23/11/15

ΟΙ « ΑΓΟΡΕΣ »

Ζητώ συγνώμη για το ύφος των εκφράσεών μου, πού ακολουθούν, αλλά δεν αντέχω την κοροϊδία πού μας γίνεται, από αυτά πού γράφονται και λέγονται, και μάλιστα από ειδικούς επιστήμονες οικονομολόγους και όχι μόνο, με περίτεχνες ωραιολογίες για την ωφέλεια πού έχουμε αν μείνουμε στο Ευρώ.
 Η έξοδός μας θα είναι καταστροφή.
  Ρε δεν τρέπεστε να ισχυρίζεστε ότι η επιτυχία και το τέλος από την υπάρχουσα οικονομική κρίση είναι τελικός να βγούμε στις αγορές ; Δηλαδή μας προϊδεάζετε ότι θα πρέπει πάλι να δανειζόμαστε, όχι πλέον μέσω μνημονίων αλλά από τις ελεύθερες ‘ αγορές’ ; 
 Ποιες ρε αγορές; 
  δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι οι διαβόητες ‘ αγορές’ και τα μνημόνια είναι το ίδιο πράγμα ; οι ‘αγορές ’ είναι τα διεθνή συνασπισμένα κεφάλαια ( hedge funds ) της συμμορίας των τοκογλύφων σιωνιστών, οι δε μνημονιακές τρόϊκες ή θεσμοί (sic) όπως παραλλαγμένα λέγονται είναι η άλλη μορφή της διεθνούς σιωνιστικής ελίτ ( ΕΚΤ, ΔΝΤ, ΕΕ ). Δηλαδή μας λέτε ότι φεύγοντας από την αρπάγη των θεσμών !!! θα πάμε πάλι για δανεικά στις ‘αγορές’, δηλαδή από την Σκύλλα στην Χάρυβδη. 
 Ρε δεν τρέπεστε, δεν έχετε λίγη τσίπα απάνω σας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όλο το Παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι στα χέρια των αχρείων του συνεδρίου της ματαιότητας τοκογλύφων Εβραίο-σιωνιστών, όποιο εθνικό καμουφλάζ και αν έχουν. Τροπή σας δωσίλογοι, προδότες, καιροσκόποι ή ανίδεοι, επιστημονικά και άλλα πνευματικά περιττώματα ( εκδότες, καναλάρχες, οικονομολόγοι και δημοσιογράφοι κ.τ.λ. )
ΕΛΛΗΝΕΣ πατριώτες Πετάξετε τους όλους στον καιάδα, μην τους ακούτε είναι όργανα των εναγών και των λεσχών κ.τ.λ.
  Άμεση επανα-απόκτηση του εκδοτικού μας προνομίου, πού ο αλήστου μνήμης ολετήρας Σημίτης ( ομογάλακτος άλλωστε αυτών ) με δόλο μας το αφαίρεσε Επιστροφή στο Εθνικό μας Νόμισμα την ΔΡΑΧΜΗ. Ισοτιμία : 1Δραχμή = 1Ευρω.
Μη φοβίστε η Ελληνό-ορθοδοξία θα νικήσει Η Ανάσταση του γένους μας έρχεται.
Ζήτω η πνευματική ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να βαλω τμ στον ορο.

Ανώνυμος είπε...

The world's biggest risks
The $400 billion ripoff that could destroy the Greek bailout
By Nasos Koukakis, special to CNBC.com

http://www.cnbc.com/2015/11/24/the-400-billion-ripoff-that-could-destroy-the-greek-bailout.html

...translates to a loss of almost $44 billion that Greek taxpayers gave to bail out the banks over the past three years

this fire sale is going on with the blessings of European creditors. That makes it hard to brand it an asset looting. The loss for Greek taxpayers is enormous.

$114 billion worth of nonperforming loans.

To date, the European Union has lent $49.22 billion to bail out Greek banks.

Καθεστώς πλήρους ανομίας. Με τις υγείες μας.


Ανώνυμος είπε...

αγορες αγοραιος ερως αγοραια οικονομια βασισμενη στην πνευματικη πορνεια των ψυχοπαθων οργανικων πυλων της Δυομενης Δυσης...