30/8/12

Α ρε κούρεμα που χρειάζεται το καθίκι

Ο "ΣΥΡΙΖΟΝτενεκές" κ. Τάσος Κουράκης 64 χρονών, που  διατηρεί αλογοουρά, ως " τεμπέλης αριστερός παιδίατρος"  που ασχολείται εδώ και 30 χρόνια αποκλειστικά με τη διδασκαλία και την έρευνα, ζήτησε σαν καλός ιουδαίος από τον Υπουργό Παιδείας, τον διαχωρισμό Κράτους και Ελληνικής Εκκλησίας.
Όχι τον τενεκέ δεν τον ενοχλεί ότι το ΚΙΣ είναι ΝΠΔΔ, δηλαδή το ΚΡΑΤΟΣ και δεν ζητάει τον διαχωρισμό της Ιουδαϊκής εκκλησίας από το ελληνικό Κράτος. Ο ΣΥΡΙΖΟΝτενεκές βουλευτής Θεσσαλονίκης και συντονιστής Παιδείας του κόμματος, θύμωσε για, «το μισαλλόδοξο κήρυγμα του μητροπολίτη Κονίτσης στις γιορτές μίσους στη Βούρμπιανη σύμφωνα με τον οποίο οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης είναι τενεκέδες », και την «επίθεση ονομαστικά στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ».
Ο ΣΥΡΙΖΟΝτενεκές, εξακολουθεί να αποκαλεί «γιορτή μίσους», την επέτειο της αντικομουνιστικής νίκης του ελληνικού λαού, και θέλει να μας απαγορεύσει να λέμε τη γνώμη μας για τα καθάρματα που ερήμωσαν και αιματοκύλησαν την Ελλάδα.
Κρίμα που δεν λειτουργούν πια έκτακτα στρατοδικεία, για να καταδικάσουν τον Κ/Σ γεροντομπεμπέ, σε κούρεμα με την ψιλή.

-Άλλη ποινή δεν του χρειάζεται
ΥΓ. Ο αριστερός Τάσος "στα χρόνια της Χούντας", διάβαζε και δεν είχε μπλεξίματα.Στο χορό μπήκε στα σίγουρα το 1976.(28 χρονών πιά).  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

σωστος

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...