28/1/10

Όταν το Ίδρυμα,(Soros), ξαναγράφει την Ιστορία

4 «επιστημονικά»….. Καθάρματα της Αόρατης Χούντας και της ΜΚΟ Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΑΛΕΒΙ(ζάτου) , λύνουν και το Μακεδονικό, εκτός από την κατάργηση της Λαϊκής Κυριαρχίας με το λαθρονομοσχέδιο που επέβαλαν

του Σπύρου Χατζάρα

Η πρόταση είχε διατυπωθεί εδώ και καιρό, από τα γνωστά «διεθνή κέντρα». Να γίνει ένα «στρογγυλό τραπέζι» ιστορικών , από την Ελλάδα και την πΓΔΜ για να συζητηθούν , οι διαφορετικές « αναγνώσεις» της ιστορίας της Μακεδονίας.

Το «Μακεδονικό πρόβλημα», δημιουργήθηκε με ιστορικές πλαστογραφίες, και με την προπαγάνδα που καλλιέργησαν διάφοροι πράκτορες, από τους αδελφούς Μιλαντένωφ και τον Κρίστε Μισίρκοφ, ως τους σημερινούς , (όπως ο Ρουμάνος ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας Eugene Borza που συνεργάστηκε με την «Ελληνίδα (!) καθηγήτρια Όλγα Παλαγγιά , προκειμένου να διαψεύσουν τον Μανώλη Ανδρόνικο σχετικά με τους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας), με βάση τις πλαστογραφίες.

Ένας πραγματικός διάλογος , πραγματικών Ιστορικών, θα ανέτρεπε σχετικά εύκολα τις παρερμηνείες, τις παραχαράξεις και τις πλαστογραφίες. Ένας πραγματικός διάλογος θα υπηρετούσε την αλήθεια, και θα βοηθούσε τους ανθρώπους που ζουν στα Σκόπια, να αυτοπροσδιοριστούν, και να λύσουν τα υπαρξιακά τους προβλήματα.

Η πρόταση όμως των «διεθνών κέντρων» δεν αφορούσε στην ιστορική αλήθεια. Ο στόχος ήταν η επιβεβαίωση και δικαίωση της πλαστογραφίας . Για το λόγο αυτό, αναζητούσαν χρήσιμους « επιστήμονες» που θα ήσαν πρόθυμοι να υπηρετήσουν τον στόχο να « χτιστούν γέφυρες» με τον ελληνικό λαό.

Ο πρώτος γεφυροποιός ήταν ο Αλαβάνος και ακολούθησαν οι εκδρομείς του Σύριζα Βύρωνα- Υμηττού με το πουλμανάκι του Σόρος για να συναντηθούν με τους εκεί επιδοτούμενους από το Open Society «αδελφούς Μακεδόνες». Βλέπε http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=1949 (Οι 154 του Δαλάι Λάμα στα Σκόπια .Σ. Χατζάρας) και http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=1952 (ΣΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο)

Τώρα πήγε η γεφυροποιός του CDRSEE, Χριστίνα ,με άλλο «πουλμανάκι του Σόρος».

To ΑΠΕ μας ενημέρωσε ότι στα Σκόπια συναντήθηκαν πανεπιστημιακοί από την Ελλάδα και της FYROM προκειμένου «να γεφυρώσουν τις διαφορές μας».

Ποιοι «ακαδημαϊκοί» συμμετείχαν στη σύναξη των Σκοπίων για να «σπάσουν τον πάγο» μεταξύ των Μακεδόνων και των ψευτομακεδόνων της πΓΔΜ;

«Από «ελληνικής» πλευράς μετείχαν , η (αρχηγός της αποστολής) κα Χριστίνα Κουλούρη ,καθηγήτρια στο τμήμα κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η Δρ Αθηνά Σκουλαρίκη, Λέκτορας του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης, ο Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών γλωσσών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, (που μετέχει στην ΜΚΟ Ελληνική Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και στο ΚΕΜΟ) και ο Δρ Λάμπρος Μπαλτσιώτης του τμήματος πολιτικών επιστημών και ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διευθυντής της Ελληνικής Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ( και του ΚΕΜΟ).

Όλοι αυτοί δεν έχουν γράψει ούτε ....ένα βιβλίο για την Μακεδονία.
Συζήτησαν στο ξενοδοχείο «Aleksandar Palace» με τους : Δρ Ljubomir Δ. Frckoski, καθηγητή διεθνούς δικαίου που μίλησε, «για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην πΓΔΜ» τον ιστορικό καθηγητή Βλάντο Ποπόφσκι που μίλησε, για τις σλαβο- αλβανικές σχέσεις, τον πρώην πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της πΓΔΜ Μιλάνο Νέντκοφ που μίλησε «για τα δικαιώματα της ατομικής ιδιοκτησίας των Αιγαιατών», και διάφορους άλλους.

«Η συζήτηση έγινε στα πλαίσια της προσέγγισης των δύο λαών με ιδιαίτερη αναφορά στην περιφερειακή ιστορία, την εθνική ιστορία, την ένταξη των μουσουλμάνων και χριστιανών Αλβανών στην ελληνική κοινωνία και τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και την εδραίωση του κράτους δικαίου μέσα από το πρίσμα της συζήτησης σχετικά με το (νέο) νόμο για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας».
Οπότε όλα τα άλλα..... είναι απλές λεπτομέρειες.
Το μόνο που απομένει είναι να μας εξηγήσουν οι κύριοι αυτοί (όσοι είναι μόνιμα μέλη ΔΕΠ) αν απουσίασαν στο εξωτερικό κατόπιν αδείας κάποιου οργάνου όπως προβλέπει το άρθρο 17 του ν. 1268/1982 ή αυθαίρετα, κατά παράβαση της υποχρέωσης τους να εκπληρώνουν τα καθήκοντα της θέσης τους όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.

Περισσότερα
http://echedoros-a.blogspot.com/2010/01/blog-post_4343.html
http://taxalia.blogspot.com/2010/01/blog-post_9719.html#ixzz0dtxhlyfV

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ?ΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΙΝΤΕΛΙΓΚΕΝΤΣΙΑ(EMBEDDED PROFESSORS)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΣΣΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ(ΣΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΘΡΙΔΑΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ)
ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ(ΚΟΥΛΟΥΡΗ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΣ,
ΚΟΠΠΑ) ΤΟ ΚΕΜΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΘΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ.

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ "ΠΡΟΘΥΜΩΝ" ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΩΝ (ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΝΕΑ ΓΕΝΕΙΑ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ,ΣΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΣ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΡΟΛΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ INTERNET ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ 'ΜΑΧΗ' ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ KΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΙΜΗΜΑ

antinor είπε...

Διστυχως υπαρχουν και ελληνες προδοτες,και αυτο με κανει να ντρεπομαι ως ελληνας.