3/3/16

ΕΚΤΑΚΤΩΣ σήμερα στις 13:30 ο Σπύρος Χατζάρας στο www.elkosmos.gr

Σήμερα Πέμπτη στις 13:30 (και σε επανάληψη στις 21:00) μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» στο www.elkosmos.gr. Ο Σπύρος Χατζάρας με μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται. Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν.στείλτε τα μηνύματα σας στο axisradio@hotmail.com  και στο info@elkosmos.gr  για να διαβαστούν στον αέρα του σταθμού

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H EYΠ εδώ και μήνες παρακολουθούσε τουλάχιστον τέσσερις ιμάμηδες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και μάλιστα κάνουν πύρινα κηρύγματα κατά των απίστων, όπως μετέδωσε το STAR.

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τουλάχιστον δύο από αυτούς έχουν συλληφθεί σε καταστήματα που διατηρούν στη Αθήνα, όπου διαπιστώθηκαν υγειονομικές παραβάσεις.

Ο ένας έμενε στον Νέο Κόσμο, οι ρίζες του να είναι από το Σουδάν και την Αίγυπτο και φέρεται να είναι φανατικός ισλαμιστής και υποστηρικτής της Μπόκο Χαράμ.

Σύμφωνα με το STAR, το ανησυχητικό είναι ότι η ΕΥΠ είναι ότι διαπίστωσε πως τις τελευταίες ημέρες τουλάχιστον δέκα ιμάμηδες από τους 200 που υπάρχουν στην Ελλάδα κινούνται στις περιοχές που συνωστίζονται οι πρόσφυγες και μετανάστες και φαίνεται ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν πυρήνες ισλαμιστών.

Ανώνυμος είπε...

Έναν 18χρονο αθίγγανο αναζητεί η αστυνομία διότι βίασε μία 16χρονη μαθήτρια την περασμένη Κυριακή σε περιοχή της Ν. Ιωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος ήταν σε μια παρέα μαζί με την 16χρονη σε υπαίθριο χώρο. Ο ίδιος μαζί με την 16χρονη απομακρύνθηκαν από την παρέα και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα την εξανάγκασε συνουσία και την απείλησε να μη μιλήσει. Η κοπέλα όμως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία που ταυτοποίησε το δράστη και τον αναζητά.

Επιπλέον χθες στην ίδια περιοχή στη Ν. Ιωνία σημειώθηκε περιστατικό απόπειρα βιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένας 16χρονος αθίγγανος προσπάθησε να βιάσει μία ανήλικη 13,5 ετών. Η κοπέλα τρομαγμένη κατάφερε να τον απωθήσει και ενημέρωσε τους γονείς της που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Αστυνομικοί της υπηρεσίας συνέλαβαν τον 16χρονο ο οποίος σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι νεαρές κοπέλες εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Το ευτύχημα είναι ότι οι δύο κοπέλες είχαν καλές σχέσεις με τους γονείς τους και δεν φοβήθηκαν να αναφέρουν τα περιστατικά.

Ανώνυμος είπε...

Εμφανες γιατι κανενας πολιτισμενος λαος και κρατος δεν τους θελει,εκτος απο τους τυχοδιωκτες ελληνες που βρηκαν τη δευτερη γενεια τους σε αυτους.

στην ευρωπη μονον κατι γραφικοι ,ακροαριστεροι ,σεξουαλικα περιωθωριακοι αλλοι προβληματικοι και γενικως καθε πικραμενος loser που μισει την κοινωνια,

μαζευονται και τους υποδεχονται,κανεις συγκροτημενος ανθρωπος δεν ελκεται απο το ασχημο και το παρακμιακο προσωπο του τριτου κοσμου που εισβαλλει απειλητικα και με επιθετικοτητα που ταιριαζει σε πνευμα κατακτητικο

πως ειναι δυνατον κανεις να υποστηριζει ενα πληθος που οπου πατα το ποδι του καταρρεει η ποιοτητα ζωης,υποβαθμιζει γειτονιες πολεων και εισαγει πληθος παθογενειων με μονη την εγκατασταση του;

μονον κερδοσκοποι που εχουν εξασφαλισμενη την ουρα τους απεξω, ανισοροποι και διεστραμμενοι η αντικοινωνικα στοιχεια ελκονται η υποστηριζουν τετοιες καταστασεις και αυτα τα πληθη της επελαυνουσας παρακμης

οι ελληνες ,μαθημενοι οχι μονο απο προσφυγια και βρωμια,αλλα και στην ρεμουλα ,την κομπινα και το παρασιτιλικι σε βαρος της δυσης,καταλαβαινουν πως ειναι να θες να παρασιτισεις και να μην σε αφηνουν να ορμηξεις ...

το εκαναν και αυτοι πολλες φορες με τελευταια την νεωτερη που χρεοκοπησαν απο την απληστια και την διαφθορα τους.

ειναι δε τοσο ακαματηδες οι προσφυγες και μεταναστες που περιμενουν να τους ξεσκατωσουν και να μαζεψουν τα σκουπιδια που πετανε στους καταυλισμους εκει παθολογικες προσωπικοτητες με μαζοχιστικες σεξουαλικες παρεκκλισεις προσωπικοτητας ,ηδονη μεσα απο την ταπεινωση του αφεντη,ενστικτο θανατου εσωτερικευμενο!

και μονο οτι δεν σκυβουν να μαζεψουν τα σκουπιδια τους εκει που στρατοπεδευουν και καθονται και αφοδευουν,λες και ειναι κουλοι να σκυψουν , δειχνει την παρασιτικη νοοτροπια τους.

και αντι να τους βαλουν να μαζεψουν τα σκουπιδια τους στο χωμα,καθονται και τους τα μαζευουν οι δυστυχεις προσωπικοτητες που αντλουν ηδονη απο την ταπεινωση τους...

ενας συνδυασμος καταρρευσης

απο τη μια οι ελληνες που χρηζουν ψυχαναλυσης ομαδικης και απο την αλλοι οι προσφυγες με το γνωστο επιπεδο υπογειου των κοινωνιων προελευσης τους.