28/10/10

ΚΑΤΩ Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» -ΧΟΥΝΤΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

H Πράσινη Χούντα, θα δικαστεί στις 5 Νοεμβρίου 2010 στις 10 το πρωί, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο στην οδό Λουϊζης Ριανκούρ 85, όπου θα συζητηθεί η Ένσταση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Θα είμαστε όλοι εκεί.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα νικήσει τους πράσινους Φασίστες. Το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ θα βρίσκεται την ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στα εκλογικά τμήματα.
Το δημοψήφισμα θα γίνει.

● ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
● ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ
● ΕΞΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ
● ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ
● ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡO-ΕΠΟΙΚΟΙ
● ΕΞΩ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΘΗΝΑ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το εθνικιστικό παράρτημα του Σόρος δήλωσε υπερ της ανέγερσης Τζαμιού!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η ιστορία πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω, φίλε αναγνώστη. Ας την δούμε από την αρχή. Από τότε που η Margharet Tschad (σύζυγος του μελλοντικού πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου) εργαζόταν στις ΗΠΑ ως γραμματέας της γνωστής οικονομικής δυναστείας Rotschilds. Eίναι γνωστό τοις πάσι πως ο Ανδρέας Παπανδρέου, μετά από πολλά χρόνια στις ΗΠΑ, έλαβε ΄΄εντολές΄΄ το 1974 να επιστρέψει στην Ελλάδα με έναν σκοπό: Να ΄΄πουλήσει΄΄ αντι-αμερικανισμό! Να ανακόψει το ανερχόμενο μετά από 7 χρόνια δικτατορίας ΚΚΕ (Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας). Και έτσι έγινε. Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τα λεφτά των Rotschilds ίδρυσε το 1974 το ΠΑΣΟΚ, με σκληρά αντιαμερικανική γραμμή και συνθήματα που όλοι θυμούμαστε (΄΄έξω οι αμερικανικές βάσεις΄΄, ΄΄έξω το ΝΑΤΟ΄΄ κτλ) και έτσι΄΄έκλεψε΄΄ από το ΚΚΕ τα συνθήματα και τους αριστερούς ψηφοφόρους. Φυσικά, όταν το 1981 ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έγιναν κυβέρνηση, ΄΄ξέχασαν΄΄ τον αντιαμερικανισμό. Το ΚΚΕ έμεινε εκτός κυβερνήσεων, καθηλωμένο στο 8-9%, όπως ήθελαν

Ανώνυμος είπε...

οι ΗΠΑ.Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, στα γραφεία της ΄΄πλανηταρχικής΄΄ οικογένειας Rotschilds, ο γνωστός σε όλους μας υπέρμαχος της διάλυσης των εθνικών κρατών και των Βαλκανίων George Soros, παρουσιάζει τον Άλεξ Ρόντος, τον αόρατο σημερινό υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας. Τότε, και ενώ ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι πιά πρωθυπουργός, όπως σοβαρότατη διπλωματική πηγή μου αποκάλυψε δυό χρόνια μετά στη Νέα Υόρκη, George Soros και Rotschilds κάνουν τις πρώτες σκέψεις για το πολιτικό μέλλον του υιού Γιώργου Παπανδρέου, υπό το βλέμμα της υπερφιλόδοξης μητέρας του Margharet Tschad.

Ανώνυμος είπε...

Οι φασιστικές πρακτικές δεν θα περάσουν.
Συμπαρίσταμαι στην Ελεύθερη Αθήνα.

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...