"Πρόκειται για περιπτώσεις ακραίας και άγριας αστυνομικής βίας" συνεχίζει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. Παράλληλα, σημειώνει ότι οι μετανάστες, από τη μία χρησιμοποιούνται για τζάμπα εργασία και από την άλλη τους μεταχειρίζονται απάνθρωπα. Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργάτες, Έλληνες και ξένους, να να παλέψουν από κοινού να σταματήσουν τώρα οι αστυνομικές διώξεις και επιχειρήσεις κατά των μεταναστών.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άντε και να εκλάβει κανείς αυτή την αδιέξοδη επιμονή ως εκδήλωση «αταλάντευτης σταθερότητας»…Άντε και να επιστρατεύσει και όλα τα αποθέματα της «αυθεντικής ταξικότητας» στην σκέψη και στην κρίση για να την ερμηνεύσει…Άντε και να επιχειρήσει να βάλει τον εαυτό του στη θέση των «δύστυχων» για να κατανοήσει τη θλιβερή τους θέση…
Αλλά βρε παιδιά… βρε παιδιά….
Πόσο μπορεί να συμβάλλει η αταλάντευτη σταθερότητα ώστε να χρυσωθεί το χάπι για όλους εκείνους που υφίστανται τις συνέπειες από τις συμπεριφορές «των δύστυχων» που επιμένουν να μη σέβονται την ανοχή αυτού του λαού?
Στο όνομα ποιάς «αυθεντικής ταξικότητας» με καλείτε να δικαιολογήσω ως Έλληνας πολίτης – ενδεχομένως και ως ψηφοφόρος σας - την ύπαρξη μαχαιριών, τσεκουριών και άλλων … «τιμαλφών αντικειμένων» στα χέρια των «δυστυχισμένων» που πλιατσικολογούν ασύδοτα στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας?
Ποια «αυθεντική ταξικότητα» έχει τη δύναμη να με πείσει, πως στο όνομα της ανεμπόδιστα ασύδοτης δράσης των απανταχού «δυστυχισμένων», οφείλω να συμβιώνω με την ανασφάλεια και με την ιδέα του «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ», όταν η καθημερινή μου δραστηριότητα – η και το κέφι μου έστω – καθιστά επικίνδυνη, για τη σωματική μου ακεραιότητα, την παρουσία μου σε γειτονιές που εξ αιτίας της παρουσίας των δυστυχισμένων, σε μένα δεν επιτρέπεται καν να προσεγγίσω?
Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή ν αρχίσουμε ν αφουγκραζόμαστε και τις διαθέσεις αυτού του λαού του οποίου τα συμφέροντα και τις αγωνίες φιλοδοξούμε να εκπροσωπήσουμε?
Μήπως θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε κάποια στιγμή το δικαίωμα να ξέρει καλύτερα αυτός ο ίδιος ο λαός το τι βιώνει καθημερινά, και να πάψουν επιτέλους να υποκαθιστούν τα αυθεντικά του βιώματα, οι ανέξοδες και εκ του ασφαλούς γνωμοδοτήσεις, για το δικαίωμα όλων να ασυδοτούν?
Μήπως πρέπει κάποια στιγμή αυτή η ακατάσχετη και αδιέξοδη εργατολαγνεία να σταματήσει?
Η μήπως θα πρέπει ο λογαριασμός από τις ζημιές των πλιατσικολόγων να αποστέλλεται για να πληρωθεί στα κόμματα που υπέρμαχα απεραντολογούν για τα περίφημα δικαιώματα τους, ξεχνώντας μόνιμα πως αυτοί οι «δυστυχισμένοι» έχουν και μια υποχρέωση αν μη τι άλλο.
ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
Μια από τις κυρίαρχες επιδιώξεις σύντροφοι των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, είναι και η αποσάρθρωση αλλά και ο εθνικός αποχρωματισμός του κοινωνικού ιστού της χώρας.Μήπως κάποιοι άθελα τους ρίχνουν νερό στο μύλο αυτής της επιδίωξης???
Λέω… μήπως?
Το σίγουρο πάντως είναι πως αν μια πολιτική θέση δεν εμπνέει το λαό στον οποίο απευθύνεται, είναι καταδικασμένη να μη γίνεται αποδεκτή.
Αν όμως παράλληλα του δυσκολεύει και την καθημερινότητα, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, τότε είναι καταδικασμένη όχι μόνο να μη γίνεται αποδεκτή, αλλά να μισιέται επιπροσθέτως.
Αν δεν τολμάτε να ξανασκεφτείτε τη θέση σας για τη λαθρομετανάστευση…Αν δε σας πάει η καρδιά να εναρμονιστείτε μ αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι…
Τότε καλύτερα να σιωπήσετε.
Πληρώνουμε ακριβά αυτού του είδους τις ευαισθησίες, για να μπορούμε και να τις ανεχόμαστε πιά.
Έλεος δηλαδή. Όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους.
Κι αν δεν το πιστεύετε αυτό, τότε τολμείστε ν αναλάβετε το κόστος και το λογαριασμό από τις ζημιές που προκαλούν οι … «δυστυχισμένοι»
Αν τέλος θεωρείτε πως η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν φασιστική, αδικαιολόγητη, υπερβολική και παράλογη, τότε ας βγει η Κεντρική Επιτροπή για έναν βραδινό ρομαντικό περίπατο να μοιράσει χαμόγελα στην οδό Μενάνδρου και τότε θα δούμε όλοι μας … «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».
Ιδού η Ρόδος…. Ιδού και το πήδημα.

-----------------------------------

Μήπως είναι η πρώτη φορά όπου το ΚΚΕ παίρνει αντεθνικές θέσεις;
Όλη η ιστορία του βρίθει τέτοιων περιστατικών,έκπληξη θα ήταν να συμβεί το αντίθετο,γι'αυτό και απορώ με τους εν Ελλάδι πατριώτες κομμουνιστές τι δουλειά έχουν με αυτή την επιχείρηση,εκτός και αν πληρώνονται από την εν λόγω επιχείρηση,αν και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει να προδίδεις την πατρίδα σου;
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους οπαδούς των άλλων ομάδων,συγνώμη κομμάτων ήθελα να πω για να μην παρεξηγηθώ αλλά εκεί τουλάχιστον γνωρίζουμε το αλισβερίσι.
Τώρα πως οι πατριώτες έχουν μαζευτεί στο ΚΚΕ δεν μπορώ να το εξηγήσω,μου θυμίζει τους βασιλόφρονες που έχουν μαζευτεί στη ΝΔ της οποίας ο ιδρυτής έδιωξε το βασιλιά.
Πολλή παράνοια δεν έχει μαζευτεί σε αυτή τη χώρα;

Χρήστος Παναγιωτόπουλος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι η πρώτη φορά όπου το ΚΚΕ παίρνει αντεθνικές θέσεις; Όλη η ιστορία του βρίθει τέτοιων περιστατικών,έκπληξη θα ήταν να συμβεί το αντίθετο,γι'αυτό και απορώ με τους εν Ελλάδι πατριώτες κομμουνιστές τι δουλειά έχουν με αυτή την επιχείρηση,εκτός και αν πληρώνονται από την εν λόγω επιχείρηση,αν και θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει να προδίδεις την πατρίδα σου; Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους οπαδούς των άλλων ομάδων,συγνώμη κομμάτων ήθελα να πω για να μην παρεξηγηθώ αλλά εκεί τουλάχιστον γνωρίζουμε το αλισβερίσι.Τώρα πως οι πατριώτες έχουν μαζευτεί στο ΚΚΕ δεν μπορώ να το εξηγήσω,μου θυμίζει τους βασιλόφρονες που έχουν μαζευτεί στη ΝΔ της οποίας ο ιδρυτής έδιωξε το βασιλιά.Πολλή παράνοια δεν έχει μαζευτεί σε αυτή τη χώρα; Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ… ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ. Αχ βρε …ΚΚΕ…

«Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες», λέει στις αστυνομικές αρχές και στην πολιτεία η οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ, με αφορμή τις επιχειρήσεις «σκούπα» στο κέντρο της πρωτεύουσας.«Με εντολές της κυβέρνησης της Ν.Δ. και τη στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου φέρονται με τον πιο βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο», σημειώνει.

"Πρόκειται για περιπτώσεις ακραίας και άγριας αστυνομικής βίας" συνεχίζει η ανακοίνωση του ΚΚΕ. Παράλληλα, σημειώνει ότι οι μετανάστες, από τη μία χρησιμοποιούνται για τζάμπα εργασία και από την άλλη τους μεταχειρίζονται απάνθρωπα. Το ΚΚΕ καλεί όλους τους εργάτες, Έλληνες και ξένους, να να παλέψουν από κοινού να σταματήσουν τώρα οι αστυνομικές διώξεις και επιχειρήσεις κατά των μεταναστών.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Άντε και να εκλάβει κανείς αυτή την αδιέξοδη επιμονή ως εκδήλωση «αταλάντευτης σταθερότητας»…
Άντε και να επιστρατεύσει και όλα τα αποθέματα της «αυθεντικής ταξικότητας» στην σκέψη και στην κρίση για να την ερμηνεύσει…
Άντε και να επιχειρήσει να βάλει τον εαυτό του στη θέση των «δύστυχων» για να κατανοήσει τη θλιβερή τους θέση…

Αλλά βρε παιδιά… βρε παιδιά….

Πόσο μπορεί να συμβάλλει η αταλάντευτη σταθερότητα ώστε να χρυσωθεί το χάπι για όλους εκείνους που υφίστανται τις συνέπειες από τις συμπεριφορές «των δύστυχων» που επιμένουν να μη σέβονται την ανοχή αυτού του λαού?

Στο όνομα ποιάς «αυθεντικής ταξικότητας» με καλείτε να δικαιολογήσω ως Έλληνας πολίτης – ενδεχομένως και ως ψηφοφόρος σας - την ύπαρξη μαχαιριών, τσεκουριών και άλλων … «τιμαλφών αντικειμένων» στα χέρια των «δυστυχισμένων» που πλιατσικολογούν ασύδοτα στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας?

Ποια «αυθεντική ταξικότητα» έχει τη δύναμη να με πείσει, πως στο όνομα της ανεμπόδιστα ασύδοτης δράσης των απανταχού «δυστυχισμένων», οφείλω να συμβιώνω με την ανασφάλεια και με την ιδέα του «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ», όταν η καθημερινή μου δραστηριότητα – η και το κέφι μου έστω – καθιστά επικίνδυνη, για τη σωματική μου ακεραιότητα, την παρουσία μου σε γειτονιές που εξ αιτίας της παρουσίας των δυστυχισμένων, σε μένα δεν επιτρέπεται καν να προσεγγίσω?

Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή ν αρχίσουμε ν αφουγκραζόμαστε και τις διαθέσεις αυτού του λαού του οποίου τα συμφέροντα και τις αγωνίες φιλοδοξούμε να εκπροσωπήσουμε?

Μήπως θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε κάποια στιγμή το δικαίωμα να ξέρει καλύτερα αυτός ο ίδιος ο λαός το τι βιώνει καθημερινά, και να πάψουν επιτέλους να υποκαθιστούν τα αυθεντικά του βιώματα, οι ανέξοδες και εκ του ασφαλούς γνωμοδοτήσεις, για το δικαίωμα όλων να ασυδοτούν?

Μήπως πρέπει κάποια στιγμή αυτή η ακατάσχετη και αδιέξοδη εργατολαγνεία να σταματήσει?

Η μήπως θα πρέπει ο λογαριασμός από τις ζημιές των πλιατσικολόγων να αποστέλλεται για να πληρωθεί στα κόμματα που υπέρμαχα απεραντολογούν για τα περίφημα δικαιώματα τους, ξεχνώντας μόνιμα πως αυτοί οι «δυστυχισμένοι» έχουν και μια υποχρέωση αν μη τι άλλο.

ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Μια από τις κυρίαρχες επιδιώξεις σύντροφοι των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, είναι και η αποσάρθρωση αλλά και ο εθνικός αποχρωματισμός του κοινωνικού ιστού της χώρας.
Μήπως κάποιοι άθελα τους ρίχνουν νερό στο μύλο αυτής της επιδίωξης???

Λέω… μήπως?

Το σίγουρο πάντως είναι πως αν μια πολιτική θέση δεν εμπνέει το λαό στον οποίο απευθύνεται, είναι καταδικασμένη να μη γίνεται αποδεκτή.

Αν όμως παράλληλα του δυσκολεύει και την καθημερινότητα, με τον ένα η τον άλλο τρόπο, τότε είναι καταδικασμένη όχι μόνο να μη γίνεται αποδεκτή, αλλά να μισιέται επιπροσθέτως.

Αν δεν τολμάτε να ξανασκεφτείτε τη θέση σας για τη λαθρομετανάστευση…
Αν δε σας πάει η καρδιά να εναρμονιστείτε μ αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι…

Τότε καλύτερα να σιωπήσετε.

Πληρώνουμε ακριβά αυτού του είδους τις ευαισθησίες, για να μπορούμε και να τις ανεχόμαστε πιά.

Έλεος δηλαδή. Όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους.

Κι αν δεν το πιστεύετε αυτό, τότε τολμείστε ν αναλάβετε το κόστος και το λογαριασμό από τις ζημιές που προκαλούν οι … «δυστυχισμένοι»

Αν τέλος θεωρείτε πως η επιχείρηση της αστυνομίας ήταν φασιστική, αδικαιολόγητη, υπερβολική και παράλογη, τότε ας βγει η Κεντρική Επιτροπή για έναν βραδινό ρομαντικό περίπατο να μοιράσει χαμόγελα στην οδό Μενάνδρου και τότε θα δούμε όλοι μας … «πόσα απίδια πιάνει ο σάκος».

Ιδού η Ρόδος…. Ιδού και το πήδημα.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...