18/3/16

Στραβός είναι, δεν βλέπει, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία

Στην υπηρεσία των δολοφόνων, (του Σόρος), τέθηκε ο τυφλός υπουργός Εσωτερικών Π.Κουρουμπλής. Πήγε το πρωί στον καταυλισμό της Ειδομένης και τόνισε ότι «δεν θα πρέπει να ξαναχυθεί αίμα λόγω εθνικισμών στην Ευρώπη». Πέρα βρέχει δηλαδή. 
 Ο τυφλός ρουφιάνος του Σόρος χαρακτήρισε «την κατάσταση των προσφύγων στην Ειδομένη» «Σύγχρονο Νταχάου» και εξήγησε ότι «αυτό οφείλεται στα κλειστά σύνορα». Ο ρουφιάνος τυφλός φυσικά έλεγε ξεδιάντροπα ψέματα διότι ίσως να βρίσκεται στο Payroll ξένων υπηρεσιών και παραγόντων όπως τόνισε ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος που τόσα χρόνια υπουργός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Τους «πρόσφυγες» στην Ειδομένη τους κουβάλησαν εικείνοι που παιζουν παιχνίδια στην πλάτη τους, και εκείνοι ευθύνονται και όχι τα «κλειστά σύνορα». Και εφόσον είναι Νταχάου, όλοι όσοι τους «επιβλέπουν» είναι δεσμοφύλακες SS. O τυφλός δεν ενημερώθηκε για τον πρόσφυγα Αφγανό, τον δράκο της Ειδομένης, που βίασε ένα 7χρονο προσφυγάκι».
Η είδηση δημοσιεύτηκε από βρετανικό μέσο, γεγονός που καταδεικνύει πως τα ελλαδικά ΜΜΕ και ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣΑΝ! Επίσης στον καταυλισμό της Ειδομένης, το πρωί, ενώ ήταν εκεί ο τυφλός, δύο Αφγανοί συνεπλάκησαν με έναν Σύρο, και μετά τον καβγά, μεταφέρθηκαν και οι τρεις στις σκηνές εθελοντών-ιατρών, με ελαφρά τραύματα.
Αλλά... ο τυφλός δεν άκουσε τις φωνές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το ΠΑΣΟΚ ειναι εδω Συ Ριζωμενο δυνατο!!!!!