19/8/12

Ο δολοφόνος της Πάρου είναι ένα κλεφτρόνι αντιεξουσιαστής της πλάκας

Αναστάσιος Θεοφίλου του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, λέγεται το «κλεφτρόνι επαναστάτης» που σκότωσε στην Πάρο, σε μια ληστρική επιδρομή προκειμένου να ενισχύσουν το «επαναστατικό ταμείο», έναν τίμιο βιοπαλαιστή , τον οδηγό ταξί Δημήτρη Μίχα. Η αστυνομία τώρα λέει ότι ο Αναστάσιος Θεοφίλου, μπορεί να συνδέεται με την επαγγελματική εκτέλεση τον Ιούλιο του 2010 του Σωκράτη Γκιόλια από τη «Σέχτα Επαναστατών». Μην ξεχνάμε ότι τέτοια «επαγγελματικά συμβόλαια» σαν την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια, είχε αναλάβει και η 17 Νοέμβρη. Στις 24 Ιανουαρίου 1994, στις 09:05. εκτελέστηκε ο Διευθυντής της Εθνικής Τραπέζης, Μιχάλης Βρανόπουλος στην οδό Σόλωνος, στο Κολωνάκι, πριν καταθέσει στον εισαγγελέα το σκάνδαλο της πώλησης ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, επειδή ήταν μάρτυρας και συναυτουργός της πτώσης της μετοχής της Εθνικής σε συνέργεια με τον Χριστοδούλου και τον Μητσοτάκη, ώστε να διευκολυνθεί η πώληση σε συγκεκριμένη χαμηλή τιμή. Πριν μιλήσει και κάψει τον Μητσοτάκη τον έφαγαν επαγγελματικά. Το ίδιο επαγγελματικά έφαγαν στις 28 Μαΐου 1997, στις 17:15, τον Κωστή Περατικό γιό του Κύπριου επιχειρηματία Μιχάλη Περατικού, που είχε εμπλακεί στην αγορά των Ναυπηγείων Ελευσίνας και Σκαραμαγκά, και στα συμβόλαια των Πράσινων υποβρυχίων και του Πράσινου ΟΣΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, γιατί κρύβεις από τους αναγνώστες σου ότι ο Τάσος Θεοφίλου ήτο απόφοιτος της Θεολογικής Σχολής Θεσσαλονίκης; Όλα τα στελέχη της Αριστεράς έχουν σχέση με την Ορθοδοξία: Μή ξεχνάς τους Ξηρούς, το 80% των στελεχών της 17Ν, τους Κουρκουλαίους που ο μπαμπάς τους ο κύρ-Κώστας Κούρκουλας ήτο Γ.Γ. Θρησκευμάτων επί Χούντας κλπ.
Τα δηλητήρια μερικών αποσυνάγωγων Εβραίων Ραββίνων (Τζέζους Μπέν Γιοζέφ, Σαούλ κλπ) πρίν 20 αιώνες κατάφεραν να καταστρέψουν το ενδοξότερο Έθνος του κόσμου, κύριε Χατζάρα. Αυτή είναι η αλήθεια και να ξέρεις πως μάς απογοήτευσες που πήγες με τον ψευτοχριστιανό κωλοτούμπα Γιώργο Καραγκιοζοφέρη.