2/3/16

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το «μονό»

Αποδείχτηκε πως όταν σας το έλεγα ήμουν πολύ μπροστά. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι , «η αντιπαλότητα Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει εντός γηπέδου» και απηύθυνε πρόσκληση στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να παίξουν ένα μονό . ( Χωρίς διαιτητή!) «Αν είναι προσωπικό το ζήτημα ας το λύσουμε με ένα μονό μεταξύ μας, αφού και οι δύο αγαπάμε το μπάσκετ», είπε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Χατζάρα είσαι πάντα πιό μπροστά από όλους μας... Και είσαι πάντα σωστός... Σωστός όταν ήσουν με το ΠΑΣΟΚ, σωστός όταν ήσουν με τον ΛΑΟΣ, σωστός τώρα και με την Χρυσή Αυγή... Να δούμε εμείς πότε θα διορθωθούμε...

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς διαιτητή και προφανώς χωρίς αντιντόπινγκ κοντρόλ, Δημητράκη...

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι .... δεν είναι δίκαιο .... πρέπει να φωνάξει και τον "..ξέρω που μένεις.. " να διετητεύσει... Έτσι για τα μάτια του κόσμου .... για το καλό κλίμα βρε αδελφέ ... πριν το φάει ο γάιδαρος ....

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Τι κατινιστικο πικροχολο σχολιακι ηταν αυτο ???
Ναι ρε μαλακα ειναι μπροστα γιατι οταν ηταν στον blue sky αυτα που ελεγε τοτε και οι εκπομπες που εκανε ηταν μοναδικες και αξιολογες. Η μονη φωνη ηταν τοτε μαζι με του Κ.Χουντα που εβγαζαν γλωσσα στο συστημα και στην υπουλη παγκοσμιοποιηση. Οταν εσυ κοιμοσουνα με τα τσαρουχια τοτε που ο Γιωργακης με τον Στρος Κοεν ηταν στο Πεντελικο και ετοιμαζανε το ξεπουλημα της Ελλαδας.
Ο Χατζαρας ηταν που το ανεφερε τοτε, αντε τωρα να ξαπλωσεις και στα αρχιδια μου αν ηταν στο ΠΑΣΟΚ η για λογους συμφεροντος πηγε στον Καρατζαφερη η οτι αλλο .... Ανθρωπος ειναι κι αυτος και πρεπει να ... πορευθει .
Ολοι οι αλλοι που σε ταιζουνε τριφυλλι ρε χατζημαλακα δεν σε ενοχλουνε ο Χατζαρας που σε εμαθε και γραμματα σε πειραξε ?
Αντε μωρη καριολα και γαμησου καραγκιοζη βαλτε ποιος σε εβαλε ρε εεεεε ?.
Ξερα σκατα στον τοιχο δεν κολανε ... αιντε μαλακα