26/7/14

Ο Ουκρανικός Στρατός και η εθνοφρουρά καταρρέουν

                      IΓΚΟΡ ΣΤΡΕΛΚΩΦ Ο ΡΩΣΟΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ»

Οι αμερικανοί «σύμβουλοι», οι μισθοφόροι του Καλομόισκι και οι Πολωνοί εθελοντές δεν τους σώνουν.
Σύμφωνα με Άκρως Απόρρητο έγγραφο της SBU, από τις 7 ως τις 19 Ιουλίου, Λιποτάκτησαν 5320 άτομα από τις μονάδες του Στρατού και της Εθνικής Φρουράς που συμμετέχουν στην «αντιτρομοκρατική επιχείρηση» (ΑΤΟ) στην ανατολική Ουκρανία , ενώ οι συνολικές απώλειες μάχης, (νεκροί-τραυματίες-αγνοούμενοι) ανέρχονται σε 1688. 
  Σε αυτές τις απώλειες πρέπει να προσθέσουμε το τάγμα «Чернигов» της Εθνικής Φρουράς, που έχασε το 50% της δύναμης του στις μάχες στο Λισιτσάνσκ, όπου έπεσε και ο διοικητής του συνταγματάρχης Александар Радиевски, και οι μεγάλες απώλειες στο τελευταίο διήμερο των δυο μηχανοκίνητων ταξιαρχιών της 72ης και 79ης στο Ντονιέτσκ. Βαριές απώλειες υπέστη και το τάγμα «Αζόφ» που μισθοδοτεί ο Καλομόισκι και το οποίο εμφανίστηκε στο μέτωπο του Ντόνιτσκ στις 23 Ιουλίου.
Ο βουλευτής Σεργκέι Μιστσένκο δήλωσε χθες ότι ο Ουκρανικός στρατός στο σύνολό του δεν ήταν έτοιμος για πόλεμο, και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, ο στρατός μας δεν προσαρμόστηκε και οι διοικητές στην πρώτη γραμμή , δεν είχαν σχέδια για τέτοια στρατιωτική δράση αλλά αυτοί οι διοικητές είναι υπεύθυνοι για τη ζωή των παιδιών μας». Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, το ΝΑΤΟ και οι αμερικανοί σκέφτονται να στείλουν άνδρες των Ολλανδικών ειδικών δυνάμεων KCT (Korps Commandotroepen) με το πρόσχημα της προστασίας των διεθνών ειδικών που βρίσκονται στον τόπο πτώσης του Μαλαισιανού Μπόινγκ 777, αλλά με στόχο να εκτελέσουν ή να συλάβουν τον υπουργό άμυνας της DNR Ιγκόρ Στρέλκωφ.
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ολλανδίας και της Αυστραλίας που πήγαν στο Χάρκοβο σε τελετή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας, ζήτησαν πρόσβαση στο σημείο συντριβής του μαλαισιανού αεροσκάφους και ηδη Ολλανδοί και Αυστραλοί διαπραγματεύονται με την κυβέρνηση του Κιέβου για την αποστολή αστυνομικών τους δυνάμεων στο σημείο της συντριβής, το οποίο ελέγχεται από «φιλορώσους» πολιτοφύλακες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

"" Η κλειτορίδα έσωσε την λαθρο-Κενυάτισσα από την απέλαση

Το Διοικητικό Δικαστήριο Αθηνών αποφάσισε να μείνει στην Ελλάδα μέχρι νεωτέρας μιά λαθρομετανάστρια από την Κένυα, επειδή ισχυρίζεται πως αν την απελάσουμε και πάει στην πατρίδα της, θα της κόψουν την κλειτορίδα για να μήν αισθάνεται ηδονή την ώρα που την γαμάνε!..

Όπως λέει η αναρχοκομμουνίστρια δικαστική συντάκτρια του «Mega», Σοφία Φασουλάκη, η λαθρο-Κενυάτισσα μπούκαρε στην Ελλάδα το 2002 επί Εβραίου Σημίτη, για να θεραπεύσει δωρεάν το μούλικό της από βαρειά και πολυέξοδη ασθένεια! Έκτοτε, παραμένει στο Ρωμέηκο παρανόμως, κι ενώ όλες οι Αρχές του Ελληνικού κράτους αποφάσισαν να απελαθεί στην Κένυα, οι χριστιανο-αριστεροί δικηγόροι που την προστατεύουν, προσέφυγαν στα Διοικητικά Δικαστήρια με το επιχείρημα πως θα της κόψουν την κλειτορίδα. Οι χριστιανούληδες δικαστές των Διοικητικών Δικαστηρίων την λυπήθηκαν και αποφάσισαν πως θα παραμείνει στην Ελλάδα επ' αόριστον για να γεννοβολήσει νέους Αντετοκούνμπο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δημιουργείται προηγούμενο: Κάθε Αφρικανή λαθρομετανάστρια θα μπορεί από αύριο να ισχυριστεί ότι πρέπει να μείνει ισοβίως στην Ελλάδα, διότι αν την απελάσουμε στην Αφρική, θα της κόψουν την κλειτορίδα!.. ""

http://www.youtube.com/watch?v=iwTyC5SIoS8&index=2