3/8/12

Επιλεκτικές διαγραφές Σαμαρά

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε με απόφαση του Σαμαρά είναι και επισήμως ο βουλευτής Αχαΐας και πρώην υφυπουργός Εργασίας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος μίλησε για «στρατηγικό αδιέξοδο», και είπε ότι «η σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης όνειρο ήτα, την λησμονήσαμε» , και αναρωτήθηκε , «ο λαός τι να περιμένει; Την τροϊκανή επιείκεια ή την τιμωρία;» Ο κ. Σαμαράς παραπέμπει τον πρώην υφυπουργό και στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας. «Το tweet ήταν μόνο η αφορμή», αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος, μετά την απόφαση για αποπομπή του από την ΚΟ της ΝΔ. Ο βουλευτής Αχαΐας επιμένει σε όσα ανέφερε στην επίμαχη ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο και κάνει λόγο για ανακολουθία έργων και πράξεων της κυβέρνησης. Παράλληλα συνδέει τη διαγραφή του και με την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ. και σημειώνει ότι «ο λαός είναι εκείνος που εκλέγει και διαγράφει».

«Επιλεκτικές διαγραφές κάνει ο κ. Σαμαράς, όταν παρόμοια με αυτά που είπε ο κ. Νικολόπουλος, είπε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ σε ραδιοφωνική εκπομπή» σχολίασε από ο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο δεν απειλείται πλέον

  Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας,  Ρόμπερτ Κάλινιακ δήλωσε ότι   «οι φόβοι για τη ζωή του Φίτσο», που νοσηλεύεται σε νοσοκ...