5/10/14

Η «Ευρω-Δικτατορία»

….και η πραγματική δύναμη της ΑΝΤΙΦΑ

  Απαγορεύτηκε συνέδριο στην Ουγγαρία συνελήφθη και απελάθηκε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Richard Spencer. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στα κοινωνικά δίκτυα η Victoria Nuland τηλεφώνησε στον Viktor Orban και του ζήτησε να σταματήσει τους Ρατσιστές. Δηλαδή είτε η «περιούσια» Victoria Nu land είναι η φωνή της …ΑΝΤΙΦΑ, είτε η ΑΝΤΙΦΑ και η Βικτώρια έχουν το ίδιο αφεντικό!!!

Στο διαδίκτυο , έχει γίνει πολύς λόγος για το συνέδριο για την ταυτότητα της Ευρώπης με θέμα, ««Το Μέλλον της Ευρώπης: Η Κουλτούρα της, οι άνθρωποι, και ο Πολιτισμός», (The Future of Europe: Its Culture, People, And Civilization), που επρόκειτο να γίνει στη Βουδαπέστη στις 3-5 Οκτωβρίου.
Οργανωτής του συνεδρίου ήταν το National Policy Institute (NPI) πρόεδρος του οποίου είναι ο δημοσιογράφος Richard Spencer. Ο Σπένσερ είναι συνεργάτης του VDARE.com, πρώην εκδότης του περιοδικού Taki’s Magazine, ιδρυτής της AltRight.com, και αρχισυντάκτης του περιοδικού , RADIX.
Το συνέδριο της Βουδαπέστης, είχε πολλούς ομιλητές συμπεριλαμβανομένου του Αλεξάντρ Ντούγκιν του Markus Wllinger του βουλευτή Marton Gyongyosi του Manuel Ochsenreiter του Κροάτη Tom Sunic του Αμερικανού Jared Taylor και στελεχών του Jobbik.
Οι σύνεδροι προερχόντουσαν από τη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο τον Καναδά, τις ΗΠΑ, τη Ρουμανία, την Κροατία, τη Γαλλία, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία.
Στόχος του «Ευρωπαϊκού Συνέδριου» ήταν «μια νέα αρχή». Να καλλιεργήσει το έδαφος, «για την ανάπτυξη νέων ιδεών, μύθων , και προοπτικών , που θα οδηγήσουν τους Ευρωπαίους από το μηδενισμό και τον υλισμό προς μια εκ νέου ανακάλυψη της ταυτότητάς τους και των υψηλών ιδανικών».
Στη συνέχεια, οι ομάδες Antifa (τόσο από την Ουγγαρία oσo και από την άλλη Ευρώπη άσκησαν πίεση στην ουγγρική κυβέρνηση να απαγορεύσει το συνέδριο.
Την Κυριακή , (29 Σεπτεμβρίου), ο Ούγγρος πρωθυπουργός της Victor Orban υπακούοντας στην ΑΝΤΙΦΑ έδωσε εντολή στον υπουργό Εσωτερικών της Ουγγαρίας Sándor Pinter , να εμποδίσει το συνέδριο «με κάθε νόμιμο μέσο». Μετά την απαγόρευση, Richard Spencer ανακοίνωσε ότι θα γίνει στη Βουδαπέστη μια ιδιωτική συνάντηση αντί για συνέδριο.
Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εσωτερικών διέταξε την αστυνομία να κάνει όλες τις νόμιμες αλλά προληπτικές ενέργειες ώστε «να απαγορευτεί το συνέδριο και να απαγορευτεί η είσοδος και η διαμονή τους στη χώρα στους ομιλητές οι οποίοι , «είναι γνωστοί για την διάδοση των ρατσιστικών τους απόψεων».
Σε αυτό το πλαίσιο ακυρώθηκε η θεώρηση του Ντούγκιν ο ιδρυτής του NPI Bill Regnery, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, κρατήθηκε όλη τη νύχτα και απελάθηκε. Το ξενοδοχείο της Βουδαπέστης, όπου οι συμμετέχοντες είχαν κάνει κρατήσεις τις ακύρωσε αυθαίρετα. Ο Γάλλος συγγραφέας Philippe Vardon ενημερώθηκε από τη γαλλική αστυνομία για λογαριασμό της ουγγρικής αστυνομίας ότι, αν πήγαινε στην Ουγγαρία, θα έπρεπε να συλληφθεί.

Την Παρασκευή το βράδι κατά τις 22.00 η αστυνομία εισέβαλε στο καφέ  “The Clock” της Βουδαπέστης και συνέλαβε τον Σπένσερ ο οποίος στη συνέχεις απελάθηκε, και 30 ακόμα συνέδρους για ...εξακρίβωση.

Η απαγόρευση του συνεδρίου που διοργανωνόταν από μια «εξτρεμιστική», ομάδα από τις ΗΠΑ, που «προκαλούν με τις ρατσιστικές τους απόψεις», οι οποίες ,«είναι αντίθετες με το ουγγρικό σύνταγμα», δεν στηρίχτηκε σε δικαστικές αποφάσεις για τον Σπένσερ, και το Ινστιτούτου Εθνικής Πολιτικής αλλά στις καταγγελίες της διεθνούς ΑΝΤΙΦΑ.
Φτάνει να σε καταγγείλουν και είσαι αυτό που λένε.
Ο χρυσός κανών του αγγλοσαξονικού δικαίου «everybody is innocent until proven guilty», η όπως τροποποιήθηκε, «nobody is guilty until proven not to be innocent» Δεν ισχύει. Ισχύει ο λόγος της ΑΝΤΙΦΑ. Του αναρχοτροτσκιστικού «μορφώματος» του διεθνούς σιωνισμού 
  Αυτή είναι η «ευρωπαϊκή δημοκρατία», η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, κλπ, κλπ.

Απαγορεύεται στους διανοητές να ξεφύγουν από κακέκτυπα της αριστερής σκέψης και να αμφισβητήσουν την πρωτοκαθεδρία του μαρξισμού . Αποδεικνύεται ότι στην σύγχρονη Ευρώπη υπάρχει μεγάλο έλλειμμα ελευθερίας.
 Όπου και όταν απειλούνται τα συμφέροντα των ελίτ , η απάντηση είναι η στυγνή καταστολή.
Η αλήθεια είναι ότι στην δεν απαγόρευσαν το συνέδριο λόγω των «εξτρεμιστικών» πεποιθήσεων των συμμετεχόντων αλλά γιατί οι συμμετέχοντες αποτελούσαν ένα πολύμορφο μείγμα ανθρώπων, οι οποίοι αποτελούν την πρωτοπορία ενός ρεύματος αντίθεσης προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Η ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ PUB . To ρεπορτάζ στην WSJ http://online.wsj.com/articles/hungary-bans-conference-by-u-s-group-it-calls-racist-1412021984

Η σελίδα του συνεδρίου http://www.europeancongress.org

Άλλο ρεπορτάζ στο... http://cafe.nfshost.com/?tag=richard-spencer και στο http://www.elkosmos.gr/epikairotita/h-/kathimerinotita/14543-2014-10-04-16-22-01.html  

2 σχόλια:

quantum είπε...

απίστευτο πραγματικά, ενα συνεδριο οπου θα ακούγονταν εναλλακτικές προτασεις και ιδέες κόντρα στη παγκοσμιοποιηση, απαγορεύτηκε απ΄τα σκυλιά του ολεθρου.
Η δικτατορία ειναι εδω και το ονομα της ειναι συγκεκριμένο.
Πραγματικά ασχημη ειδηση.
Πρεπει να βρεθουν αλλοι τρόποι για να αντιμετωπιστεί αυτη η ξεφτίλα καθως φαινεται.

* και υποτιθεται πως ο orban ηταν πατριώτης και αντιθετος στη παγκοσμιοποιηση... Τι γελοίος και ανισχυρος..

Ανώνυμος είπε...

Η μονη φωνη ελευθεριας και δημοκρατιας που εχει απομεινει στον πλανητη γη ειναι η Ρωσια...

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...