31/8/12

Τη λύση θα την δώσει και πάλι ο Στρατός.

Η άκαπνη κυβέρνηση ψάχνει να βρει ποιοι είναι οι «μάχιμοι» και ποιοι «οι μη μάχιμοι» αξιωματικοί στις Ένοπλες Δυνάμεις
Για τη ΦΩΤΟ βλ. http://deltio11.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9258.html

Ο Σαμαράς προσέλαβε στην κυβέρνηση τον Α/ΓΕΕΘΑ, και του έδωσε ψήφο στη «διαχείριση κρίσεων», για να διαχειριστεί την κρίση με τους μισθούς και τις συντάξεις των αξιωματικών και να βρει ποιοι είναι οι «μάχιμοι», που θα έχουν μπόνους το -6%, και ποιοι οι «μη μάχιμοι», που θα φάνε στο κεφάλι όλη τη μείωση. Όμως, οι «μη μάχιμοι», τελικά, θα υπερκεράσουν τους στρατηγούς , και με ταχεία προέλαση στην «Πόρτα Οσμάν» , και το ύψωμα 2520, θα αποκόψουν την άτακτη υποχώρηση των Κ/Σ , και των δωσίλογων άκαπνων λυμεώνων της φαύλης οικογενειοκρατίας, και ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Όπως στον Γράμμο και το Βίτσι, τη λύση θα την δώσει ο Στρατός.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ

-Άρχισαν οι παράπλευρες απώλειες για το καθεστώς από τη μείωση των ειδικών μισθολογίων. Το Ειρηνοδικείο Βόλου με μια ιστορική απόφαση έκρινε ότι τα διάφορα εφάπαξ ποσά που χρεώνουν οι τράπεζες τους δανειολήπτες για «έξοδα ελέγχου τίτλων», «έξοδα σύνταξης δικογραφιών», «έξοδα προμήθειας - διαχείρισης στεγαστικού δανείου», «έξοδα αξιολόγησης αίτησης στεγαστικού δανείου», «έξοδα εκτίμησης ακινήτου» ή «έξοδα έγκρισης δανείου» και «έξοδα δανείου», είναι παράνομα και πρέπει να επιστραφούν. Μέχρι τον Άρειο Πάγο ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά και η οργή των δικαστικών μεγάλη.

-Ένας στους πέντε φορολογουμένους , είτε από φτώχεια είτε από πολιτική επιλογή δεν πλήρωσε την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος. Σύμφωνα με το γενικό γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, το 18% των φορολογουμένων, που έλαβαν χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα μέχρι και τον Ιούλιο, δεν πλήρωσε την πρώτη δόση του φόρου. Δείγμα ότι τα «πρόβατα» ξυπνάνε. Αν δεν πληρώσει το 40% τη δεύτερη δόση, τότε οι λυμεώνες της φαύλης οικογενειοκρατίας, που ψάχνουν για ενδιάμεσο δάνειο μέχρι να εκταμιευθεί η δόση των 31,5 δισ, θα πάνε περίπατο.

-Εδώ γελάνε. «Η Ελλάδα εγγυάται την ανεξαρτησία της Κύπρου», είπε ο κόκκινος Πάνος, που παρέδωσε στον Α/ΓΕΕΘΑ και άρχισε τα «Εθνικά Ταξίδια». «Όποιες κι αν είναι οι δημοσιονομικές δυσκολίες, η Ελλάδα θα είναι δίπλα στον κυπριακό Ελληνισμό», είπε και ξέχασε τον ΕΘΝΑΡΧΗ που είπε ότι η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"Η Ελλάδα εγγυάται την ανεξαρτησία της Κύπρου"

γνωριζει τι λεγει,την ανεξαρτησια της εκ της ελλαδος εννοει οπως και ο εθνορχις...

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...