2/3/16

«Αριστερός» θα πει λαμόγιο, πουστης, αλλά και κορόιδο

Η βασική παρεξήγηση είναι ότι συγχέουμε και μπερδεύουμε τον παλιό τίμιο μεροκαματιάρη, τον εργάτη, τον αγρότη και τον βιοπαλαιστή με τους αριστερούς. Οι πιο πολλοί πιστεύαμε, ( βάζω και τον εαυτό μου μέσα), ότι οι «αριστεροί» είναι με τους πολλούς και τους φτωχούς και όχι και τους «Ολίγους» και το «Κεφάλαιο». 
  Αλλά, αριστερός , είναι αυτός που θέλει να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη, χωρίς Κεφάλαιο. Ο ιζ νόου γκούντ. Αριστερός είναι ο κομπιναδόρος, ο τεμπέλης, ο ωχαδερφέ, ο ανεπρόκοπος, το λαμόγιο, ο καταφερτζής.
Οπότε δικαίως το 19% των δημοσκοπήσεων που αυτοπροσδιορίζονται ως «αριστεροί», αναγνωρίζουν τον εαυτό τους, και ταυτίζονται με το λαμόγια του ΣΥΡΙΖΑ και λένε ότι η κυβέρνηση της πουστιάς, του ΝΑΤΟ, της προδοσίας και του πρακτορείου «ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΡΣ», είναι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
Ο Αξελ η Τασία και τα λαμόγια τους έχουν φάει 600 εκατομμύρια για να ταΐσουν τους φτωχούς. Χωρίς παραστατικά.
Και το λαμόγιο ο Αξελ, το παραπαίδι της Πρεσβίας, ο υιός του μεγαλοεργολάβου παρίστανε στον Χατζηπουρδογλου τον «αδιάφθορο».
Και οι Χαζολελέ τα κορόιδα τον πίστευαν.
Η αρχιδιαπλεκόμενη πουτάνα αριστερά είναι …παρθένα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Ίδρυμα για την Μνήμη των Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος Yad Vashem, εξέδωσε τον τόμο «Οι Έλληνες Δίκαιοι των Εθνών» (εκδόσεις «Μίλητος»), Πρόκειται, όπως λέει η ανακοίνωσις του ΥΠΕΞ, την οποία αντιγράφω με τις ασυνταξίες της, «για τον τελευταίο τόμο της τριλογίας, αφιερωμένης στην ιστορική διαδρομή των εβραϊκών κοινοτήτων της χώρας μας, την καταστροφή τους με το Ολοκαύτωμα και την διάσωση δεκάδων συμπολιτών μας από Έλληνες χριστιανούς. Οι τόμοι, με τίτλο “Οι Έλληνες εβραίοι μέσα από τα διπλωματικά έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών” και “Οι Έλληνες στο Άουσβιτς-Μπίρκεναου”, εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 1998 και το 2009 αντίστοιχα. Στην έκδοση διερευνάται ο ρόλος της Εκκλησίας, της Εθνικής Αντίστασης, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας και άλλων Αρχών στη διάσωση Ισραηλιτών της χώρας μας. Επίσης, αποτυπώνεται η ταυτότητα των Ελλήνων πολιτών που διέσωσαν Ισραηλίτες συμπολίτες τους και επιχειρείται η αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας όσον αφορά την απόδοση ισραηλιτικών περιουσιών στους δικαιούχους τους. Ξεχωριστά κεφάλαια αφιερώνονται στη διάσωση της εβραϊκής Κοινότητας Ζακύνθου καθώς και στην περίπτωση διάσωσης του Yitzhak Persky, πατέρα του τέως Προέδρου του Ισραήλ, Shimon Peres. Η έκδοση σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει, επίσης, στην αγγλική γλώσσα».

http://www.mfa.gr/epikairotita/eidiseis-anakoinoseis/anakoinose-gia-te-nea-ekdose-tou-upourgeiou-exoterikon-oi-ellenes-dikaioi-ton-ethnon.html

Αυτά λέει η ανακοίνωσις. Και διερωτώμαι, απλώς: Γιατί τόσο επιλεκτική μνήμη και μεταχείριση μιας ομάδος Ελλήνων πολιτών από το υπ.Εξωτερικών της Ελλάδος, άρα υπουργείου όλων των Ελλήνων; Αλήθεια, έχει κάνει καμία παρόμοια «τριλογία» το υπ. Εξωτερικών για τους Έλληνες, της ορθοδόξου, καθολικής ή όποιας άλλης θρησκείας, μάρτυρες των Ολοκαυτωμάτων των Γερμανών ναζί; Έχει εκδώσει έργα σε συνεργασία με συλλόγους ή φορείς για την μνήμη των μαρτύρων και ηρώων των 110 ελληνικών Ολοκαυτωμάτων;
Γιατί, ενώ εορτάζεται - και σωστά - επισήμως από την Πολιτεία η Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, δεν εορτάζεται και η Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων των Ελληνικών Ολοκαυτωμάτων; Και των αθιγγάνων; Και των άλλων της Γης κατατρεγμένων που σφαγιάσθηκαν από τους ναζί;
Και, αλήθεια, υπάρχουν δημόσια χρήματα για τέτοιες εκδόσεις πια; Πού θα διατεθούν αυτά τα βιβλία; Και πόσο κόστισαν;
Ήταν ανάγκη να ξοδευτούν τόσα δημόσια χρήματα τώρα, όταν λιμοκτονούν παιδάκια στα σχολειά, έξω από τα κυλικεία; Γιατί το υπ.Εξωτερικών δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία για τους Βορειοηπειρώτες φονευθέντες; Για τους Γκρεκάνους, Πομάκους και Ποντίους γενοκτονηθέντες; Γιατί δεν τυπώνει και βιβλία για τα σχολειά της Β.Ηπείρου, της Ίμβρου, της Κάτω Ιταλίας; Αυτή είναι η σωστή ιεράρχησις των αναγκών, η σωστή διαχείρισις του δημοσίου χρήματος, το υπέρτερο εθνικό συμφέρον;
ΠΗΓΗ: http://www.fryktories.net/

Ανώνυμος είπε...

Είναι μια Ψυχή(Ψ κεφαλαίο) που έρχεται από τον πόλεμο με ...αδυναμία -λόγω ηλικίας- να ολοκληρώσει την βασική εκπαίδευση(5 χρόνια σύν στην πλάτη=>έφηβος στην μεταπολεμική Γ'Δημοτικού).
Από το πρώτο φως της ημέρας μέχρι το τελευταίο ...Δουλειά! Αγροτική -στην περιουσία του και στο μεροκάματο. Λουρί!
Στα μέσα της επταετίας λέει να βάλει μια πέτρα πάνω στην άλλη και για τα βλαστάρια του.
'Προμπλέμ' ανέκαθεν και με οιονδήποτε του έδιδε εντύπωση ή 'διαπιστευτήρια' ρουφιάνου και τεμπελχανά! Τριβές και με το 'καθεστώς', επί τούτου.
Σκέπτονταν και ενεργούσε υπό το πρίσμα «Πίστευε όπου θες! Σημασία έχει ποιός είσαι και τί κάνεις», άνευ πτυχίου λ.χ ...φιλολογίας(λίγοι οι κατέχοντες) ή απολυτηρίου εμπορικής(επίσης λίγοι, για εκείνα τα χρόνια...).
Μηχανικός, εργολάβος, συνεργεία -άπαντες πληρωμένοι με ζεστούς καφετείς μεγαλέξανδρους, από το κομπόδεμα του ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ! Περιορισμένο όμως σε σχέση με την -εκ πλήθους τέκνων- φιλοδοξία:
Ισόγειο, α', β' όροφος...
Τράπεζες-ρουσφέτια; μακριά κι αγαπημένοι. Λόγοι αρχής-αγωγής εκ πατρός...
«Την πίστη μου...!» «Θα μάθω και χτίστης και σοβατζής και μπογιατζής!».
Πλήρωσε τα πρώτα '20' τ.μ «φροντιστήριο» κι έφτιαξε τα λοιπά '60' με τον ιδρώτα του και το αίμα του -κατά κυριολεξία!
Στα τελειώματα του β΄ορόφου έχει ήδη ερεθίσει τον 'προβληματισμό' του ...αριστερόστροφου καφενείου, που ξεδίνει τα βράδια με έναν καφέ, κάνα ουζάκι, μια πρέφα.
<-Πόθεν έσχε η Ψυχή τόσα χρήματα; Ας είναι καλά το κόμμα...!>
Αυτή η παρατεταμένη ερμηνεία-κουτσομπολιό και η ...συντροφική αφετηρία της έφθασαν γρήγορα στα αυτιά του. Ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε...! έναντι τέως 'συντρόφων', έναντι κόμματος.

Το δυστύχημα είναι ότι αυτήν την -ας την πούμε επιεικώς- δυσφορία του,
την κεφαλαιοποίησε -μετ' ου πολύ- ο Ανδρέας... πρόλαβε και το σημίτι, πρόλαβε και το γιωργάκι.
Έφυγε με την πίκρα της μεγάλης τάπας* που έφαγε τόσα χρόνια,
από τους χλιμίτζουρες πολιτικάντηδες.
*(σε επίπεδο κοροϊδίας εκ του αποτελέσματος για την χώρα, τα ήθη και το αεριτζίδικο χρήμα που εμπέδωσαν ως αντίληψη στον κόσμο -χάρη και ρουσφέτι ουδέποτε ζήτησε εξ ουδενός κερατά!)

Ανώνυμος είπε...

Περί χατζη-νικολάου:

https://tinyurl.com/jyp2zsg

Ανώνυμος είπε...

"Αριστερός" θα πει λαμόγιο, πουστης, αλλά και κορόιδο

Γιατί, "δεξιός" θα πει κάτι διαφορετικό; Εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ταμπέλες και ετικέτες που δεν έχουν πλέον κανένα νόημα...

Ανώνυμος είπε...

δεν θα γινεις ανθρωπος ποτε
γουρουνι αριστερε!!!!!!!!!!!!

αριστεροι γουρουνια δολοφονοι εγκυων γυναικων της μαρφιν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Σπυρο δικιο εχεις αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα κι ο αριστερος και ο δεξιος λαχανικα στην ιδια σουπα ειναι .
Σημασια εχει η προωθηση της παγκοσμιοποιησης, η απεθνοποιηση, το ξεπουλημα κρατων -εθνων σε εταιριες και η ενταξη τους σε ''ευρυτερους σχηματισμους''.
Το μεγαλυτερο παζαρι στην ιστορια της ανθρωποτητας.
Σε αυτα κατ' ουσιαν συμφωνουν ολοι και υποτασσονται ολοι οσο το υπηρετησε ο Αξελ θα τα υπηρετησει και ο Κουλης τα υπηρετησαν και οι προηγουμενοι και οι επομενοι και παει λεγοντας.
Ο λαος σε ναρκη απο την υπνοπαιδεια και ειναι υσηχος συναινετικος και συνεργασιμος.

-Εχεις θρησκεια ?
-Οχι δεν πιστευω οι θρησκειες φτιαχτηκαν για να ελεγχουν τους λαους, Εγω δεν ειμαι κοροιδο να πιστευω στα φαντασματα και να με κουμανταρει η εξουσια ...

-Εχεις πατριδα ?
-Δεν μου λεει κατι, ολοι οι ανθρωποι ιδιοι ειμαστε εξαλλου οι πατριδες και οι εθνικισμοι ειναι αιτια φανατισμων και πολεμων ...

-Εχεις παραδοσεις, αναμνησεις, δεσιμο με την ιστορια, παρελθον ?
-Οχι αυτα ειναι αναχρονισμοι δεν μου προσφερουν τιποτα. Εγω κοιταω να περναω καλα και σκεφτομαι μονο το σημερα, ουτε καν το αυριο δεν με αφορα. Αυτα ειναι φιλολογικες εννοιες και εμπεριεχουν το αυγο του φιδιου εγω εχω αγαπη μεσα μου δεν ειμαι φασιστας ...

-Τι γνωμη εχεις για την κατασταση στην χωρα ?
-Τιποτα, τι να εχω ? Λεφτα να εχουμε, να γαμαμε καλα, να περναμε καλα και να ψωνιζουμε, απο ταμπλετ μεχρι τζιπ. Τι καλυτερο απο αυτο ? Κοιταξε τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα ολος ο κοσμος ειναι σε κριση θα περασει. Μην ακους κατι συνομοσιολογους εθνικιστες φασιστες χριστιανοταλιμπαν... Μια χαρα ειναι η χωρα αν μια χαρα ειμαι εγω, καταλαβες φιλαρακι ?

-Τι λες για τις μαζικες μεταναστευσεις και την επερχομενη αλλοίωση των πολιτισμων-πληθυσμων ?
-Πας καλα ρε φιλε ΧΑυγιτης εισαι ? Δεν βλεπεις τι περνανε οι ανθρωποι? Ξερεις ποσες φορες οι προγονοι σου βρεθηκαν στην θεση τους ? Και μπορει να βρεθεις κι εσυ αυριο. Αλληλεγγυη μεταξυ των λαων δεν εχω τιποτα να χωρισω και δεν με ενοχλουν ας ερθουν οσοι να ναι. Ετσι να βλεπω τα φασισταρια να σπαζονται να γουσταρω !

-Με λιγα λογια δεν σε ενοχλει τιποτα απ οσα συμβαινουν στην πιο κρισιμη στιγμη της ανθρωποτητας ?
Ναι ρε φιλε πως δεν με ενοχλει ... Ο φασισμος, ο ιμπεριαλισμος, οι κοινωνικες αδικιες και ολα αυτα μονο με την ενωση ολων των λαων χωρις θρησκειες και εθνικισμους θα λυθουν...

-Ρε φιλε κουμουνιστης εισαι ?
- Οχι βεβαια ειμαι εκσυγχρονιστης Νεοδημοκρατης της νεας εποχης ενιοτε ομως ειμαι τα παντα διοτι εχω το ιερο οπλο της ψηφου και τους ''τιμωρω''. Εξαλλλου και τα φιλαρακια μου που ψηφιζαν παντα ΠΑΣΟΚ η ΚΚΕ εκτος απο κατι (φανατικους αριστερους) συμφωνουμε σε ολα.
Τι να λεει ρε φιλε γραφτους στα αρχιδια σου, εμεις απλα ψηφιζουμε γιατι ειναι κατι σαν γιορτη. Ετσι φραμπαλας να γινεται, σαν τα καλλιστεια την γιουροβιζιον το μουντιαλ...

-Μαλιστα... (και μετα μου λες γιατι δεν σου γραφω) οπως ελεγε η γιαγια μου.

Και οποιος εχει αμφιβολια οτι ο παραπανω διαλογος στην ουσια του δεν αντιπροσωπευει το 70-80 % των Ελληνων. Ζει σε κουκουλι και σε φαντασιωσεις ΔΥΣΤΥΧΩΣ



Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...
Σπυρο δικιο εχεις αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα κι ο αριστερος και ο δεξιος λαχανικα στην ιδια σουπα ειναι .
Ρε φιλε κουμουνιστης εισαι ?

Ρωτήστε τον εάν από τον κομμουνισμο ξερει κατι παραπανω εκτος από τον Σταλιν και τον Μαρξ.
Ρωτήστε τον εάν από την δεξια ιδεολογια ξερει κατι παραπανω εκτος από τον "φασιστα ΜΕΤΑΞΑ και τον ΠΑΠΔΟΠΟΥΛΟ".

Ολοι αυτοι είναι κομμουνιστες και δεν το ξερουν, όπως δεν ξερουν πως σε ένα κομμουνιστικο συστημα που οδηγούμαστε όχι κινητο και ακινητο δεν θα αποκτησουν ποτε αλλα θα χασουν κι αυτά που εχουν.
Όταν το καταλαβουν θα είναι αργα και σε αυτό ευθυνονται και τα δεξια πατριωτικα ιστολογια που εχουν ριξει ολο το βαρος τους ΜΟΝΟ στο ιδεολογικο αφήγημα αφήνοντας στην απ'εξω το οικονομικο.
Ολοι αυτοι εάν κταλαβαιναν πως μονο με την δεξια ιδεολογια και πολιτικη - Πατριδα θρησκεια οικογενεια,ατομικη ιδιοκτησια , ελαχιτοι φοροι, με ηγετες που να πιστευουν πραγματικα σε αυτά και οχι γιαλαντζι πατριδοκαπηλους - τα οικονομικα ονειρα τους - θα γινουν πραγματικοτητα τοτε να δειτε για ποτε θα παρατουσαν τον ωχαδελφισμο, τον ψευδοανθρωπισμο και ετσω και από σποντα θα σωζοταν η Ελλαδα , ο Ελληνοχριστιανικος πολιτισμος μας και τελικα κι οι ιδιοι με χαμενους τα διεθνιστικα ολιγοπωλιΑ που προωθουν τον ολιγαρχικο κρατικομονωπολιακο σταλινοκομμουνισμο παγκοσμια.
Στον ρολο του παγκοσμιου σταλινικου κομμουνιστικου κρατους, οι διεθνιστες παγκομιοποιητες τραπεζιτες!

Αυτός είναι ο τελικος σχεδιασμος αλλα εάν εστω τον συναντήσεις και ως υποθεση σε καποιον πατριωτικο ιστοτοπο γραψτο μου να το μαθω και εγω. Εξαιρεση μονο ο κοκκινος ουρανος που προσπαθει αλλα φωνη βοωντος...
Κυριε Χατζαρα εάν εχετε εκφρασει και εσεις αυτόν τον τελικο σχεδιασμο και δεν το εχω διαβασει ...προκαταβολικα ζητω συγγνωμη.

Υ.Γ.
καποιοι ζητανε εμφυλιο , αντι να ενημερωσουν πρωτα τον κοσμο προς τα που ΠΑΜΕ πανε ντουγρού για ...φουντο!


Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...