17/3/16

O Φαήλος Κρανιδιώτης

H διαγραφή του από τη ΝΔ είναι θετική. Είναι βήμα μπροστά. Ανοίγει ορίζοντες και προοπτικές.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όντως ισχύει αυτό Σπύρο αν δεν έχει παίξει ρόλο στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Ο πατριωτικός χώρος πρέπει να ενωθεί και η χώρα να αποκτήσει ισχυρή εθνική αντιπολίτευση. Ο σιέλ Τσίπρας δεν είναι σοβαρή εναλλακτική και το ξέρουν όλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο ροζ Τσίπρας δεν είναι σοβαρή εναλλακτική... φίλε Πέμ Μαρ 17, 10:06:00 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ροζ, ούτε σιελ είναι ο Τσίπρας... Το χρώμα του πλέον είναι το τσιρλί...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον στημένη η όλη φάση ώστε το δεξιό εξαπτέρυγο του some are ass Φαήλος (το αριστερό ως γνωστόν είναι ο "γατούλης" της β' πανελλαδικής) να ενισχύσει το "πατριωτικό" ανάχωμα του μπαλτάκου ρίζες.
Γιά να μην πάνε τα εξαπατημένα δεξιά πρόβατα στη Χρυσή Αυγή ούτε αυτή τη φορά...

AvDarGOR είπε...

ναι,του ανοιγει χωρο για αλλο ενα πατριωτικο κομμα......

Ανώνυμος είπε...

Θα ακολουθησει η ιδρυση κομματος τυπου ΠΟΛΑΝ απο τον ΣΑΜΑΡΑ και τους πιστους του....

Ανώνυμος είπε...

ειναι και ο πωλητηs κωλαγονων καταδικασμενοs σε 12 μηνεs φυλακη με 3ετη αναστολη και στερηση πολιτικων δικαιωματων του για 18 μηνεs...του εκαμαν ελαφραν λευκανσην πρωκτου το εβαλαν στο καλαποδι να σφιξει δι ολιγον..ατυχο το καυμενο το καταχεσε και το πτηνον

Ανώνυμος είπε...

Ο ροζ Τσίπρας είναι ήδη τελειωμένος. Αυτός που έρχεται, που φέρνουν καλύτερα, είναι ο σιελ Τσίπρας ...ο Κούλης. Νεοφιλελέ στα οικονομικά και φιλελέ στην κοινωνία. Σιελ σύμφωνα συμβίωσης, λαθρομετανάστες, μνημόνια όλα μαζί. Πως λέμε Μαριέττα + Ρεπούση = Love, κάτι τέτοιο.
Και επιτέλους η ΧΑ πρέπει να δείξει με κάποιο τρόπο πως είναι η μόνη εθνική αντιπολίτευση. Δεν φτάνει μόνο να το λες στο κοινοβούλιο. Δεν είναι εύκολο, 2 χρόνια κάτσανε μέσα αλλά τώρα είναι ευκαιρία το 10 να γίνει 20% στην κοινωνία όχι στις δημοσκοπήσεις. Τι Κούλης, τι Τσίπρας. Το ίδιο πράγμα σε άλλη παστέλ απόχρωση.