12/6/15

Αι ευγενείς χώραι της Έψιλον Έψιλον

Διαβάζω τα τεκταινόμενα εις βάρος του Σέρβου ηγέτη Σέσελι και ανατριχιάζω. Περιττό να χαρακτηρίσω τους δυνάστας και τα κομιτάτα αυτών εις Ευρωπαϊκόν έδαφος οι οποίοι ενώ τω μεταξύ κόπτονται δια τα «ανθρώπινα» δικαιώματα και τα παρόμοια.
Πολιτικοί, δικαστικοί και λοιποί αδυνατούν - ακόμη και ο Ομπάμ – α – να λύσουν το μέγα ανθρωπιστικόν πρόβλημα της Μέσης Ανατολής. Δηλαδή να αποφασίσουν και να πραγματοποιήσουν μίαν αστραπιαίαν επίθεσιν και εντός 2-3 ωρών να εκκαθαρίσουν το τοπείον γύρω από την Συρία και το Ιράκ.
 Όσους δε συγκεντρώσουν να τους μεταφέρουν εις επιτόπιον Διεθνές Δικαστήριον και να τους καταδικάσουν εις πολλαπλήν ισόβιον κάθειρξιν διά τα πολλαπλά εγκλήματα τα οποία έχουν διαπράξει από τον Απρίλιον του 2014.
Ένα άλλο θέμα το οποίον πρέπει να αναφέρομεν είναι το θέμα των επιδομάτων εις την Ελλάδα εν συγκρίσει με τας άλλας «ευγενείς» χώρας της Έψιλον Έψιλον, δηλαδή του πατράγουδου αυτού το οποίον αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωσις. Εννοώ ότι υπάρχει πλήρης παραπληροφόρησις.
Τα ψεύτικα επιδόματα ανεργίας ἢ εξαθλιώσεως τα οποία διατίθενται εν Ελλάδι είναι «ψυχία» εν συγκρίσει με εκείνα τα οποία απολαμβάνουν εις τας ευγενείς χώρας οι έχοντες ανάγκη. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ο κύριος όγκος των πτωμάτων της Μεσογείου κινείται προς τας ευγενείς χώρας και εις απάντησιν αρνούνται να τους υποδεχθούν.
Η πάγια πρότασίς μου είναι ότι ανθρωπιστική βοήθεια δίδεται επί τόπου εις τους έχοντας ανάγκη. Οποιαδήποτε μεταφορά, μετοίκησιν ἢ αναγκαστική αποδημία σημαίνει μόνον την θανάτωσιν όσων μεταναστεύουν ἢ αποδημούν.
Αλλά ως εἶναι φυσικόν αδυνατώ να επικοινωνήσω με όλους αυτούς τους διαφορετικούς απὸ την Αφρικήν και την Ασίαν και γλωσσικώς και με φυσικόν τρόπον ώστε να τοὺς ειπώ «Ηλίθιοι σας σέρνουν από εδώ και από εκεί έως ότου σας πεθάνουν.
Μείνετε εις την Πατρίδα σας τουλάχιστον να πεθάνετε ως ήρωες και να σας θυμούνται κάποιοι!»
Γεώργιος Κανελλόπουλος
Ουψάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Tα ρωσικά στρατεύματα εισήλθαν στο χωριό Μακέγιεβκα του Λουγκάνσκ

  Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας διέσπασαν τις γραμμές άμυνες της τρίτης ταξιαρχίας Αζόφ και εισήλθαν στο χωριό Μακέγιεβκα (LPR...