25/8/12

Έσσεται ΗΜΑΡ

Ο κ. Αντωνάκης Μπίλντερμπεργκ, δεν έχει κανένα δικαίωμα να ομιλεί εκ μέρους των υπερήφανων και αδούλωτων Ελλήνων.
Εκείνος εκπροσωπεί μαζί με τον Κουβέλη και τον Βενιζέλο, τους ραγιάδες, τους διεφθαρμένους, τους φραγκοφονιάδες, και τους χαχαμίκους, που τον ψήφισαν , και για αυτό άλλωστε δεν είπε λέξη, για τις 2500 έλληνες που δολοφονήθηκαν από τους τοκογλύφους τα τελευταία δυο χρόνια, προς χάριν του μνημονίου, ούτε για το ληστρικά επιτόκια που μας δανείζουν οι τοκογλύφοι, ούτε για το κατοχικό δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις. Και μίλησε για αξιοπρέπεια, αυτός που υπέγραψε μια μέρα πριν πάει στο Βερολίνο τον λεόντειο συμβιβασμό με την Ζήμενς, και την επιστολή παράδοσης προς το ΔΝΤ.
Ο κ. Σαμαράς, δυστυχώς δεν έχει ίχνος αξιοπρέπειας, και εντελώς ξεδιάντροπα προσπαθεί να κοροϊδέψει τηλεοπτικώς το πόπολο. Αλλά έσσεται ΗΜΑΡ.
Οι υπερήφανοι έλληνες και ο ένστολος ελληνικός λαός, θα δώσουν την απάντηση τους, και στο τρίο bel-canto, και στους τοκογλύφους, και στην «ανάπτυξη», και στην «επαναδιαπραγμάτευση», και στην «επιμήκυνση», και στην «εφεδρεία», και στον Σάλα, και στους Καναλάρχες εργολαβικούς.
Και τότε πριν τη αγχόνη θα παρακαλάνε για «μια ανάσα».

ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Σπυρο, τι σε κανει να πιστευεις οτι κατι τετοιο ειναι πιθανο? Λυπαμαι που θα σε στενοχωρησω, αλλά μονο τυχαια γεγονοτα διεθνη μπορει να κανουν να μην διαλυθουμε, γιατι γι εκει ποαμε. Εκτος του κινδυνου να χειραγωγηθει οποια εστω δυναμικη αντιδραση, δεν ειναι πιθανο να συμβει γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ οπως ας πουμε στις Αραβικες χωρες (Αιγυπτος- ανεξαρτητα βεβαια αν ερριξαν τελικα νερο στο μηλο των ΑΜερικανων).