13/10/10

Μαϊμούδιες του υιού του Σταυλάρχου

Στο...''Motivation Show 2010'' που το ''Βάφτισαν'' , ως έκθεση...''συνεδριακού Τουρισμού''! ''προβάλει την Ελλάδα'', ο ''τουρίστας'' υπουργός Πολιτισμού Π. Γερουλάνος, στο Σικάγο.

- Η (Lady) 'Αννα Διαμαντοπούλου στην ''άγρια Δύση'' (Καλιφόρνια)

- Συνεχίζουν τον τουρισμό στις ΗΠΑ με το ''Εθνική Tράπεζα-Travel'', οι 40 ''δημοσιογράφοι'' από την Αθήνα .''Δοξάζεται'' η δημοσιογραφία Ελλάδας (και η ΕΣΗΕΑ) στη Νέα Υόρκη... 40 ''άξιοι'' εκπρόσωποί της κάνουν 4ήμερο τουρισμό στην μεγαλούπολη, μετά τον 4ήμερο στην Ουάσιγκτον, με όλα πληρωμένα από το ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ-''ΤRAVEL''. Oι ''φήμες'' ότι ο ''αρχηγός'' τους Χρ. Κώνστας του ALTER, τους πήγε και σε ''πονηρά'' καταστήματα στους (και γύρω από τους) 42 δρόμους στο Μανχάτταν, δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά διαδίδονται από συναδέλφους τους στην Ελλάδα, που έμειναν...''μπουκάλα''.
- ''Στην...υγειά του μακαρίτη'', το μεγάλο ''φαγοπότι'': ''Μεσ' την υπόγα-καταγώγιο'' οι περίφημες... ''εκθέσεις'' στο ''Ωνάσσειο'' Νέας Υόρκης.
- Τα παραμύθια περί ''Oμόλογου της Διασποράς''.

http://www.kalami.net/
http://www.kalami.us/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει πιό ωραίο πράγμα από το να κάνεις ταξίδια ανά τον κόσμο τσάμπα, με χρήματα του ελληνικού λαού; Μήπως τον λογαριασμό θα τον πληρώσει ο Γερουλάγνος ή η Αννούλα Μπίλντερμπεργκ; Θα κληθούμε να τον πληρώσουμε όλοι εμείς οι μακάκες οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...