18/8/12

Τρείς πήγαν να φύγουν και τους έπιασε ο Δένδιας για παράνομη έξοδό από τη χώρα

Ο Ξένιος Δίας και ο Δένδιας συνέλαβαν δύο παράνομους αλλοδαπούς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στο λιμάνι Πατρών πριν επιβιβαστούν σε επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ενώ στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας εντοπίστηκαν στο γκαράζ πλοίου και τον συνέλαβαν για «παράνομη έξοδό από τη χώρα» 18χρονο αλλοδαπό , χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

YΓ.(Για την παράνομη είσοδο τον κέρασαν κρουασάν).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτη η αντιφαση καταδεικνυει σε ολο το μεγαλειο του το banana or failure state που λεν οι αμερικανοι.

αυτο ειναι το καθεστως που ακομη ελεγχει παιδεια τεχνες μμε πολιτικη οικονομια στην ελλαδα.

πληρως αποτυχημενο συνεχιζει να κυβερνα και να νουθετει....

ανικανο να προασπισει τα ανατολικα αλλα και τα αλλα συνορα μας,ικανο ομως σαν μπανανια να τα προασπισει απο τα εσω οταν παει να βγει κανεις εισβολευς,μην θυμωσουν οι ιταλοι η οι τουρκοι κλπ.

μονο αν τους βαλουν χερι οι ιταλοι τους νοιαζει και κινητοποιουνται αυτους εχουν αναγκη για να παραμεινουν ευρωκοπανοι και κυριαρχοι στο εσωτερικο το λαο τι τους νοιαζει αν φωνασκει για την εισοδο των λουμπεν?

ανικανοι ολοκληρωτικα δειλοι εντολοδοχοι παντα με προσωπικα ανταλλαγματα και δεν υπαρχει και τιποτα σε αυτη τη χωρα ελπιδοφορο να τους σαρωσει...

Ανώνυμος είπε...

και κατι ακομη,αυτο δεν θυμιζει με τον δενδια και τα κομματα που κυβερνουν διαχρονικα με αυτη τη πολιτικη του τιτλου σου, την ανατολικη γερμανια?

μπαινεις μεν αλλα δεν βγαινεις με τιποτα...

αληθεια υπαρχει αδικημα παρανομης εξοδου απο την χωρα?συνεληφθησαν ως τι ακριβως διαπραττοντες?

πολιτεια μπανανιας...

αρε χονεκερ που σε θυμηθηκα.

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...