11/3/16

Επιπτώσεις

Εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές τον Νοέμβριο, η πρώτη κυβέρνηση που θα ανατραπεί στην αμερικανική αυτοκρατορική επικράτεια θα είναι αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι καλό μόνο ως προς το ότι θα επιταχυνθούν οι εξελίξεις και θα τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. δηλαδή θα έρθει καμμιά οικουμενική και τέτοια.

Ανώνυμος είπε...

EΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ

ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ

ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ




ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΡΑΔΑ


ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΣΑΙΚΟ Η ΔΟΛΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΓΙΑΒΑΣ ΓΙΑΒΑΣ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ!


(ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 90 !)


https://www.youtube.com/watch?v=4uYvEy_Shcs

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά, αφού ο Τσίπρας ελέγχεται από το νεοφιλελεύθερο κατεστημένο της Ανατολικής Ακτής, που βρίσκεται σε διαρκή διαμάχη με το νεοσυντηρητικό κατεστημένο της Δυτικής Ακτής, το οποίο εκπροσωπεί ο Τραμπ. Πάντως η ανατροπή της κυβέρνησης Τσίπρα, δεν θα είναι η μόνη σε περίπτωση εκλογής του νεοσυντηρητικού υποψηφίου. Θα υπάρξει τσουνάμι πολέμων, στρατιωτικών επεμβάσεων και αλλαγών καθεστώτων η κυβερνήσεων, καθώς και γενικευμένη αναταραχή. Αυτή είναι η ατζέντα του συγκεκριμένου λόμπυ για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης. Ενώ αντίθετα, σε περίπτωση εκλογής της νοεφιλελεύθερης (libertarian) Χίλαρυ, η προώθηση των παγκοσμιοποιητικών σχεδίων, θα γίνει μέσω προπαγάνδας, οικονομικού ελέγχου και ομογενοποίησης πληθυσμών.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην αλλάξει η πολιτική της Αμερικής και αρχίσει να διώχνει τους ιουδαίους puppets που έχει σε όλες τις χώρες της επιρροής της.

Αν ο Trump ήταν αληθινός, θα τον είχαν καθαρίσει με καρκίνο προ πολλού. Όπως έκαναν με τον Τσάβες, τον Αραφάτ και τον Χριστόδουλο.

AvDarGOR είπε...

χαχαχ φαντασιωσεις... Παντως ειναι εκπληκτο,απο ψυχολογικης ερευνας,να βλεπεις τον πιο αδυναμο (βλεπε ενα πατριωτη/εθνικιστη ελληνα) να περιμενει πολλοστη φορα στη συγκεκριμενη περιπτωση,ΝΑ ΤΩΝ ΣΩΣΟΥΒ ΠΑΛΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ! Ο Τραμπ,λεει τωρα..θα ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ το 'κακο' Τσιπρα.... χαχαχ καταντια μιλαμε για αυτο το βρωμοεθνος ΣΑΣ ! ΧΑχ αυτο το καταραμενο ραγιαδοDNA δε διαγραφει.