2/9/14

Νοβορωσία-εξελίξεις

Πολεμικό ανακοινωθέν για το αποτέλεσμα των μαχών στο έδαφος της Νέας Ρωσίας

02-09-2014

Στο μέτωπο του Λουγκάνσκ διεξάγονται εξαντλητικές μάχες. Οι δυνάμεις ασφαλείας
και ο στρατός της Ουκρανίας υπέστησαν σημαντικές απώλειες στο ύψωμα Βεσελόι Γκόρι Веселой Горы και στις περιοχές Счастья, Лесного, Переможного, Нижней Ольховой, Георгиевки και Белогоровки. Παρ 'όλα αυτά, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς για πλήρη κατάληψη των αντικειμένων πάρα. Δυστυχώς, υπάρχουν απώλειες στις μονάδες της πολιτοφυλακής. Οι ήρωες της μας, θυσιάστηκαν για την πατρίδα , τους αγαπημένους τους και την ελευθερία!
Στο μέτωπο του Ντόνετσκ η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη. Απελευθερώθηκαν από του Ναζί το Σταρομπέσεβο , η Γελένoβκα , το Τελμάνοβο, και η Κοσταντίνοβκαα που πέρασαν στον πλήρη έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων της ΛΔ Ντονέτσκ.
Πρόοδος έχει σημειωθεί στο μέτωπο του Ιλοβαιφσκ όπου έγιναν σκληρές μάχες για μια εβδομάδα . Εντός της πόλης παραμένει ένας μικρός αριθμός Ουκρανών, αλλά οι περισσότεροι παραδόθηκαν ενώ μερικές ομάδες μπόρεσαν να ξεφύγουν από την περικύκλωση.
Στο μέτωπο της Μαριούπολης συνεχίζοντας οι συγκρούσεις στην περιοχή του Μόσπινο και σκληρός αγώνας διεξάγεται για την κατάληψη του χωριού Μανγκούς. Οι στρατιώτες του στρατού του απέτυχαν να καταλάβουν το δρόμο που οδηγεί στην Μαριούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: