25/1/10

ΗΠΑ – ΕΛΛΑΔΑ: Αντίστροφες πολιτικές στη λαθρομετανάστευση

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Α΄ Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Από όσα έφεραν στο φως της δημοσιότητας οι “Τάιμς της Νέας Υόρκης” και αναδημοσιεύει η “Ελευθεροτυπία”, της 11ης Ιανουαρίου (σελ. 13) προκύπτουν τα εξής ανατριχιαστικά στοιχεία:
Στο διάστημα 2003-2008 σημειώθηκαν “Περισσότεροι από 107 θάνατοι λαθρομεταναστών στις φυλακές των ΗΠΑ που προορίζονταν για απέλαση”.Εκεί, λοιπόν, οι λαθρομετανάστες φυλακίζονται για χρόνια και πεθαίνουν στις φυλακές όπως βεβαιώνει η “Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων” των ΗΠΑ, που συστήθηκε το 2003.
Εδώ, ο πρωθυπουργός τοποτηρητής τους, μας υποχρεώνει να τους προσφέρουμε εξυπηρετήσεις και εκδουλεύσεις που δεν έχουν οι Έλληνες.

Νοσοκομεία, σχολεία, τροφή, επιδόματα “Κοινωνικής αλληλεγγύης”, και το χειρότερο την ιθαγένεια!
Όλα αυτά και άλλα πολλά ο ελληνικός γραικυλισμός τα ονομάζει “ανθρωπισμό” και “φιλοξενία”, ενώ στην ουσία προκειται για ανθελληνική πολιτική, που άλλοι υπαγορεύουν. Το γιατί ανθελληνική; το αποδεικνύουν τα καθημερινά γεγονότα και όσα χειρότερα έρχονται. Σε λίγα χρόνια θα είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώνουμε ξένη υπηκοότητα για να μπορούμε να ζούμε στην πρώην Ελλάδα.
Οι πολιτικοί “ιδεολόγοι” και ψηφοφόροι των κομμάτων του εθνομειοδοτικού συστήματος πλανώνται πλάνην οικτράν να νομίζουν ότι αυτοί θα διασωθούν.

Κούνια που τους κούναγε.
http://ethnikonthematon.blogspot.com/2010/01/blog-post_1079.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Ελληνική Φυλή τι φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί;
Εάν Σού βαστά έμπα διώχτους. Ελληνική Φυλή είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ: διότι θέλεις οι Φραγκικοί Στρατοί και Στόλοι να Σού φυλάν τ' αμπέλια ΣΟΥ.

(Περικλής Γιαννόπουλος, "Έκκλησις προς το Πανελλήνιον Κοινόν", 1907).

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...