6/3/16

Ρώτησαν εκατό βαλμένους και ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ

Οι 45 πιστεύουν ότι το αρχιλαμόγιο ο ALEXIS , «είναι έντιμος πολιτικός» και ότι «έχει τη βούληση να ανασυγκροτήσει τη χώρα». Οι 44 λένε ότι «έχει ηγετικές ικανότητες» και οι 36 νομίζουν ότι «είναι καλός πρωθυπουργός». Οι 34 εμπιστεύονται τον ALEXIS για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής.
Οι 74 από τους βλογιοκομμένους «πολίτες» καταδίκασαν την κυβέρνηση Σαμαρά (και όχι την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) γιατί είχε την πρόθεση να συγκαλύψει περιπτώσεις μεγάλης φοροδιαφυγής». Η γνώμη των 74, για το τι απέγινε με τους φοροφυγάδες τώρα που κυβερνά ο «έντιμος» ALEXIS, δεν καταγράφηκε.
Πάντως οι 50 συμφωνούν με την τροπολογία του κ. Παπά για τις άδεις των Καναλιών και 86 στους 100 πιστεύουν ότι «τα ΜΜΕ κάνουν κατάχρηση του ρόλου τους». Από τους εκατό βλαμμένους εάνβ γινόντουσαν τώρα εκλογές 26 θα ψήφιζαν Κούλη και 23 ALEXIS.

  ΥΓ. Η Ένωση Φραπέδων (στο 4,7%).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άκου τί θα κάνουμε, εσύ θα προτείνεις τί να γράφει ακριβώς το ψηφοδέλτιο τού δημοψηφίσματος για το κλείσιμο τών συνόρων και εγώ θα σου λέω το ποσοστό αυτών που δεν θα θέλουν να κλείσουν τα σύνορα.

σκέψου ότι με την προπαγάνδα που υπάρχει για να πούμε ότι κέρδισε το ΝΑΙ στο κλείσιμο τών συνόρων χωρίς "κίνδυνο εμφυλίου" θα πρέπει να πάρει άνω τού 70%. ακόμα και το 60-40 ΝΑΙ-ΟΧΙ θα θεωρηθεί "διχασμός" και "αντοχή τής δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό"

και η Χρυσή Αυγή προπαγανδίζει το δημοψήφισμα για τα σύνορα, πράγμα το οποίο μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες αν δεν είναι συντριπτικό το ΝΑΙ στο κλείσιμο τών συνόρων.

AvDarGOR είπε...

@Κυρ Μαρ 06, 02:15:00 μ.μ.


χαχαχ ουτε ξερετε τι θελετε.... χαχ φοβαστε κ τη σκιας σας καποιοι,μιλαμε. Ρε,φιλε ολα οσα γραφεις ειναι ΦΟΒΙΕΣ. Προκαλει απεχθεια οπως τοποθετησε. Και ναι! αν υπαρξει ανροχη στο φασισμο,κ τι εγινε μωρε! χαχ μα,τι φοβιες ειναι αυτες. Τι απογοητευση σε οσα διαβαζω. Δλδ για εσενα... αν δε γινει διχασμος,θα πλανταξεις στο κλαμα? Αν ειναι να σωθει η Ελλαδα,να μη 'σπασει το αυγο' δλδ? Με αυτη τη λογικη σου....απορω κ γιατι μιλας... Τι μαλακιες γραφει γαμωτο. Μακαρι!!! να γινοταν ΔΙΧΑΣΜΟΣ! Μακαρι να πολεμαγαμε ΟΣΟΥΣ ειναι υπερ αυτης της συνταγμ.δημοκρατιας τους,υπερ του ΣΥΡΙΖΑ ,κ υπερ ΟΛΩΝ!!! Εμενα δε με ενοχλει ΚΑΘΟΛΟΥ! Γιατι μονο τοτε μπορει να ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...αγωνιστικες για κατι...τωρα βγαζεις ΜΟΝΟ ΦΟΒΙΑ..ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΙ..ΚΛΑΨΑ... ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΧΑΣΜΟς,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ τη στρουθοκαμηλο? ΡΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! Κ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗ ΚΛΑΨΑ!!! ειστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ! ρε,αν δε πει ο ο νεφτης...στον... ποπο...ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. τιποτα δε τους σταματαει.Συνεχιστε τις κλαψες. Αν δε μπει ο νεφτης στον .... τελος.

AvDarGOR είπε...

Δεξου τη πικρη αληθεια,οσοι ψηφιζουν το συνταγμ,τοξο γουσταρουν αυτη τη κατασταση.
Αντε να υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις,ωραια.Δεν αλλαζει τη πλειοψηφια.Γουσταρουν λαθρο κ μεταναστες γενικα.Τους εχει αποδεχτει ηδη πλεον η κοινωνια η νεοελληνικη.Κοιτα γυρω σου.Το θεμα ειναι...πως αλλαζεις αυτη τη βαθεια παγιωμενη θεση,νοηση,ακραδαντο πιστευω τοσω ατομων?... Πως?.... Εσυ πιστευεις,απο οτι βγαζω ως συμπερασμα....τη ψηφοφορια...... χμμμμμ καταλαβα.... αποκλειεται.Οσο κ να προπαγανδισει ο ενας κ ο αλλος,τιποτα. Πως θα αλλαξει λοιπον ριζικα μια τετοια παγιωμενη θεση καποιον εκατομυρρια ατομων? Αυοτ θα επρεπε να ειναι το θεμα. Α,ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟΥς πολιτκους αυτων των θεσεων...χμμ πως τους ξεφορτωνομαστε κ αυτους?... χμμ ο λαος τους ακολουθει ακομα..μαζικα...ολους.. χμμμμ Συμβουλη. Αρχισε να συνηθιζεις την...."γονιμοποιηση"... ;) Δε βλεπω τελικα τους Ελληνες να εχουν ξεβολευτει ακομα.... ωραιος ηταν ο λαικισμος του αντιμνημονιου τελικα,αλλα ειχε καποια ορια. Αν δε μπει ο νεφτης στον..... αν δεν υπαρξει ΣΠΙΘΑ,ΕΓΕΡΣΗ σε κατι... τελος. Τωρα υπαρχει μια ναρκωση,ακομα. Τα δημοψηφισματα,οι εκλογες το ενα το αλλο... ειναι διαφορετικων ειδων 'ναρκωσεις'.Τιποτα δλδ.

Ανώνυμος είπε...

Προς AvDarGOR:

Φαινεται να το σκεφτεσαι σωστα το πραγμα πλην ομως με την αδημονια σου για κονσερβοκουτια και αλλα παρομοια το χανεις. Οφειλουμε και πρεπει να παραδεχθουμε την ηττα μας σε ΟΛΑ τα επιπεδα, οχι επειδη η Αριστερο-δεξια προσφερει την λυση αλλα επειδη οι νεο-γρεκοι εχουν βολευτει στον καναπε τους και αυτοι στους οποιους προσμενεις ΔΕΝ προκειται ποτε να σηκωσουν κεφαλι. Φαντασου εχουν την ΄΄μπαλα΄΄ στο δικο τους γηπεδο, η δυσαρεσκεια εχει χτυπησει κοκκινο και ομως δεν μπορουν (ειμαι καλοπιστος και δεν λεω οτι δεν θελουν). Σε μια τετοια ζοφερη πραγματικοτητα κοιτας να κρατησεις την ΄΄μαγια΄΄ ολο τον αφρο δηλαδη, που θα την χρησιμοποιησεις οταν οι καταστασεις γυρισουν υπερ σου. Ισως η οχυρωση του Ισθμου και η μεταφορα αυτης της ΄΄μαγιας΄΄ στην πελοπονησο να ειναι η λυση στο προβλημα μας...