5/11/15

Εδω θα φάτε το ξύλο που ζητάτε.....

Δεν ξέρω ποιοι και γιατί έδειραν τον Κουμουτσάκο. Αλλά έδωσαν ένα καλό παράδειγμα. Άντε και στου Φίλη. Ο Κουμουτσάκος είδε τις κομματικές ταυτότητες εκείνων που τον έδειραν και διαπίστωσε ότι ήταν "Χρυσαυγήτες". Τα ίδια είπε και η πέτρα του σκανδάλου, ο Φίλης που ευθύνεται για όλα όσα έγιναν και θα γίνουν. Από τη Χρυσή Αυγή,  έλαβε τον λόγο στην Ολομέλεια, για να απαντήσει στις συκοφαντίες της ΝΔ ότι η Χρυσή Αυγή παρακίνησε την επίθεση κατά του Κουμουτσάκου, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος , που τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας, και οτι αποκλειστικά υπεύθυνος για την έκρηξη οργής των Ελλήνων του Πόντου για την προσβολή εις βάρος τους είναι ο ανιστόρητος υπουργός Παιδείας του Σύριζα, Φίλης.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μιχαήλ Παλαιοπάνος
Νάτα μας, σκάνε μύτη και τα βαθύτερα σχέδια Αριστεράς και ΧΑ.
Είδατε τι μεγάλες ευααισθησίες που έχουν αυτά τα άκρα.Για τα επουσιώδη δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
ΓΙΑ ΤΑ ΟΥΣΙΩΔΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΕΥΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Αυτά!

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα δέρνουν, ξεβρακώνουν, καίνε συνέχεια δεξιούς.
Οι αριστεροί τα κάνουν όλα σωστά

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζάρα πως έγινε η μετάβαση από τις δημοκρατικές αξίες που πρεσβεύατε κάποτε και μέχρι πρόσφατα στην τηλεόραση, και φτάσατε τώρα να υποστηρίζετε την Χρυσή Αυγή;

Δεν ξέρετε ότι στην πρώτη ευκαιρία αυτοί θα καταργούσαν τη δημοκρατία και θα είχαμε μονοκομματικό κράτος και κυνήγι μαγισσών, από το οποίο αργά ή γρήγορα δε θα γλύτωναν ούτε δημοκράτες σαν το άτομο που είσασταν πριν από λίγα χρόνια;

Θα μπορούσατε να λέτε ελεύθερα την αλήθεια; Ή μόνο ότι συμφέρει το καθεστώς, ιδίως αν σας δεχόταν σαν μέλος ή σας διόριζε; Θα υπήρχε προσπέλαση στα blogs;

Κάνουμε τόσο λάθος που θέλουμε ελευθερία λόγου και δεν θέλουμε η ζωή μας να γίνει στρατιωτική θητεία;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος αντιδράει είναι χρυσαυγίτης…
Όποιος φοράει μαύρη μπλούζα χρυσαυγίτης και αυτός….
Όποιος σας βαρέθηκε χρυσαυγίτης….

Ε λοιπόν….σε λίγους μήνες οι μισοί ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εταιρία

ΦΙΛΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ


ΕΙΣΑΓΩΓΗ -ΠΑΡΑΓΩΓΗ -ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ Εμπορία ξυλείας


Στην ΦΙΛΗΣ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ εξειδικευόμαστε στην καταναλωση , εισαγωγή και εμπορία ξυλείας και προϊόντων αυτής από το 1974. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τα μεγαλύτερα εργοστάσια και πριστήρια ξυλείας ανά τον κόσμο και η ανάπτυξη του δικτύου της εταιρίας μας, το οποίο αριθμεί σε καθε νομο υποκαταστήματα, μας επιτρέπουν να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα ξυλου μετα μουσικης και ματ στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.


Όσο για την εξυπηρέτησή σας, το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας επισκεφθεί στη Βουλη και να σας συμβουλέψει στην οποιαδήποτε ζήτησή σας για ξυλο.

Η εταιρία διαθέτει επιλεγμένη ξυλεία από όλο τον κόσμο (Αφρική, Αμερική, Ευρώπη), προϊόντα ξυλείας (νοβοπάν -ξυλο στηβολη θαφαν- μελαμίνες - κοντραπλακέ - πλακάζ - mdf - κλπ), πατώματα όλων των ειδών (κολλητά, καρφωτά,ματ decking, laminate), σκεπές και ό,τι έχει να κάνει με το ξύλο μαπα.


Η επιχείρηση καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς με επιλεγμένη πριστή ξυλεία πολιτικου τυπου σε διαστάσεις προδιαγραφών βουλης αλλά και σε ειδικές διαστάσεις ( πάχητα μάκρυτα παλουκωτα συνταγματικα ) αν ζητηθεί.


Μασίφ ξυλεία ειδικών διαστάσεων για απαιτητικους που τα θελουν ολα στο χερι

Απο Ευρωπαικη δρύ και οξιά για πορτάκια κουζίνας μασίφ πάγκους και πλειστηριασμους.
Λεύκα Αλβανικη για σκεπαστά φερετρα και σκελετά.
Οξυά Τσετσενιας σε πάχη μέχρι και 15 εκ.


Επίσης κόβουμε ξύλα στα μέτρα σας και για φερετρα!

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Φτιάξτο μόνος σου

Μπορείτε εύκολα να κατασκευάσετε το βουλευτικο έπιπλο που έχετε σκεφτεί:
•Σχεδιάστε πρόχειρα το ξυλινο βουλευτικο έπιπλο που ονειρευεστε
•Καταγράψτε τις διαστάσεις του ξυλου
•Φέρτε το σε εμάς να το βελτιώσουμε τεχνικά και σκηνοθετικα
•Πάρτε τα κομμάτια του βουλευτικου επίπλου και συναρμολογήστε τα στο συνταγμα




Επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@parliament.gr


H επισκεφτειτε μας στην Κουλή των Γραικυλων $$$





Ανώνυμος είπε...

Σπύρο, πρόσεχε γιατὶ γεμίσαμε δημοκρατούληδες, οἱ ὁποῖοι δημοκρατικὰ ἐναντιώνονται στὰ κακὰ ἄκρα, οἱ χρήσιμοι ἠλίθιοι τοῦ καθεστῶτος δηλαδή, καὶ ἀποροῦν γιὰ τὴν στροφὴ σου εἰς τὰ ἄκρα, τὸν φασισμὸν καὶ τὸν ναζισμόν.
Τστστσ.
Κοίτα σὰν καλὸς δημοκρατούλης νὰ ζητήσεις συγγνώμη ποὺ προσβάλλεις τὴν δημιοκρατία τῶν ἀστικομπολσεβίκων πρακτόρων τῶν πρεσβειῶν καὶ τῶν φιλάνθρωπων ὀργανώσεων.

ΠΑΟΚ Σεπόλια.

Υ.Γ. Στεῖλε τους στὸν Διάολο νὰ στανιάρουν λίγο...

Ανώνυμος είπε...

topsecret2010.blogspot.gr/2010/12/blog-post_1003.html
καθοτι (αν) την γ@μουσε το αλοιθωρο κωλ...οτρυπιδι ο κηφηναs tercs keikos στα 9 συναπτα χρονια που ειχαν σχεση με την κ.μπεκατωροψωλου αποφοιτησασα απο την σχολη ουρσουλινων με την οποια δεν εφθασε ειs τα δεσμα του γαμου...και δεν καταφερε να τηs μαθει τον Εθνικο Υμνο ο βρωμοπ...ουστοs...και παρ'ολα τα παρακαλια τηs κ.παρασκευουλαs παλαιοτσιμπουκη''το πρρρρρ ο ασυναρτητοs ερμηνευτηs τηλεκηρυκαs τηs γελοιοτηταs την απολυσε κριμα...Διαβαστε το<>του στρατηγου Δεκαβαλλα καλο θα σαs κανει....''Ο προεδροs στο Υoutube''...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ο κ. Χατζάρας που πριν από λίγα χρόνια έβριζε τη Χρυσή Αυγή ήταν χρήσιμος ηλίθιος και δημοκρατικούλης;

Ενδέχεται να είναι και τώρα πλανεμένος; Πχ, πόσο δύσκολο είναι να εξολοθρεύσουν το Μιχαλόλιακο α λα Μιλόσεβιτς ή Τσάβες και να τον αντικαταστήσουν με ένα δικό τους; Χούντα παγκόσμια είναι ο τελικός σκοπός, στρατιωτικοποίηση όλης της ζωής υπό τα διαταγάς σατανιστών, τι αντίμετρα προτείνεις;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΘΕΣΗ Ή Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΛΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ (ΑΝΤΙΦΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΤΛ). Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΝ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ ΚΙΡΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ, DEMOCRATIC VALUES ΚΤΛ, Ο ΕΧΩΝ ΜΙΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΗΣΕΙ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, ΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΝ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΣΥ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ.

ΠΑΟΚ ΣΕΠΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ; ΜΑΛΛΟΝ, ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΡΟΛΟ, ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ Ή ΟΧΙ, ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΑΠΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ; ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ Η ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ. ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΕΨΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ.
ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ; ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΞΙΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΕΣΑΙ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΠΙΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ, ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ...

ΠΑΟΚ ΣΕΠΟΛΙΑ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...