30/3/16

Διακρίσεις

Για τον Ιγκόρ, που έχει ελληνικό αίμα, είπαν ότι είναι φιλοξενούμενος. Για τους οβριούς Άξελ και Κούλη που είναι φιλοξενούμενοι. δεν λένε τίποτα.
 Ισως γιατί τους θεωρούν αυτόχθονες, (εβραίους), με βάση το δόγμα του καταραμένου περιπλανώμενου, «Όπου Γης και Πατρίς».
Ο μηχανισμός προπαγάνδας και αποβλάκωσης επίσης δεν λέει επίσης ποτέ «κακιά κουβέντα» για τον Gay Friendly Μακρυγιάννη, που είναι υπόδειγμα τοκογλύφου Έλληνος.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΣΚΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΞΙΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΕΠΙ ΓΗΣ


ΜΑΖΙΚΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΤΗΝΩΔΩΝ "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΑΣΥΛΟ ....


ΣΕ 30 ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΟΠΟΥ ΜΑΥΡΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΚΑΥΚΑΣΙΟΙ ΑΡΑΒΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΠΑΝΤΗΜΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΦΩΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ,ΘΑ ΤΡΩΝΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΑΥΤΟ.


ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΕ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ


• Οι λαθρομετανάστες που θα λάβουν πολιτικό άσυλο ύστερα από συνέντευξη και εξέταση των προσωπικών τους στοιχείων θα λάβουν άδεια παραμονής στη χώρα για τρία χρόνια.

Για... ανθρωπιστικούς λόγους θα χορηγηθούν άδειες διαμονής σε όσους λαθρομετανάστες έχουν υποβάλει αίτηση για άσυλο εδώ και πέντε χρόνια και δεν έχουν λάβει απάντηση.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός λαθρομεταναστών που έχει έρθει στην Ελλάδα την προηγούμενη δεκαετία έχουν καταθέσει παρελκυστικά αιτήματα πολιτικού ασύλου που εκκρεμούν μέχρι και επτά χρόνια.



http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/entos_6_minon_h_eksetasi_tou_asylou-64353572/



ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ "ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ" ΘΥΛΑΚΕΣ,ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΦΩΝΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΠΟ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ?


ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ
Οι πρόσφυγες ξεπαγώνουν την αγορά ενοικίων

http://www.ethnos.gr/koinonia/arthro/oi_prosfyges_ksepagonoun_tin_agora_enoikion-64353567/

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΟΡΔΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΜΠΕΡΝΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...

Ο ΛΕΩ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙ ....ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ...ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΓΙΑ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΠΡΟ.

ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΦΥΡΟΜ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ?

ΤΟ Τ.Τ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ FINANCIAL ΖΕΥΓΟΣ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ?

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΤΑ,ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΟΝΟΝ Ο ΑΚΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ?

Η ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 41 ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ,Η ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΜΕΡΤΑ...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΙΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΝΧΑΤΑΝ?

ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ?








Ο Λεωνίδας Μπόμπολας μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του από τις κυπριακές αρχές εμφανίστηκε σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών, παρουσιάστηκε στο Εφετείο ο Λεωνίδας Μπόμπολας. Οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι κάποια από τα φερόμενα αδικήματα που του αποδίδουν οι Κύπριοι έχουν τελεστεί στην Ελλάδα άρα δεν έχουν δικαιοδοσία τα κυπριακά δικαστήρια αλλά τα ελληνικά. Του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα από τον εισαγγελέα εκδόσεων μέχρι να αποφανθεί, το αργότερα μέσα σε 60 ημέρες, το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοσή του ή μη στην Κύπρο. -

See more at: http://www.pronews.gr/portal/20160330/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7/%CE%BB%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1#sthash.2As389rh.dpuf

Ανώνυμος είπε...

Κουλης χρυσος γραμποφσκι

το τελευταιο πολωνοεβραικο σαν το μινεικο,γενικα με τους πολωνοεβραιους υπαρχει μια οσμωση δημιουργικη και κερδοφορα ...

δεν ειναι μαλλον τυχαιο που παλαιοτερα ελεγαν πολιτικοι κυκλοι οτι με τους πολωνους πρεπει να αναμειχθει η ελληνικη δημογραφια (και ερυθρα δημοσιοκαφρια) σαν μεταναστες γιατι εχουν συγγενικο dna και μπλε ματια.

παλαια στα χρονια 90 γιατι μετα τα εκαναν μουνι με σκουρους και την εκαναν την ελλαδα σαν τον κωλο της γυφτικης μαιμους.

λοιπον τους εβλεπες χθες.

ο γκραμποφσκι (μιωνη,παπασταυρος οι ασετ μανατζερς της περιουσιας κις στην ελλαδα,και μεταξα πεντε αστερων )

δεν κανει για αρχηγος κοιναιδουλευτικου θιασου αλλα μαλλον σκετου θιασου



δεν ειναι μονον αυτα τα χαζα ματια περισκοπιο που εχει,αλλα συνεχως

κανει αυτες τις γκριματσες και τους μορφασμους που ειναι ιδιως ο μιστερ μπιν !


ποιος θα παρει στα σοβαρα εναν ηγετη που μοιαζει με εγγλεζο κωμικο και οταν αγορευει ζοριζεται σαν να ειναι δυσκοιλιος;

ασε που πολυ ελαφρως ψευδιζει

βεβαια ειναι κλασεις πιο καταρτισμενος απο τον φιτσουλα αξελ ηλιθιο τον Α

αλλα δεν φτανει να εισαι επιστημονικα ανωτερος του τρομπα πρεπει να εχεις και αερα ηγετη οχι τζανετακου ουτε να ζοριζεσαι σαν σκυλος καβαλα και να μοιαζεις με σπαστικος σε επιληπτικη κριση...



οσο για τον αξελ,προσεχως μαλακας μεχρι να γινει βουβαλος ,θα λεγαμε.

εχει χασει το κουτι με τα καραμελακια και τα πασχαλια


ο γνωστος μιμος του ανδρεα,σε σημειο που αδικειται που δεν κανει ντουετο με τον μητσιχωστα

προκειται για την ελληνικη μαλλον βερσιον του γιωργακη παπανδρεου (καλα πηδηματα με την σπιτωμενη αλλα γουστο δεν εχει καλο)

οπως ο γιωργακης εσκιζε στα αγγλοφωνα ποιηματα και ζοριζοτανε αλα κουλης στα ελληνικα,

ετσι ο τσιπρα απαγγελει ρυακι στα ελληνικα και γινεται κουλης οταν μιλαει σε ξενο κοινο εγγλεζικα...


φανταστειτε τωρα ενα συνδυασμο κουλης στα χορευτικα,τζεφρυ στα ελληνικα και και αξελ ηλιθιος στα αγγλικα !

ουαου που θα ελεγε και ο μπαρουχ


τελος παντων οσο παει και φουσκωνει ο αξελ ειτε απο το φαι που το εριξε για να πνιξει το πονο ειτε απο τα φαρμακια για τον πανικο,τον εχουν και αυτον σαν ελ σιντ οι αλλοι που θελουν να κανουν δουλειες

αυτα ειναι τα νεα γιατι κατα τα αλλα το τσιρκο μαλωνε ταχα για την αλλη παραγκα του τσιρκου της κοινοκτημοσυνης ηλιε νοητε

μαλωνε σε παρασταση τσιρκουλου,η οποια αναβληθηκε την προηγουμενη εβδομαδα γιατι δεν θα την εβλεπε κανεις λογω βελγιου και θα πηγαιναν τζαμπα οι προβες του θιασου καρανικας κουμουτσακος κουμουτσακος και σια.


σαμπυ μιωνυ και παπασταυρος για παντα ρε φλαμπουριαρη!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΕΖΟΜΠΕΚΡΟΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ



ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΚΕΥ ΠΡΑΙΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΑΜΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΣΑΧ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΑΤΙΜΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΚΕΥ ΓΙΟΘΕΣΙΑ


https://www.efsyn.gr/arthro/ayta-ta-paidia-einai-dynamei-ellinakia


«Αυτά τα παιδιά είναι δυνάμει Ελληνάκια»

«Ο ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός των ασυνόδευτων παιδιών είναι μεγάλο θέμα, αυτά τα παιδιά θα γίνουν, είναι δυνάμει Ελληνάκια, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι στο θέμα», τόνισε χθες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Και πρότεινε να κινητοποιηθούν το Παπάφειο και το ΠΙΚΠΑ Αγίας Τριάδας και οι επιστημονικοί τους συνεργάτες, για να συμβάλουν στην ένταξη των παιδιών αυτών.

Εθεσε επίσης στον δημόσιο διάλογο ζητήματα για την επόμενη μέρα της παραμονής των χιλιάδων προσφύγων στη χώρα, όπως αυτά της εκπαίδευσης στη γλώσσα, της υγειονομικής τους περίθαλψης και της εξασφάλισης φυσικά της διατροφής τους, τα οποία -όπως σημείωσε- αυτή τη στιγμή «όλα είναι στον αέρα».

Ανώνυμος είπε...

Ο τζεφρυ η καποτα και το ποδηλατο



Ο τζεφρυ επιασε καινουργια γκομηνα


επειδη ομως του αρεσει και το ποδηλατο

ειπε να παει βολτα στο μαραθωνα για να συνδυασει την τερπνη καποτα με την ωφελιμη αλυσιδα ποδηλατου


ολα πηγαν μια χαρα μεχρι που του βγηκε η αλυσιδα

δεν προβληματιστηκε ομως και αμεσως εδωσε λυση



ο πουτσος του μπηκε στην αλυσιδα του ποδηλατου και η καποτα στο λαδι μηχανης

Ανώνυμος είπε...

Βίντεο για τρλλο γέλιο:

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/03/video_29.html

Αμφιάραος είπε...

Από ένα γενικευμένο πόλεμο μεταξύ χριστιανών-μουσουλμάνων, ποιος ωφελείται; Προφανώς οι βουδιστές.........

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...