3/10/14

Αυτό θα πει Ανάπτυξη με Πράσινη Οικονομία!!!

74% πάνω η κατανάλωση ηρωίνης του Αφγανιστάν

Το μήνυμα έρχεται από τα κεντρικά. Μελέτη του Ομοσπονδιακού «Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων» (CDC), που δημοσιεύτηκε σήμερα, διαπίστωσε ότι υπήρξε αύξηση 74% στη χρήση ηρωίνης μεταξύ των ετών 2009 και 2012,   και ότι οι θάνατοι από υπερβολική δόση ηρωίνης διπλασιάστηκαν από το 2010 ως το 2012 σε 28 Πολιτείες όπου ζει το 56% του πληθυσμού των ΗΠΑ, και από 1 θάνατο ανά 100.000 κατοίκους ανέβηκε στους 2,1 θανάτους. Δηλαδή 21 στο εκατομμύριο.
Στατιστικά, οι θάνατοι από υπερβολική δόση ηρωίνης είναι 6800 ετησίως. Σιγά τα ωά!
Διότι η μελέτη διαπίστωσε παράλληλα ότι η υπερβολική συνταγογράφηση και υπερβολική κατανάλωση παυσίπονων προκαλεί περίπου 17.000 θανάτους ετησίως στις ΗΠΑ.
Δηλαδή πεθαίνουν τρεις φορές περισσότεροι νόμιμοι «χαπακτζηδες» με συνταγή, από ότι πρεζάκηδες. 
  «Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων που χρησιμοποιούν ναρκωτικά ή ηρωίνη, αντί για συνταγογραφούμενα φάρμακα» διαπιστώνει η μελέτη.
Ο απερχόμενος Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, Eric Holder, δήλωσε τον περασμένο Μάρτιο ότι τα ναρκωτικά και η κατάχρηση των συνταγογραφούμενων παυσίπονων και ηρεμιστικών προκαλούν μια «επείγουσα κρίση της δημόσιας υγείας».
Και μετά κατάκοπος πήγε σπίτι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...