1/10/10

Βούλγαρος σκότωσε άστεγο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας.

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/

Δυο χτυπήματα με μαχαίρι στο λαιμό και την κοιλιά είχε δεχθεί ο άνδρας που βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος πλάι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Αθήνας.

Οι περαστικοί που είδαν τον άνδρα αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς πέντε ώρες αργότερα ο άνδρας ξεψύχησε στο νοσοκομείο...

Δυο μέρες μετά οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την αλήθεια.

Ο άτυχος άνδρας ήταν άστεγος. Συνήθιζε να βρίσκει καταφύγιο στο πλάι του κτιρίου του Πνευματικού Κέντρου. Τη θέση όμως διεκδικούσε ακόμη ένας άστεγος από τη Βουλγαρία. Οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια και ο Βούλγαρος κατάφερε δυο χτυπήματα στον άτυχο άνδρα.

Δυστυχώς οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εξακριβώσουν τα στοιχεία του νεκρού , κανείς δεν τον έχει αναζητήσει.

Νέος βιασμός στην Κω

Τρείς αλλοδαποί 27, 22 και 21 χρόνων συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Κω για τον βιασμό μίας 20χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής, τα ξημερώματα της Τετάρτης, οι αλλοδαποί την οδήγησαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν και ο 27χρονος ασκώντας βία και με την βοήθεια και των άλλων δύο νεαρών, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Το θύμα μετά τον βιασμό, έφυγε σε έντρομη από το δωμάτιο και πήγε στην αστυνομία, για να καταγγείλει το περιστατικό.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και οι τρείς δράστες συνελήφθησαν στο ξενοδοχείο, που τους υπέδειξε το θύμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: