15/11/15

Ανάγκα και Ομπάμα πείθεται

Δεν είχαν κλείσει ραντεβού οι διπλωμάτες τους, αλλά συζήτησαν χωρίς πρωτόκολλο Ομπαμα και Πούτιν στην Αττάλια όπου γίνεται το G20.
O βοηθός του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ, δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες αξιοποίησαν ένα διάλειμμα μεταξύ της συνεδρίασης των αρχηγών των κρατών BRICS και της συνεδρίασης της Ολομέλειας της συνόδου κορυφής να έχουν μια συζήτηση, και έκατσαν σε δυο καρέκλες ο ένας μπροστά από το άλλον και μιλούσαν τετ-α-τετ με την παρουσία των διερμηνέων τους για 20-λεπτά. 
 «Η συζήτηση επικεντρώθηκε γύρω από δύο θέματα.Πρώτα για τη Συρία, και στη συνέχεια για την Ουκρανία», είπε στους δημοσιογράφους Ουσακόφ, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορούσε στη Συρία.
Η υπηρεσία Τύπου του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι οι πρόεδροι συμφώνησαν ότι οι διαβουλεύσεις της Βιέννης για τη Συρία έχουν ήδη αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε σύ Σπύρο, ακούγεται ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Εβραίος ανάμεσα στα θύματα του Μπατακλάν και ότι οι Εβραίοι ιδιοχτήτες του το είχαν πουλήσει δύο μήνες πρίν την επίθεση. Δές εδώ τί αποκαλύπτει το μπλόγκ του συριζαίου Σαραντάκου:

https://sarantakos.wordpress.com/2015/11/14/paris/#comment-320211

Έχεις ακούσει τίποτα, εσύ Σπύρο;