2/3/16

Σούπερ Τρίτη; Ο Τράμπ τους καθάρισε

Με βασικά του όπλα τον φράχτη μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Μεξικού, την απέλαση 11 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ των σαλαφιστών μουσουλμάνων, ο Τράμπ που τον ψηφίζει η φτωχολογιά και «η εργατιά», βγήκε νικητής στη Τζώρτζια, την Αλαμπάμα, το Αρκάνσας, τη Μασαχουσέτη, το Βερμόντ, το Τενεσί και τη Βιρτζίνια.
Μέχρι τώρα έχει νικήσει σε 10 πολιτείες και έχει 302 αντιπροσώπους. Για να πάρει το χρίσμα θέλει 1237.
Ο Μεξικάνος που γεννήθηκε στον Καναδά, ο Τεντ Κρούζ, κέρδισε στο Τέξας την Αλάσκα και την Οκλαχόμα και συνεχίζει όπως και ο Μάρκο Ρούμπιο που κέρδισε στην πατρίδα του Αβάπτιστου τη Μινεσότα. Ο Κρούζ έχει 174 αντιπροσώπους και ο Ρούμπιο 104.
Στους Δημοκρατικούς ο Σάντερς το παλεύει. Κέρδισε στο Βερμόντ, στο Κολοράντο, τη Μινεσότα και την Οκλαχόμα και έχει 371 αντιπροσώπους .
Η Χίτλερι που την ψηφίζουν οι Αφρο-Αμερικανοί νίκησε στη Μασαχουσέτη, τη Βιρτζίνια, τη Τζόρτζια, την Αλαμπάμα, το Τενεσί, το Αρκάνσας, και το Τέξας έχει 1000 συνέδρους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απορια,

αφου οι ελληνες ειναι λοιπον αντιφασιστες ,αντιρατσιστες γενικως αντι και φιλανθρωποι.

εχθες σε γκαλοπ του πρετεντερη 65 τα εκατο θελουν ανοιχτα συνορα!

τοτε γιατι φωναζουν και θελουν να φυγουν προς βορεια οι αλλοδαποι που σωρευονται προσκεκλημενοι της κυβερνησης ,της δημοκρατιας και του ανθρωπιστικου λαου;

και γιατι καταδικαζουν το φραγμα στη φυρομ ενω εχουν τειχος στον εβρο οι ιδιοι;

γιατι ζοριζονται αφου ειναι ανθρωπιστες δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ας τους κρατησουν ολους στην ελλαδα,1 εκατομμυριο 2,5 ,35 ο ανθρωπισμος δεν εχει ορια για αντιρατσιστες που διεκδικουν και το νομπελ του.

αφου μεταξυ της ελλαδας και του αντιφασισμου επιλεγουν το δευτερο,δεν υπαρχει ζητημα να ζητανε αλλες πλατες για τον αντιφασισμο τους.


εκτος και αν οι ελληναρες αντιφα εννοουν τον ανθρωπισμο με τη μορφη αυτοι να τον πατροναρουν και να κονομανε ,και αλλοι να τον πληρωνουν στελνοντας μαζι με το λογαριασμο και το εμπορευμα!

οποτε καταληγουμε στο προβλημα της χωρας αυτης,ολοι αριστεροι ωστε ολοι να κανουν τους κρατικιστες και πλουσιους διχως κεφαλαιο και ρισκο!


πραγματικα αυτος ο λαος δεν ξερει τι θελει !

προσπαθει να τετραγωνισει τον κυκλο ψαχνωντας για κοροιδα σε αλλα εθνη.

Ανώνυμος είπε...

Aκριβως για αυτο και ολοι θα μεινουν στην ελλαδα μονιμα,νομιμα και με ελληνικη ιθαγενεια και με μεταγγιση ελλαδικου αιματος δωρεαν .

Στις αλλες χωρες η εικονα ειναι διαφορετικη,δεν τους θελουν .

ιδιως στην ιαπωνια ,το καταρ,σαουδικη,εμιρατα ,κινα ουτε τολμανε να πανε και να λεν περι ανθρωπινων δικαιωματων και τετοια ...

αν πανε στα βαλκανια θα γινουν φασαριες,οι ελληνες ειναι ανεκτικοι και παθητικοι ,

και επομενως οι πιο καταλληλοι για να τους κρατησουν για παντα αγκαλια



Οι ελληνες τους θελουν,επομενως ευλογο ειναι να παραμεινουν εκει που ειναι αποδεκτοι.

εκτος και αν οι ελληνες αποδεχονται τον αυταρχισμο να διαταχθουν π.χ οι του βιζεγκραντ να κανουν τα δικα τους αντιφα κεφια.



Προτεινω,περαν απο νομπελ και οσκαρ να υπαρξει και επισημη ανακοινωση σε ολη την ασια και την αφρικη,ωστε και οποιος αλλος επιθυμει να ερθει ,

tωρα

που κληρωνει και μοιραζει ιθαγενειες προνομιουχες για ελευθερη κινηση σεγκεν,οσο ακομη τα ελληνικα διαβατηρια θα γινονται δεκτα και δεν θα γινουν σομαλικα με υποχρεωτικη βιζα και για το λιανοκλαδι.


η χωρα ειναι ετοιμη να δεχτει τουλαχιστον 50 εκατομμυρια ακομη ψυχες και σωματα απο τις 2 ηπειρους,γιατι οχι και απο την κεντρικη αμερικη.

Δεν καταλαβαινουμε μαλιστα γιατι υπαρχει δυσφορια των ελληνων απεναντι στους συμμαχους,
αυτο θελετε σαν ανθρωπιστες σας το προσφερουν και ενοχλεισθε κιολας,


αφου τους θελετε γιατι ακριβως γκρινιαζετε,επειδη δεν εχουν και οι αλλοι τα ιδια γουστα;

μα που ειναι ο σεβασμος της διαφορετικοτητας απεναντι τους, Ω ελληνες ανθρωπισται;

δηλαδη οι φασισται κρατων ευρωπης κολπου και ανατολικης ασιας εξαιρουνται απο το διαφορετικομετρο σας;

Ανώνυμος είπε...




Είναι περισσότερο διαχειρίσιμο να εγκλωβιστούν οι πρόσφυγγες στην Ελλάδα, διαρρέουν οι των Βρυξελλών. Η βλακεια μεγάλου αριθμού των ελλήνων νησιωτών και πολιτών στην υπόλοιπη χώρα για την όσο το δυνατόν πιο ανθρώπινη φιλοξενία των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων που φθάνουν στη χώρα , εκτιμήθηκε… αναλόγως από τις Βρυξέλλες.


Υπολογίζουν ότι ο ελληνικός πληθυσμός είναι φιλικότερος προς τους πρόσφυγγες και οι κοινωνικές εντάσεις που θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα από τον εγκλωβισμό τους θα είναι μικρότερες από ό,τι στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Επιπλέον, μαζί με το Βερολίνο, ανησυχούν ότι ο εγκλωβισμός εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων στις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας θα δημιουργούσε εντάσεις που θα αναζωπύρωναν τα μίση και τα πάθη του γιουγκοσλαβικού εμφυλίου.

Και θα απειλούσαν, επιπρόσθετα, τις σημαντικές επενδύσεις της Γερμανίας και της Αυστρίας στην περιοχή, την οποία ελέγχουν οικονομικά και πολιτικά απολύτως, με την εξαίρεση της Σερβίας, την οποία μοιράζονται με τους Ρώσους.

Το Βερολίνο από την άλλη εξακολουθεί να επιδιώκει ευρωπαϊκή λύση, αντιλαμβανόμενο ότι αν δεν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα αποτελεσματικά η κατάρρευση του χώρου Σένγκεν είναι προ των πυλών. Πρώτη του προτεραιότητα είναι να αποδώσει η ΝΑΤΟϊκή επιχείρηση στο Αιγαίο και να βρεθεί ένα ντιλ με την Άγκυρα ώστε να εγκλωβίσουν τους πρόσφυγες στην Τουρκία.

Αν, όμως, αυτό δεν λειτουργήσει, η επόμενη γραμμή άμυνας είναι το ελληνικό πάρκινγκ προσφύγων. Γερμανοί και Κομισιόν θεωρούν ότι αν η διαδρομή προς την Ευρώπη σφραγιστεί στα ελληνοσκοπιανά σύνορα θα γίνει και μη ελκυστική.

Επιπλέον, θέλουν να δώσουν ένα μάθημα στην ελληνική πλευρά ώστε να αρχίσει να καταγράφει αποτελεσματικά όσους πρόσφυγες φθάνουν στα ελληνικά σύνορα

Πολύ πιο σημαντικά, σε Βρυξέλλες και Βερολίνο πιστεύουν ότι αν υπάρξει ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θα πιεστούν και θα δεχθούν την ανακατανομή σημαντικού αριθμού προσφύγων.

Τέλος, εκτιμούν ότι η ανθρωπιστική κρίση θα έχει διάρκεια κάποιων μηνών και μόνο, και ότι η λύση θα είναι να δώσουν αρκετά λεφτά στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

To λαθρο-μεταναστευτικό νομοσχέδιο του τΣΥ.ΡΙ.ΖΑ
λειτούργησε ως κάλεσμα των ΛΑΘΡΟέποικων.

Εδώ θα μείνουν...

Μαζί με όσουν απελάσουν οι Ευρωπαίοι όταν
διαπιστώσουν πως κάποιοι παριστάνουν τον πρόσφυγα
και συνεπώς δε δικαιούνται άσυλο!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...