10/11/15

Το κράτος των μνημονίων της Πουστιάς και της Ολιγαρχίας

Η φτώχεια των «Ελλήνων υπηκόων», είναι αποδεδειγμένη από τις επίσημες στατιστικές .Στον ΟΑΕΔ είναι γραμμένοι περίπου 820.000 έλληνες από τους οποίους οι μισοί είναι μακροχρόνια άνεργοι. Από αυτούς «επίδομα» παίρνουν 127.000.
Περίπου 500.000 εργαζόμενοι, που δουλεύουν με μερική απασχόληση Είναι έχουν μέσο μηνιαίο εισόδημα 346 ευρώ τον μήνα σύμφωνα με έρευνα του Πάντειου Πανεπιστήμιου.
Ο μέσος καθαρός μισθός στον ιδιωτικό τομέα δεν υπερβαίνει τα 815 ευρώ τον μήνα. 350 χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ούτε έναν εργαζόμενο. Και 2.700.000 ζουν από τη σύνταξη.(Μερικοί από τα «ρετιρέ»,με πολυτελή σύνταξη).

Αλλά το κράτος που θα πατάξει την «φοροδιαφυγή» των πολλών επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή στον άνεργο από τη Θεσσαλονίκη Βαγγέλη Κιτσώνη, ο οποίος στις 11 Μαΐου επιβιβάστηκε χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και διαπομπεύτηκε και εξυβρίστηκε και κρατήθηκε παράνομα από δύο ελεγκτές στο λεωφορείο της γραμμής 11 ενώ είχε δηλώσει ότι είναι άνεργος και τους έδειξε την κάρτα ανεργίας.
Ο Παπακωνσταντίνου που κρίθηκε επιεικώς από το Ειδικό Δικαστήριο, ένοχος σε βαθμό πλημμελήματος για νόθευση εγγράφων της λίστας Λαγκάρντ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή!
 Εάν δεν πλήρωνε εισιτήριο μπορεί και να του έβαζαν τρία.

Και το βαθύ παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ , προωθεί τη λύση του πιόφλέγοντος ζητήματος της ελληνικής Πουστιάς. Κατέθεσαν σε δημόσια διαβούλευση το Συμφώνου Συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια. Και σε μια παράγραφο απαγορεύουν να τρως χωρίς ξένους ή πουστηδες στο τραπέζι σου.
Σύμφωνα με το νομοσχεδίο, «ο αποκλεισμός ομάδων ή ατόμων λόγω φυλής, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, κ.λπ., από συσσίτια ή άλλες παροχές, συνιστά προσβολή της τιμής του ατόμου που θίγεται και θα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος».
Δηλαδή στρώνεις να φας, και ο πούστης της γειτονιάς μαζί με τον πακιστανό γκόμενο, λέει ότι τους απέκλεισες και δεν τους κάλεσες στο σπίτι σου και σε στέλνει τρια χρόνια φυλακή.(Με αναστολή)!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1. ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΧΟΝΤΟΜΑΓΑΖΟ ΔΙΩΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ-ΣΤΩΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΣΩ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΩΝ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ, ΜΑΥΡΑ Ή ΑΣΠΡΑ, ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ
2. ΣΠΥΡΟ, ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΜΟΦΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΟΚΙΜΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ...ΑΠΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ...
3.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Η ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Ή ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ;

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΚΕΫ-ΛΕΣΒΙΕΣ-ΑΜΦΙ-ΤΡΑΝΣ

ΚΑΤΆ ΤΟ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Εδώ θα ακούστε τις εκπομπές μας που λογόκρινε το YouTube. https://www.brighteon.com/channels/ellas21.

 Όσοι και Όποιοι ,θέλετε να αναζητήσετε παλαιότερες εκπομπές του Ράδιο  «ΕΛΛΑΣ21», που τις κατέβασε η Χούντα το YouTube, μπορείτε να τις αν...