26/1/10

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν άγνοια κινδύνου.

Τα νομοσχέδια για τη χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, για τον «γερμανικό» εκλογικό νόμο και για τον «Καλλικράτη» θα έπρεπε να αποτελέσουν αντικείμενο σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=49771&colid=37&catid=34&dt=2010-01-24%200:0:0

Σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές της χώρας μας, με το αύριο στο κόκκινο και τη θύελλα στον μαύρο ορίζοντα να απειλεί όλους μας, ο πρωθυπουργός αντί να έχει ΗΔΗ πάρει στα χέρια του το τιμόνι και να έχει βάλει πυξίδα εξόδου, φέρνει στη Βουλή τρία νομοσχέδια που δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομική κρίση, η οποία βουλιάζει τον τόπο και τη ζωή μας. Και δεν είναι πρώτης προτεραιότητας για τον λαό. Ούτε του λύνουν άμεσα προβλήματα.

Δεν έρχονται καθόλου τυχαία τα νομοσχέδια για τη χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες, για τον «γερμανικό» εκλογικό νόμο και για τον «Καλλικράτη». Έχουν και τα τρία κοινό παρανομαστή. Αποτελούν τη φιλοσοφία του Γιώργου Παπανδρέου.

Tους άξονες που μετατρέπουν την Ελλάδα σε πολυπολιτισμική χώρα. Περάστε, κύριοι... Αλλοιώνεται η εθνική ταυτότητα. Και όχι μόνο. Οι επιπτώσεις θα φανούν αργότερα. Από τη στιγμή που ψηφισθούν και θα αρχίσει η υλοποίησή τους. Θα αλλάξουν οι συσχετισμοί. Σε κάθε περιοχή. Με μοχλό ισχυρό, που ενώνει. Και ξεχνούν ή κάνουν το τραγικό λάθος να υποτιμούν. Το κοινό θρήσκευμα. Οι περισσότεροι μετανάστες είναι μουσουλμάνοι. Το τι μπορεί να συμβεί το βλέπουμε στη Θράκη. Ποιος αποκλείει να ξεφυτρώσουν «Θράκες» σε κάθε γωνιά;

Και σε κάποια χρόνια να βάλουν θέμα «μειονοτήτων»;

Η Θράκη είναι η απάντηση σʼ όλους εκείνους που για να κάμψουν τις αντιδράσεις για τη σωρηδόν προσφορά της ελληνικής ιθαγένειας, λένε μην ανησυχείτε, θα ενσωματωθούν. Και γιατί τόσα χρόνια δεν ενσωματώθηκαν στον εθνικό ιστό; Και όχι μόνο δεν ενσωματώθηκαν, αλλά δεν κρύβουν οι επικεφαλής τους τις υπονομευτικές για τη χώρα όπου ζουν επιδιώξεις τους.

Κανένας, και πολύ περισσότερο το «ΠΑΡΟΝ», δεν διαφωνεί ότι πρέπει να υπάρξουν μεταρρυθμίσεις. Γενναίες, τολμηρές τομές. Αλλαγές για μπροστά... Με κύριο όμως κριτήριο και άξονα τη συνέχεια της Ελλάδας και του Ελληνισμού... Πίσω από την Κίρκη της λάμψης, της βιτρίνας που ελκύει, οι πτυχές των ενδεχόμενων επιπτώσεων δεν έχουν μελετηθεί σε βάθος. Ίσως δεν αφήνει ο κότινος της καταγραφής ως μεγάλου μεταρρυθμιστή. Έχουν εκεί στο Μέγαρο Μαξίμου άγνοια κινδύνου.

Πιστεύουμε ότι και τα τρία αυτά νομοσχέδια θα έπρεπε να αποτελέσουν αντικείμενο σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Καταθέτουμε τις ανησυχίες, που δεν είναι μόνο δικές μας, αλλά πολύ κόσμου ακόμη και μέσα από την κυβερνητική παράταξη, και αμαρτία ουκ έχομεν...

To ΠΑΡΟΝ

4 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Πολύ ωραία τα λέει ο κύριος Μάκης Κουρής. Διαφωνώ όμως σε κάτι.
Οι κυβερνώντες έχουν δόλο
http://aristidisdikaios.blogspot.com/2009/12/blog-post_30.html

Ανώνυμος είπε...

Καλά στηρίξτε εκεί στο Παρόν ακόμα τον ''μεγάλο ορθόδοξο μπίλντεμπεργκ Έλληνα πατριώτη''.

Ανώνυμος είπε...

Η Αγροτιά με τις κινητοποιήσεις της ανέκοψε τη φόρα του Τζέφρυ για τους Λάθρο... προς το παρόν...

ΦΦ

Ανώνυμος είπε...

Για ποια ¨άγνοια του κινδύνου΄, μας μιλάτε;
Πράκτορες σε εντεταλμένη υπηρεσία είναι.
Το πιο ανησυχητικό είναι οτι ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Στην βιασύνη τους επάνω δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα
Αλλά δεν τους νοιάζει!
Γιατί να τους νοιάξη άλλωστε;
Ελληνες είναι;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...