7/10/14

H ΚΕΔ εμπόδιο στα «Κουμπιά των εργοδοτών»

Όχι διόδια στην ενημέρωση

Στις εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 κατά το 7ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.ΣΥ. για την ανάδειξη των οργάνων της Ομοσπονδίας επιβεβαιώθηκε και με την ψήφο των συνέδρων , ότι η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ» αποτελεί την σταθερή αξία για το συνδικαλιστικό κίνημα του κλάδου.

Η ΚΕΔ, εξέλεξε 10 συνέδρους, χωρίς δεσμεύσεις και με απολύτως διαυγείς θέσεις για ΣΣΕ, συντάξεις, αυτοδιοίκητο στον ΕΔΟΕΑΠ, αναγνώριση της δημοσιογραφικής εργασίας στο Διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να ασφαλίζονται όλοι οι συνάδελφοι με μισθωτή εργασία και ανυποχώρητη στο Αγγελιόσημο που αποτελεί -όπως επιβεβαιώνει και η έκθεση Μανιτάκη- " Εργοδοτική Εισφορά για τα Ταμεία μας αλλά και τους Λογαριασμούς Αλληλοβοήθεια των Ενώσεων.
  Από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΡΤ» εκλέγονται:
-Στο ΔΣ Κώστας Ντελέζος
-Στο ΓΣ Περικλής Λουκόπουλος
- Στην Ελεγκτική Επιτροπή Γιάννης Παπουτσάκης
Αμετακίνητη θέση της ΚΕΔ είναι να υπεραμυνθεί όσα αναφέρονται στην προεκλογική προκήρυξη της παράταξης και να σταθεί εμπόδιο στα «Κουμπιά των εργοδοτών». 
 Να αντισταθεί στις επιδιώξεις του καρτέλ της ενημέρωσης και των υποτακτικών τους που διεκπεραιώνουν τις επιδιώξεις τους.
Η ΚΕΔ καλεί τους συναδέλφους να απαντήσουν μαζικά στους πρόθυμους στην ΠΟΕΣΥ, στην ΕΣΗΕΑ και στις διοικήσεις των ασφαλιστικών μας ταμείων.
Η ΚΕΔ καλεί τους συναδέλφους και των άλλων παρατάξεων ,που πρεσβεύουν την ανατροπή των προθύμων, σε συνεργασία αρχών για ένα πρόγραμμα ενότητας και εξόδου από την κρίση της ενημέρωσης. 
   Κάτω τα χέρια από την η μισθωτή εργασία ,τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, τις συντάξεις , το αγγελιόσημο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Όχι άλλα παιχνίδια με τους απλήρωτους και τους ανέργους συναδέλφους μας.
Όχι στο Σκοτάδι της ενημέρωσης που ταιριάζει γάντι στις οριακές πλειοψηφίες των προθύμων. Είναι ή ώρα να φανεί η δύναμη της σιωπηλής πλειοψηφίας.
  Φτάνει πια με τους υποτακτικούς του Γκαργκάνα , του Μαξίμου και του Kαρτέλ των εργολάβων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΜΠΟΛΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΣΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

ΥΠΕΡΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ



ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ;

ΤΟΤΕ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ


ΧΘΕΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΜΠΟΛΑ

ΑΥΡΙΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΣΤΟ ΤΑΦΟ !


μια προσφορα των μκο

εμπολα διχως συνορα

οι νεκροι του κοσμου

ανοικτη κοινωνια -ανοιχτοι πρωκτοι και ιοι -οπεν ταφος σοσαιετι

το σαβανομενο χαμογελο του εμπολιασμενου ψηφηφορου μαρξιστοκαπιταλιστου

αντιρατσισμος σος ΚΡΕΦΠΑ
οχι στα πολιτικα συνορα ναι στον εμπολα και στα ανοιχτα οικονομικα συνορα ναι στο ταμπον για ανοργασμικες φεμινιστριες λεσβιες .

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...