15/6/15

Φοβερόooo

Ευκλείδης : «Δεν αποχωρήσαμε»!

Δεν τους άφηναν να πάνε στον τουαλέτα για κατούρημα και βγήκαν έξω για να βρουν στα καφενεία και μετά δεν γύρισαν γιατί είχαν απέναντι τους μια ομάδα της πλάκας , «που δεν μπορούσε να διαπραγματευθεί σοβαρά».

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Τα ειπε ολα αυτος ο αναλυτης της γιουνικρεντιτ ποτ δεν θυμαμαι πως λεγεται.
Αυτοι οι τυποι δεν μπορουν να διοργανωσουν ουτε μπαρμπεκιου πολυ δε περισοτερο μια αλλαγη νομισματος η οτιδηποτε αλλο θα συμπληρωνα εγω.
Περι αυτου προκειται.
Ουτε τα μνημονια ουτε η πιεση των τοκογλυφων ειναι που θα μας σπρωξει στον γκρεμο.
Αυτα τα σουργελα δεν χρειαζονται βοηθεια ουτε απο το ΔΝΤ ουτε απο τον Σοιμπλε ουτε απο τους αθεατους τραπεζιτες για να διαλυσουν οτι εχει απομεινει να λειτουργει πια σε αυτη την χωρα.
Μπορουν να το καταφερουν ανετα μονοι τους.
Ουτε να μεινουν στο ευρω μπορουν ουτε να φυγουν ουτε να πιασουν την φοροδιαφυγη ουτε το λαθρεμποριο ουτε την τυφλα τους δεν ξερουν.
Ουτε οι ρυθμισεις με τις 100 δοσεις εχουν φερει το παραμικρο εσοδο.Τα παντα ειναι παραμυθια.Απλα πια δεν πληρωνει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Τιποτε.Ουτε καν αυτοι που μεχρι προδφατα εδιναν κατι στην ΔΕΗ στις ταμειακες τους εισφορες ασφαλιστικες κλπ.
Και αυτοι σταματησαν πια.Ουτε στο κοκκινο φαναρι δεν σταματανε πια οι κωλοελληνες μολυσμενοι απο την λεπρα του αριστερισμου.Το θεωρουν αυταρχικο μετρο που τους περιοριζει την ελευθερια.Και το αστοιχειωτο τσογλανι απολαμβανει ακομη καπου 70 % της εμπιστοσυνης του κοσμου.
Σε αυτον τον σκατολαο αξιζει οτι χειροτερο.

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...