12/3/16

Το γυάλινο Κράτος της ΤιΒΙ και της Cia

Στις εκλογές του 2015 ψήφισαν όπως όλοι οι άλλοι. Από την κάλπη βγήκαν, 278 ΝΔ. 90 ΣΥΡΙΖΑ, 43 ΠΑΣΟΚ, 32 Χρυσή Αυγή, 22 ΠΑΝΟΣ ΧΙΚ, 19 ΟΧΕΤΟΣ, 12 Απόστολος Κ, 8 Καρατζαφέρ, Αβάπτιστος 7 6 ΚΚΕ λτδ, 6 Ένωση Φραπέδων, και μηδέν ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μηδέν ΔΗΜΑΡ -Οικολόγοι -Χλιμίτζουρες.
Όμως ψηφίζουν 100% Μεγκατσάνελε και κάνουν ότι τους πουν από το γιαλί.
Και επειδή η πλειονότητα των κατοίκων της Λιβαδιάς Σερρών προέρχονται από προσφυγικές οικογένειες που βρήκαν καταφύγιο στη μητέρα-Ελλάδα είτε από την Βόρεια Ανατολική Ρωμυλία, (από τα χωριά Άσπρος, Χότζακιοβ, Κουρή και Κόζακος περιοχής Βάρνας), είτε από την Ανατολική Θράκη, ( από τις περιοχές Τσιφλίκιοϊ, Τσελέπκιοϊ της Τσαταλτζας και Μαγκριώτισσα Τσακλί της Βιζύης των Σαράντα Εκκλησιών) από τη Μικρασία και τον Πόντο, είτε είναι Έλληνες Σαρακατσάνοι διωγμένοι από την Γιουγκοσλαβία, μάσησαν στην έκκληση της Ρουφιάνας Τάριας.
  Μοίρασαν τρόφιμα και ρουχισμό στους «πρόσφυγες της Ειδομένης», αποδεικνύοντας ότι... είναι κορόιδα. Οι ίδιοι νομίζουν , ότι, «δεν έχει χαθεί από αυτόν τον τόπο του Ξένιου Δία ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, από όπου κι αν προέρχεται».
Ας τα πουν αυτά στη Cia τη MIT τους πρεζέμπορους και τους Βαχάμπ.

Αν υπήρχε ΤΒ το 1453, ο ίδιος ηλίθιος τηλεθεατής θα μοίραζε από το "υστέρημα" του φαγητό στο συρφετό που ακολουθούσε  το στρατό του Μωάμεθ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο.
Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες
Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει.
χαχαχα
τις εκλεψαν οι refugees. xaxaxa