26/1/10

Η διαπλοκή της διαπλοκής στο λαμογιστάν, Αμήν!


Ο νέος Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας στο Υπουργείο Εξωτερικών, Κ. Παπαδόπουλος, που θα μοιράζει πλέον την «πίτα της ΥΔΑΣ», σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις όπως το «Ελληνικό Ίδρυμα Αμυντικής Εξωτερικής Πολιτικής –ΕΛΙΑΜΕΠ», το οποίο εκτός όλων των άλλων αγωνίστηκε για την προώθηση-επιβολή του Σχεδίου Ανάν, για 11 συναπτά έτη ( 1998-2009) διετέλεσε Σύμβουλος για Ευρωπαϊκά Θέματα και πολιτικός και οικονομικός αναλυτής της Τράπεζας Eurobank, με αντικείμενο τόσο την Ελλάδα, όσο και τις χώρες της ευρύτερης περιοχής. Εχουμε δηλαδή ένα ακόμα μέλος του «συστήματος Λάτση», στην Νέα διακυβέρνηση .

Η κ. Μαρία Λογοθέτη που τοποθετήθηκε Ειδική Γραμματέας Αξιοποίησης Διεθνών Προγραμμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών, είναι σύζυγος του προέδρου του ΕΛΙΑΜΕΠ, καθηγητή κ. Λουκά Τσούκαλη. Η κ. Μ. Λογοθέτη θα ελέγχει εν πολλοίς σε ποιες χώρες (βλ. Κόσσοβο), θα τοποθετείτε το «ελληνικό χρήμα», στο πλαίσιο της «διεθνούς αναπτυξιακής συνεργασίας».

Η τοποθέτηση του κυρίου Ανδρέα Ανδρεαδάκη στη θέση του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, δημιουργεί μείζον ηθικό ζήτημα καθώς η σύζυγος του νέου ειδικού Γραμματέα , διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες στο είδος της μελετητικές εταιρείες (ΕΜΒΗΣ ΕΠΕ), με αποκλειστική εξειδίκευση στον τομέα Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων και Περιβάλλοντος, αναλαμβάνοντας μάλιστα μεγάλα έργα από το υπουργείο Περιβάλλοντος και γενικότερα από φορείς του Δημοσίου!
Η συγκεκριμένη εταιρεία, εκτός από επιχείρηση της οικογένειας του κ. Ανδρεαδάκη, είναι και επιστημονικό «τέκνο» του, καθώς ο ίδιος διετέλεσε επί μακρόν τεχνικός σύμβουλός της, αλλά κυρίως υπήρξε ο επιστημονικός υπεύθυνός σχεδόν σε όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα που πήρε!

Κατά πόσον λοιπόν ο κύριος Ανδρεαδάκης μπορεί να διαχειρίζεται έργα του Δημοσίου, τα οποία διεκδικεί ή εκτελεί η εργολήπτρια εταιρία της συζύγου του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

104 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στην Αθήνα, ελήφθησαν οι «αποφάσεις» των οποίων η υλοποίηση ανετέθη στους Στεργιάδη και Χατζηανέστη. Το χρονικό όριο για την «λύση» ήταν τα μέσα Αυγούστου. Η Προδοσία θα γινόταν σε 54 ημέρες. Της Παναγίας. Την Τρίτη 21η Ιουνίου 1922 ο κύκλος των Προδοτών περιελάμβανε τον Γλύξμπουργκ, τους Πέντε που εκτελέστηκαν, τον 6ο Χατζηανέστη , τον Στεργιάδη τον Τριανταφυλλάκο, και τον Τρικούπη ο οποίος δεν είχε ακόμα ανακοινωθεί. Το μυστικό το γνώριζαν και ο Ρούφος και ο Μέγας Δάσκαλος της Στοάς των Αθηνών και ο Άγγλος Πρέσβης. Χατζηανέστης και Στεργιάδης θα έφευγαν για την Σμύρνη την Πέμπτη. Από τους Τούρκους το μυστικό το ήξερε ο Κεμάλ. Στο Λονδίνο το ήξεραν, ο Λόϋδ Τζώρτζ και ο Μπάλφουρ και η Μεγάλη Στοά. Όλοι οι άλλοι γνώριζαν ότι "η λύση" του Ανατολικού θα ήταν στρατιωτική. Ο Κεμάλ έχτιζε τον μύθο του.

Το Λονδίνο κατηγορούσε τους Γάλλους και τους Ιταλούς ότι εγκατέλειψαν τους Χριστιανούς, ενω και το Παρίσι και η Ρώμη ειχαν λάβει εγγυήσεις α...