12/3/16

Οι Χαζοί και Βαλτοί «υπομνηματιστές»

Χθες, μόνο το δελτίο11, σας ενημέρωσε για την διακίνηση αφγανικής ηρωίνης μέσω Ισλαμικού Κράτους, ΜΙΤ και Cia, που φορτώνουν τα φακελάκια στα βαποράκια «πρόσφυγες», που μεταφέρουν το «πράμα» στην Ευρώπη «ατελώνιστα», χωρίς κατασχέσεις και χωρίς «απώλειες».
Χθες, μόνο το δελτίο11 σας ενημέρωσε ότι θα πληρώνετε τις Τράπεζες για να πάρουν τα πληθωρικά λεφτά σας και ότι ενώ τα λεφτά είναι τσάμπα αλλού οι «τοκογλυφικοί Θεσμοί», ζητάνε από τους Έλληνες επιτόκιο 3000% πάνω από την ΕΚΤ.

Αλλά,τους Χαζούς και τους Βαλτούς υπομνηματιστές, αυτά δεν τους συγκινούν. Έχουν τη δική τους «ατζέντα» και ξεχωρίζουν σα τη μύγα στον καφέ του Εβραίου.
Έρχονται από άλλη παραλία με το κουβαδάκι τους στο δελτίο 11 και θέλουν να μας περάσουν από ….εξετάσεις.

Ο ένας με τον NOTIS ΕNOTIS, o άλλος με την τρικυμία εν κρανίω και τους ΝεοCon, τους Φιλελέ και τον …πατριωτισμό των πρακτόρων.
Φυσικά δεν θα κάτσω να απαντώ στην κάθε ανοησία που μας επισκέπτεται.
 Όσοι επωφεληθούν από το δελτίο11 έχει καλώς.
 Οι άλλοι, οι Χαζοί και οι Βαλτοί υπομνηματιστές, ας κόψουν το λαιμό τους.
Εγώ τα είπα και ελάλησα.

ΥΓ.Μην ασχολείστε και μην απαντάτε στους Βαλτούς και τους Χαζούς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ που δεν μπορούν να σου απαντήσουν οι υβριζόμενοι γιατί θα εξαφανίσεις τα μηνύματά τους, καλά βρίζεις.

Αλλά βγες σε δημόσιο forum όπου τα μηνύματα δεν μπορείς να τα εξαφανίσεις, και δοκίμασε να βρίσεις κι εκεί. Να φας το ξεβράκωμα που σου αξίζει δημοσιογράφε της πλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο έξυπνος είναι ένας δημοσιογράφος που αποκαλεί κάποιους αναγνώστες του χαζούς;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

Πάρε τη Χατζάρα και κόφτους!

Σβήσε τις αναρτήσεις τους
γιατί βρωμίζουν το ιστολόγιο!!!

Οβριοί, "αριστεροί" κτλ. να πάνε αλλού
να γράφουν τα ψέματά τους!

Αρκετά!!!

Ανώνυμος είπε...

Έγραψα το σχόλιο με τους νεοκον και τους φιλελε, αλλά δεν είμαι ούτε βαλτός ούτε χαζός Σπύρο. Ζω και κινούμαι μέσα σε αυτά τα κατεστημένα εδώ και 35 χρόνια και έγραψα κάποια από τα λίγα πράγματα, που έχω καταφέρει να συναγάγω μέσα σε όλο αυτό το διάστημα. Εφόσον η δομή τους είναι πολυσύνθετη και πολυεπίπεδη. Κι αυτό επειδή έχω το χρόνο να το κάνω, μιάς και είμαι (στο νοσοκομείο), στην Ελλάδα εδώ και μερικούς μήνες, μετά από πολλά χρόνια. Ίσως πριν απορρίψεις άκριτα το σχόλιό μου και βιαστείς να με χαρακτηρίσεις, θα έπρεπε να το ερευνήσεις λίγο περισσότερο. Εκτός και θεωρείς ότι είσαι ο μόνος, που δικαιούται να έχει άποψη επί των τεκταινομένων στον κόσμο. Η εκτός και η μοναδική αποδεκτή γνώμη, είναι η επιδοκιμασία της δικής σου.

ikonsgr είπε...

Προς ανώνυμο Σάβ Μαρ 12, 04:44:00 μ.μ.
Θα σε συμβούλευα να κάτσεις να δεις αυτό το 5λεπτο βίντεο, του brother nathaneal ενός πρώην αμερικανο-εβραίου και νυν ορθόδοξου Χριστιανού ιερομόναχου:
https://www.youtube.com/watch?v=8PGwrbdArzI
Ελπίζω μετά από αυτό να συνειδητοποιήσεις και να αποδεχθείς την ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλαδή το ότι τα πράγματα ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ πολυσύνθετα και πολυεπίπεδα αλλά ΑΠΛΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ (τουλάχιστον για όποιον στοιχειωδώς ακόμα σκέπτεται...)

STOP BEING A GOYIM AND SEE WHO'S REALLY PULLING THE STRINGS!
- THESIS IS CAPITALISM
- ANTITHESIS IS COMMUNISM
- SYNTHESIS IS JEWISH CONTROL!


TΟΣΟ ΑΠΛΑ! ;-)

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/jnwc9fv