1/9/14

Η Πολιτική και η Επανάσταση

Ο Ρώσος Παύλος Μελάς είναι ζωντανός και είναι στη Μόσχα
Ο δημοσιογράφος Anatoly Nesmiyan (el Murid ) συναντήθηκε με τον Ιγκόρ Στρέλκοφ στη Μόσχα στις 30 Αυγούστου και ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία για να διαψεύσει όλες τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την τύχη του. Ο Ανατόλι από το 2012 ειδικεύεται στην κάλυψη των γεγονότων στον αραβικό κόσμο, και ασχολείται κυρίως με τις «έγχρωμες επαναστάσεις» της Αραβικής Άνοιξης και την κατάσταση στη Συρία. Ο Ανατόλι κάτω από τη φωτογραφία δημοσίευσε το ακόλουθο σχόλιο.
"In the first lines, I would like to announce that I met with Igor Strelkov. He’s here, in the sense of the Russian mainland. Not digging a tunnel in Kharkov, not concealed in the Odess
a underground catacombs, and not even in the Crimea. Naturally, the conference in Yalta just used his name to draw attention to their event, about which he, in fact, learned only today and from me. Alive, healthy, not injured and not in handcuffs. In general, as usual, all the rumors are only rumors. However, he realizes that his absence raised questions and even (where they circulate) dirty hints about those who were actively struggling against him, removing him from Donetsk. And, yes, that in exchange for his disappearance, help came almost immediately after it. All of which, by the way, is wrong, but this is something that only he should speak about. If you can find him. I think in the foreseeable future he himself in one way or another will make a statement. Until then, as before, any messages made in his name have nothing to do with him»."

«Πρώτα από όλα , θα ήθελα να ανακοινώσω ότι συναντήθηκα με τον Igor Strelkov. Είναι εδώ, στην ηπειρωτική Ρωσία. Δεν σκάβει τούνελ στο Χάρκοβο, δεν κρύβεται σε υπόγειες κατακόμβες στην Οδησσό , και δεν είναι καν στην Κριμαία. Φυσικά, η διάσκεψη στη Γιάλτα χρησιμοποιείσαι μόνο το όνομά του για να επιστήσει την προσοχή σε γεγονός , το οποίο το έμαθε μόλις σήμερα και από μένα. Ζωντανός , υγιείς, δεν έχει τραυματιστεί και δεν του φόρεσαν χειροπέδες. Σε γενικές γραμμές, ως συνήθως, όλες οι φήμες είναι μόνο φήμες. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι η απουσία του έθεσε ερωτήματα και ακόμη (όταν κυκλοφορούν) βρώμικες συμβουλές για όσους ενεργά αγωνίζονται εναντίον του, και τον απομάκρυναν από το Ντόνετσκ. Και, ναι, σε αντάλλαγμα για την εξαφάνισή του, η βοήθεια ήρθε σχεδόν αμέσως μετά από αυτό. Όλα αυτά, είναι λάθος, αλλά για αυτό είναι μόνο αυτός που θα πρέπει να μιλήσει. Εάν μπορέσετε να τον βρείτε. Νομίζω ότι στο εγγύς μέλλον ο ίδιος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα κάνει μια δήλωση. Μέχρι τότε, όπως και πριν, όλα τα μηνύματα που γίνονται στο όνομά του δεν έχουν τίποτα να κάνουν με αυτόν.
El Murid, Aug 30 2014
Συγκρατήστε τα σχόλιο του Anatoly Nesmiyan , «in exchange for his disappearance, help came almost immediately after it», και « those who were actively struggling against him, removing him from Donetsk».

Να θυμίσω ότι ο Στρέλκοφ , που παραιτήθηκε στις 14 Αυγούστου, εργάστηκε για την συγκρότηση από τις διάσπαρτες ανταρτικές μονάδες του στρατού της ΛΔ. Ντονιέτσκ και στις καθημερινές ενημερώσεις του ζητούσε τη αποστολή υλικού και πυρομαχικών για τον στρατό του.
Όπως λέει ο Ανατόλι, τον απομάκρυναν και δεν παραιτήθηκε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ καλό άρθρο που μιλάει για τα πραγματικά αίτια της απομάκρυνσης του Στρελκοβ:

http://zcomm.org/zcommentary/eastern-ukraine-peoples-republics-between-militias-and-oligarchs/

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...