9/7/14

7-1

Το «μαύρο διαμάντι», ο Πελέ, ήταν και φτωχός και μαύρος. Το ποδόσφαιρο, το 1950, ήταν το άθλημα των φτωχών. Και στη Βραζιλία.
Η δόξα και οι χορηγοί το έκαναν άθλημα των πλουσίων. Και η ιθύνουσα τάξη της Βραζιλίας, «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν», ήθελε να σηκώσει το «τιμημένο», με τα δικά της παιδιά.

Και τα λευκά τίποτα της Βραζιλίας ξεφτιλίστηκαν. Μαζί με τους κλακαδόρους τους, που έβλεπαν τους άμπαλους στον τελικό, και τον Δαβίδ τον ιουδαίο  σεντερμπάκ.

Κατά κάποιο τρόπο τιμωρήθηκε η Υβρις των χορηγών.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθουν

Ανώνυμος είπε...

Σοφή η μ*λ*κί* σου Χατζάρα,8 στους 11 Βραζιλιάνους ήταν μαύροι,επίσης μου κάνει εντύπωση που στέκεσαι στον σεντερ μπακ Νταβιντ Λουιζ που είναι μουλατο-μιγάς και όχι στο διορισμένο τίποτα του πάγκου της Γερμανίας Γιοακίμ ΛΕΒ.ΥΓ.1)Κατά κανένα τρόπο δεν τιμωρήθηκε η <> των χορηγών εκτός αν είσαι οπαδός της adidas.YΓ.2)Αυτή η μανία σου να ψάχνεις εβραίους ακόμα και στα σεντερ μπακ καταντάει απο γραφική ως κ' ύποπτη,ειδικά για κάποιον που ευεργετήθηκε απο τον γιο της Σ.Μινέικο κ' σύζυγο της Μ.Τσαντ Ανδρέα Π.ΥΓ.3)Κι εγώ με την Γερμανία ήμουν χθες αλλά δεν κάνω κι έτσι

Ανώνυμος είπε...

http://www.fifa.com/worldcup/teams/team=43924/players.html

Οι μισοί περίπου παίκτες της εθνικής βραζιλίας είναι λευκοί. Π΄ραμγα πολύ περίεργο για μία χώρα που οι κάτοικοι είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους από μαύροι κατράμι μέχρι καφέ του του γύφτου! :-)
Ιδιαίτερη εντύπωση πάντως προκαλεί ο david louiz ο οποίος είναι ΚΑΡΑ GINGER του κερατά! Λευκός κοκκινοτρίχης με μπούκλα, ούτε ο bill gates να ήταν! :-)))

Επομένως έχει δίκιο ο χατζάρας που μιλάει για αχρωματοψία ορισμένων....

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε σαγιαν (Τετ Ιουλ 09, 04:08:00 μ.μ.) που σε τσουζει το καρωτο που σου χωνει στο κωλο καθε τοσο ο Χατζαρας

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ γιατί η βλακεία είναι ανίκητη αλλά πρέπει κάποιος να προσπαθήσει τουλάχιστον.Δεν περίμενα απο τους άλλους να μπορέσουν να σκεφτούν ότι τις τελευταίες δεκαετίες οι μεικτοί γάμοι έχουν αυξηθεί κ στην Βραζιλία αλλά εσύ Χατζάρα που παριστάνεις τον δημοσιογράφο έπρεπε να μπορείς.Δεν είναι δα κ' τόσο δύσκολο να κάνεις μια αναζήτηση "David Luiz family" κ' να δεις ότι ο πατέρας του είναι μαύρος.Τα μόνα <> συμπεράσματα που βγήκαν απ αυτή την ασόβαρη συζήτηση είναι ότι οι παλαιοπασόκοι ταυτίζονται ευκολότερα με τους μαύρους παρά με τους λευκούς κ' ότι οι εβραίοι της Γερμανίας είναι ισχυρότεροι απο τους εβραίους της Βραζιλίας.ΥΓ.1)Εβραίος εγώ?Έτσι είναι αν ετσι νομίζετε.ΥΓ.2)Αν δεν είχες παρελθόν στη ΚΝΕ,το ΠΑΣΟΚ κ' τον ΛΑ.Ο.Σ θα ήσουν λίγο πιο πειστικός

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...